Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben hepsinin siyahını seviyorum ya bi alışamadım yeşil çaya kahveye. Sen ne güzel içiyorsun, daha sağlıklı aslında:)

O Nasıl bişey kız, çiğden mi yapıyosun yoksa haşlayıp mı?

Selamm. İzinde dikkat et kilo alma sakın. Buraya uğra özletme kendini [/QUOTE]

yeşilçaya bayılıyorum, yeşil kahveye de alışıyorum :) yeşilçay bende sakinleştirici etkisi yaratıyor ayrıca 4 bardak içtiğim zamanları bilirim depresyondayken etrafa gülücükler dağıtıyordum

38 beden olsun yeter ki en azından kıyafet bulabilir insan
Zaten iki çocuk doğurup üstüne kilo verip 38 beden olmak daha ne ister insan [/QUOTE]

aynen sorma 2 çocuk doğurup manken olmaya aday anne :)

360 kalori güzel

Hadi bakalım kısır ye bol çay iç susamışım de. Şiştim patladım of de düğmeli pantolon giy sıkıyormuş gibi nurara yap

tattiklere bak çakal

Evett size yeni intagram hesabimi veriyorum emziren_annenin_günlüğü :)

hemen takip yapayım :)

tatlım odası da ismi de çok güzel meleğin

oysaki ne güzel gitmişsin canım, bari daha erken saatlerde yeseydin pastayı.

Bunlarda minik odamizin fotolari. Nasillar??
prenses odası

Günaydın ben de bu sabah tb ekmeğiylen tostumu yedim okula geldim
Cantamda da ıspanak
Olleyyyyyy
Persembeden bugüne pantalon iyice rahatlamis basenler azalmış

pantolon rahatlayacak hatta belinden bile düşecek yeni cicişler alcaksın kendine tabi iraden böyle devam ederse o pastaları götürmezsen :)

Son düzenleme:
dünkü menüm;

sabah: simit

ara: türk kahvesi (aslında buraya yazmayı unutsam da her sabah 9:30-10:00 arası türk kahvesi keyfim :) )

öğlen: sebzeli domates çorbası, talaş kebabı (etli börek gibiydi yarısını yedim), pırasa, yoğurt, az salata

ara:yeşil kahve

ara: armut

akşam :mercimek çorba, karalahana yemeği (normalde ıspanak yaptım ama teyzem sevdiğimi bildiği için karalahana yemeği getirmiş bana ıspanak bugüne kaldı :) )

ara: sütlü tarçınlı nescafe ( reglim yaklaştı malum hafiften tatlı isteklerimi hissediyorum kahveme tarçın kattım hemen :) )

Günaydın 6:30da kalkarsa oğlunuz bu saate kadar kahvaltı bile bitmiş olur bi kahve şart babs

Kuzi benim uyandığımı hissetmiş olmalı ki o saatte uyanmış :)

bende kahvaltımı yaptım, tb ekmeğine sandviç :) simit yemediğim için ne kadar da mutlu hissediyorum kendimi şimdi :)

Kahvaltimi yaptim, yola ciktim da okula gelmek uzereyim bile. Hayirli sabahlar herkese
Kahvaltim: 2dilim tb ekmegi, 40gr icim taze krem peynir, bol domates ve salatalik
185 kalorilik bir kahvaltiyla gune merhaba dedim ama bu aksam toplanti var yine, eve cok gec gelecegim. Toplantidaki ikramlardan yememek icin oncesinden bir seyler atistirmam sart

günaydın hatunlar :)

hava o kadar güzel ki, 6:30 ta uyanmak bile canımı yakmadı bugün

Takımımın güzel hatunları kadınlar günümüz kutlu olsun.
Evet ya hava çok güzel aydinlanmis baya
Enerji veriyor insana
Metrobüsün harareti de artmış onu saymazsak güzel bir gün

afiyet olsun canım. bol su iç, bi tost yiyebilirsin yanında ayranla :)

Enerji veriyor insana

bugün çok enerjiğim :) kışı sevmeyen biri olarak içim kıpır kıpır oldu böle güzel havayı görünce :)

Valla zayıflama uğruna otobüslerle gidip geliyom okula
Okulum hem çok yakın hem çok uzak
Arabayla 15 dkda gidiyodum
Şimdi tek gidis sadece en az 2 vesait
Valla kilo verebilmek için herşey

kızlarrr bugün enerji doluyum içimde bi mutluluj var hadi hayırlısı ve size Candan Erçetinin en sevdiğim şarkılarından biri olan Baharı armağan ediyorum :)

azcık mırıldanayım, çok şanslısınız benim sesimle duymuyorsunuz

bahar geldiğinde mi ben böyle olurum yoksa böyle olduğum için mi gelir baharrrrr bunun seninle ne ilgisi varr ben böyle olduğumm için baharrrrr :))))

sağol canım benim. ismi kesin "Duru" olacak

Gelsin duru bebek sağlıkla sıhhatle kucağına:)

Geçmiş olsun işler de bitmiş.

günaydın hatunlar :)

hava o kadar güzel ki, 6:30 ta uyanmak bile canımı yakmadı bugün

Takımımın güzel hatunları kadınlar günümüz kutlu olsun.

günaydın tatlım... Erkenciyiz hepimiz. Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.

Enerji veriyor insana

Spora gidecektim sabah metrobüsü gözüm kesmedi
Nefret çok güçlü bir kelime ama metrobüsten nefret ediyorum.

Günaydın 10. takımın tatlı mı tatlı güzel mi olan, zayıf mı zayıf olacak kadınları
Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun.
Hava çok güzel. Böyle içimden güzel bir doğa yürüyüş yapmak geldi. Keşke hep böyle bahar ve son baharı yaşasak
Musmutluyum

baharı çok seven biri daha :) bu sene o kadar çok özlemiştim ki baharı şuan sevgilisine kavuşmuş kadar mutlu hissediyorum kendimi :)

Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun
Dilerim tecavüzlerin,tacirlerin,kadin a şiddetin,işyerlerindeki haksızlıkların mobinglerin,kadın cinayetlerinin olmaması bi son bulması ama maalesef ki devam edecek
Yılın bir günü kadınlar çiçektir deyip pohpohlayan toplum bugün TVde yine kadına şiddeti haber yapacak
Çiçek filan değiliz kadiniz biz!
Yeter ki bunu kabullensin kör ruhlar zihniyetler
Yinede umut etmek güzeldir kadin olduğumuz için horlanmadığımiz bir dünya dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…