- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Güzel canım süper gidiyorsunSelam kızlar
Öğle yemeğinden sonra
Ara yarım ayva 20 sarı leblebi on tane kutu üzüm türk kahvesi
Akşam
5 küçük köfte 4 dilim patates bir etimek salata
Şimdi yarım saat yürüyüş yarım saat egzersiz..
Akşam ara öğünü süt ya da leblebi ya da yarım meyve spordan snraki duruma bağlı
Nasıl olmuş sizce
geçmiş olsun canım dikkatet pirinç pilavı abartmadigin surece yasak değil zatenArkadaslar meraba katilimim azaldi farkindayim kusura bakmayin bugun doktor daydim alerjim yukselmis bide boyun duzlesmesi migren derken hastaneye sık gidiyorum bugday arpa yulaf misir bunlara vedaa ettim bugun doktor onlardan uzak dur dedi bide polen alerjisi var bu aralar kotuyum
Ara ogun
4 tane kofte
Son olarak 1 dilim ekmek yedim birazda taze sogan
Aksam
3 parca tavuk
3 kasik pirinc pilavi bulgur yiyemiyorum
Yogurt ve yesillik cok az
nefsime yenildim360 kalori güzel
Hadi bakalım kısır ye bol çay iç susamışım de.Şiştim patladım of de düğmeli pantolon giy sıkıyormuş gibi nurara yap
yedin dimi yedinnefsime yenildimfakat telafi edicem bu akşamı. yarın bana ceza 2 katı spor yapıcam. akşamda haşlanmış göğüs eti yicem.
cuma günkü tartıya göre beslenme programı düzenlicem. daha 1 hafta dolmadı o yüzden metabolizmamı çözemedim henüz
gözüm görünce gönlümü yatıştıramadımyedin dimi yedin
Sagol canimm aynen abartmadan arada yiyecegim :)Güzel canım süper gidiyorsun
geçmiş olsun canım dikkatet pirinç pilavı abartmadigin surece yasak değil zaten
Teşekkür ederimGüzel canım süper gidiyorsun
geçmiş olsun canım dikkatet pirinç pilavı abartmadigin surece yasak değil zaten
buradayım canım buradayımda perşembeden beri izinliydim. boya, temizlik işleri falan vardı. şükür işlerim bitti. yarından itibaren tam gaz buradayım@katre-i dem netelerdesin canim gezmelerdemsn yine yojsaa:)kimyager1508 seni goremdm son sayfalarda iyisin degilmi hersey yolunda ins
Yarın dengeledim canım protein + sebze ağırlıklı beslenir ikigun buğu nü telafi etsingözüm görünce gönlümü yatıştıramadımhüzün çöktü şimdi de. kilo vermek emek ve sabır işi çünkü. cuma günü tekrar 78 görürsem yıkılırım. ilk haftalarda düşüş göremezsem motivasyonumu kaybederm diye korkuyorm. şu an hırslı hissediyorm kendimi bu aksam hariç.
Ooo bitirdi biz işleri ne güzelselam kızlar. nabersiniz? bugün yine hiç uğrayamadım. ama bugün bebişin odasını beğenip sipariş verdik teyzeleriiiieşim bugünde izinliydi aradan onuda çıkarttık. artık işlerimi bitirdim sayılır. ufak tefek şeyler kaldı. artık buradayımmmm
Ben affetsemmmmm de tartiiiii affetmez: (Çok yorgunum kızlar hemen menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin
Ara 1 portakalın suyu
Öğle 1 tabak ıspanak yemeği.tavuklu Şehriye çorbası. 1 dilim ekmek
Aksam. 1 kepce yesil mercimek 1 kepce bulgur 3 4 kaşık Yoğurtlu kereviz
Hersey iyi güzel de bu da bi can yani bu da bi insan napacaksin arkadaş
Gece yedim pastayi
Affedin
çok güzel saglicakla gelsin kizce isim buldunuz muBunlarda minik odamizin fotolari. Nasillar??
sağol canım benim. ismi kesin "Duru" olacakYarın dengeledim canım protein + sebze ağırlıklı beslenir ikigun buğu nü telafi etsin
Ooo bitirdi biz işleri ne güzel
Ben affetsemmmmm de tartiiiii affetmez: (
İki gün çok dikkat edersen belki affeder
çok güzel saglicakla gelsin kizce isim buldunuz mu
Cok guzelmisBunlarda minik odamizin fotolari. Nasillar??
sağol canım benim. ismi kesin "Duru" olacak
o zaman saglicakla gelsinn duru bebek adıyla yaşasın inşallahBuda Duru hanimin duvar süsü ve yastigi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?