Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü menüm

sabah
1 çb süt
6 yk nesfit
1 muz

ara: az sütlü nescafe + 3 ceviz

Öğle
1 Tavuk but
1 kase domates çorbası
1 yk kısır

ara: 1 armut

ara: salata + 2 yk kısır ile

Akşam:
Salata + tavuk
1 dilim ekmek

Su: 2 litre
Spor: Öğle arası 30 dk yürüyüş.

Bugünkü menümün gidişatı

1 çb süt
6 yk nesfit
1haş. yumurta
1 parmak sütle nescafe

ara: 1 armut

evet son kararımı verdim ben yumurta yemeden doymuyorum.

Ya benim tarcinlar erimiyo kahvede
canım değişiyor en az 40dk yürüyorum bide akşam yürüyorum toplamda min 1 saati dolduruyorum ikiye biliyorum ki metabolizma yavaşlamaya fırsat bulmasin

ben çay kaşığının tersiyle karıştırıyorum azcık tortuklu oluyor ama olsun ölede içiyorum :)

Ya benim tarcinlar erimiyo kahvede
canım değişiyor en az 40dk yürüyorum bide akşam yürüyorum toplamda min 1 saati dolduruyorum ikiye biliyorum ki metabolizma yavaşlamaya fırsat bulmasin

tamam canım ben sadece akşamları fırsat bulabiliyorum 45 dakika yürüyordum bu hafta 30 dakika yürüyüş ardından 30 dakika fitness yapmayı düşünüyorum

Meraba kızlar; bahar geldi diye ben de çok mutluyum bi de alerjilerim olmasa süper olacak. Sabah kalktım gözler çapakla kaplanmış ve şişmiş, damlayı da iki gün kullanıp bırakınca bi işe yatamıyor düzenli kullanmak lazım. İlaçlar da uyku yapıyor, metabolizmamı yavaşlatıyor
Gelelim dünkü menüme:
Sabah: 1,5 yumurta, 2 kk peynir, 8 zeytin, 1 tk pekmez, 2 dlm ekmek
Ara: 1 elma
Ara: 1 avokado
Akşam: 1 kepçe yoğurt çorbası, 2 köfte, salata
Ara: 1 elma
Su: 2 litre

menümün gidişatı;

sabah: sandviç

ara: tarçınlı türk kahvesi

öğlen: naneli yoğurt çorbasu,4 kaşık kuskus, salata, yarım biber dolması, yoğurt

(hindi olduğu için kuskus yemek zorunda kaldım)

acıkırsam arada yarım paket limonlu form yicem .

akşamda mercimek çorbası ve ıspanak var. ıspanağı 0 yağla yaptım dün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…