- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Yede kürekle vuruyumhımm :):) mesala bugünleri baklava yemek istiyorum :) nasıl yesem bilmiyorum ama Ç)Ç)
Canım ilk gebeligimde öğrendim dikkat ettim sonuç düşük ikincidede regl oldum sandım 5gun kanama oldu ohh ben zaten reglim diye ne horon oynadım düğünde meğer hamileymisim ikisininde 9+3u günü büyük kanama yaşadım ikinci durdu kısacası ol derse oluyor yuruyus ve leslie 2mile ideal yine çok tereddüt un varsa regline 1hafta kala sporu bırak regle tekrar baslarsinkaptan ben yürüyüşten başka neler yapabilirim ? olası bir hamileliği kötü etkilememek için?
Pissss nasılsa beni geçmez için 5dk zorlamış& 19 şubat spor yapanlar &
1.erigim= 70dk yuruyus+10dk dambil= 80dk
2.The Queen = 10 dk yürüyüş+20 dk cross+10 dk bisiklet+20 dk ağırlık=60 dk.
3.flue_13= 45 dakika kol bacak karin kalca egzersizleri (dumbell ve ip atlama)
4.ruzgar_02 30 dk karin bacak basen egzersizi &4 ml leslie ekspres 55 dkk
toplam : 85 dakika
Oyyy korkmaması gerek yok yediklerinde gitmiş sporMenumude yazim
sabah
2 haslanms yumurta
1 kk peynir
zeyrin 2 slm ekmek
yesil cay
Aksam16.00
2 dilim kek
1 sigara boregi
2 bardak sekersiz cay
4 yk patlican salatasi
2 lt su
85 dkk spor
oldum öldüm olduuummm 85 dkk spor araliksiz beyaz isogi gordum oyyhh anaaamm yarin bacaklarimi kullanamax hale gelcm
çok geçmiş ölsunArkadaslar hayirlu geceler.
Dun aksam okuldan geldim, yemegi yaptim, sporumu yaptim. Tam oturacaktim, esim geldi isten. Cok hastalanmis... Sitma tutmus titriyor. Onunla ilgilendim, basinda uyuyakalmisim. Yarim saat once uyandim onu besledim, ilac icirdim anca telefonu elime almaya firsatim oldu... menumu yazayim en azindan dedim, muhabbetlere katilamadim bugun hic
Sabah; yufka ile tavada gozleme, bir yumurta ve peynir vardi icinde (yagsiz)
Oglen; et doner 50gr, 1yk pilav, ayran, salata
Aksam; bir kase mercimek corbasi, 2 dilim ekmek, 1yk kadar bal
Atistirma; tam tahilli biskuvi 5adet (meyve yiyecektim, biri elmami yemis, yiyemedim :)
zaten cogunu kekler totoma yapismasim diye yaptim :)) ama bugun tartildim -200 ciktim nabeeeeeerrrr :)))Yede kürekle vuruyum
Canım ilk gebeligimde öğrendim dikkat ettim sonuç düşük ikincidede regl oldum sandım 5gun kanama oldu ohh ben zaten reglim diye ne horon oynadım düğünde meğer hamileymisim ikisininde 9+3u günü büyük kanama yaşadım ikinci durdu kısacası ol derse oluyor yuruyus ve leslie 2mile ideal yine çok tereddüt un varsa regline 1hafta kala sporu bırak regle tekrar baslarsin
Pissss nasılsa beni geçmez için 5dk zorlamış
Oyyy korkmaması gerek yok yediklerinde gitmiş spor
çok geçmiş ölsun
insallah distir. Ruzgarda gece uyumadi hic saat basi aglayarak uyandi. Ruzgara nazarda cok degiyo okudum ama fayda etmedi agri kesici verdm sabah 6 gibi onsan snra uyudu. Tlfn calmasa halada uyuyoduGünaydın kuzey yine ateşlendi 38.5 u gördüm dış ateşi 38i geçmezdi ama inşallah distir hastalık yenilemiyordur
Gecmis olsunArkadaslar hayirlu geceler.
Dun aksam okuldan geldim, yemegi yaptim, sporumu yaptim. Tam oturacaktim, esim geldi isten. Cok hastalanmis... Sitma tutmus titriyor. Onunla ilgilendim, basinda uyuyakalmisim. Yarim saat once uyandim onu besledim, ilac icirdim anca telefonu elime almaya firsatim oldu... menumu yazayim en azindan dedim, muhabbetlere katilamadim bugun hic
Atistirma; tam tahilli biskuvi 5adet (meyve yiyecektim, biri elmami yemis, yiyemedim :)
Arkadaslar hayirlu geceler.
geçmiş olsun kaptan inşallah bir şeyi yoktur diştir sadece.Günaydın kuzey yine ateşlendi 38.5 u gördüm dış ateşi 38i geçmezdi ama inşallah distir hastalık yenilemiyordur
geçmiş olsun.Arkadaslar hayirlu geceler.
nefsime yenik düştüm kaptanımHerkes sporu ayrı yazacak bundan sonra
Ertesi gün daha tehlikeli canım benim dolaba buzluga at yada konubkomsuya dagit
canım banum yaklaşık iki aydır rahatsız hastalığı nuksetti inşallah iyileşecek
Sağol canım.Geçmiş olsun canım. O değilde kim yemiş elmayı evde kedi mi var
Günaydın kızçelerim :)
Sabah sabah kalktım tam spora gidecektim bdvde bir konuya takıldım 60 sayfa okudumçok pis keklemiş biri 40 küsür üyelikle 40 küsür konu açmış. Ben şok vefat neyse şimdi sporuma gidiyorum ama ne ladar yaptığımı yazmicam en son yazıcam kıskanıp daha cok yapmayın diye
Bu hafta çok işim var, diyet ve spor konusuna yogunlaşabilirmiyim bilmiyorum@sosyoloji12METANOL
Bu haftaki hedef ne kizlar? Benim hedefim 900gr yani 61,9
@_inci canim seni etiketlemedim sen ne zaman musait olursan yazarsin, dualarimizla burda bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?