- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
yapıyorum kahvenin yanında 5g bitter yedim tarttım mı evet
ohh ohh o fırlayanlarda gitsin
nesfit canım telden yazınca mescit olmuş
uff işyerinin patlıcan menüleri hiç özlemedim ama çalışmayı özledim ama oğlumuda bırakıp çalışamam
namaz kılarken bile gelmiş aç diyor memememmm diyor
süper
dursun dursun
hahahhaa
benimkide bugun 1/2 saatte bir kalkıyor kalkınca yakalarsam yatırıyorum emerken tekrar dalıyor
olmaz olamaz kocana inat etmiycem mezun seni aramızdaki yasak aşk devam etmeli
hedefin 56 ydı dimi canım
inşallah bu yeşermenin peşine kar yada don olmaz hem üretciye yazık hemde meyve sebze olmuyor olanında fiyatı tavan yapıyor
eşim geliyormuş beni keyf yaparken görmemeliyoksa akşam nasıl dırdır ederim pc yi kapatıyım telden devam ediyim bari ama önce listeyi bi yapıyım
Tebrikler:) darısı başımızaKızlar ben bugün hedefime ulaştım 56,4 ü gördüm, @katre-i dem yarım mezun olabilirim değil mi?
yapacağım hemde hemenSadece 1 karecikse görmedim duymadık bilmiyoruz. Kaptan kuzeye kardeş yapacak mısın
Günlük dırdır kotası ne kaptan
yapıyorum kahvenin yanında 5g bitter yedim tarttım mı evet
ohh ohh o fırlayanlarda gitsin
nesfit canım telden yazınca mescit olmuş
uff işyerinin patlıcan menüleri hiç özlemedim ama çalışmayı özledim ama oğlumuda bırakıp çalışamam
namaz kılarken bile gelmiş aç diyor memememmm diyor
süper
dursun dursun
hahahhaa
benimkide bugun 1/2 saatte bir kalkıyor kalkınca yakalarsam yatırıyorum emerken tekrar dalıyor
olmaz olamaz kocana inat etmiycem mezun seni aramızdaki yasak aşk devam etmeli
hedefin 56 ydı dimi canım
inşallah bu yeşermenin peşine kar yada don olmaz hem üretciye yazık hemde meyve sebze olmuyor olanında fiyatı tavan yapıyor
Tebrikler simdiden canimKızlar ben bugün hedefime ulaştım 56,4 ü gördüm, @katre-i dem yarım mezun olabilirim değil mi?
Canım hayirdir toplantının devamı miKizlar ben de simdiden menumu yazabilirim herhalde. Mide agrisi devam etmekte. Agir veya fazls bir sey yiyemiyorum, gerisin geri cikiyor yoksa. Iki gundur cok stresli geciyor gunler, iki gece de yediklerim geri cikti (dun cok az yememe ragmen)
Neyse, bugun icin;
Sabah: 2dilim tb ekmegi, 100gr tavuk, domates ve salatalik. 300 kalori
Ara: 3 tane saklikoy biskuvi. 140 kalori
Oglen: 150gr izgara balik, 1 portakal. 200 kalori
(salatalar mayonezliydi hep, yemedim)
Yemegin ustune sade Turk kahvesi
Aksam: 1 kase arabasi corbasi (hamurundan da alirim biraz). 140 kalori
Toplam: 840 kalori.
Az biliyorum ama gercekten midem almiyor kizlar. Aksamlari daha kotu oluyorum diye sabahtan tavuk yedim...
Su da 1 litre icebildim henuz...
yapacağım hemde hemenşaka biryana bakıyorum yanında biri varken çok güzel oynuyor çok mutlu olursa emmeyi bırakınca korunmayı bırakacağım verirse rabbim kısmet
dırdır kotası mı? çok değil benim koca hemen tamam hayatım sen haklısın ben haksızım deyip kaçıyor kavga edip barşmasını çok severim piskopatmıyım ne
Sali gunu toplanti mahvetti beni, iki saat çenemi sıktım konusmamak icin. Dun de nobetciydim ve 8 saat dersim vardi. Bir okul dolusu ergenle ugrasirken sakin bir ses tonu kullanmak, devamli "evladim, arkadaslar haydi" filan demek yine zorlamiyor da, kavga edenler oldu gun boyu, o ogrencileri ayirmaya calisirken cok gerildim. Kufurler ediyorlar filan.. Cok zor bir zamanda yasiyoruz ya. Bazen diyorum gordukce, ben nasil yetistirecegim cocugumu. Bazen de hic cocuk yapmayacagim diyorum. (Allah korusun da)Canım hayirdir toplantının devamı mi
Neler oluyor o okulda
Top noktayi ogrenmek lazim. Ben de yeni sayilirim, bana da soyle kaptanimmKısmet kaptan Allah gönlüne göre versin.
Dırdır kotası derken günlük limit ne normal karşılama bakımından evlenecek şu kızceğize fikir ver baabında
Yaa tahmin edebiliyorumSali gunu toplanti mahvetti beni, iki saat çenemi sıktım konusmamak icin. Dun de nobetciydim ve 8 saat dersim vardi. Bir okul dolusu ergenle ugrasirken sakin bir ses tonu kullanmak, devamli "evladim, arkadaslar haydi" filan demek yine zorlamiyor da, kavga edenler oldu gun boyu, o ogrencileri ayirmaya calisirken cok gerildim. Kufurler ediyorlar filan.. Cok zor bir zamanda yasiyoruz ya. Bazen diyorum gordukce, ben nasil yetistirecegim cocugumu. Bazen de hic cocuk yapmayacagim diyorum. (Allah korusun da)
Cocuk gibi... Su dedikodular zaten bitiriyor beni. Koca koca yasini basini almis insanlar bile kucucuk hesaplar pesinde kosuyorlar...Yaa tahmin edebiliyorum
Ben de bugun zumre baskaniyla gerildim. Çocuk çocuk hareketler
Derdini açık açık anlatmiyor da arkadaşına yüksek sesle dedikodumuzu yaparak anlatıyor duyurmaya çalışıyor
Sizde mi öğretmensinizSali gunu toplanti mahvetti beni, iki saat çenemi sıktım konusmamak icin. Dun de nobetciydim ve 8 saat dersim vardi. Bir okul dolusu ergenle ugrasirken sakin bir ses tonu kullanmak, devamli "evladim, arkadaslar haydi" filan demek yine zorlamiyor da, kavga edenler oldu gun boyu, o ogrencileri ayirmaya calisirken cok gerildim. Kufurler ediyorlar filan.. Cok zor bir zamanda yasiyoruz ya. Bazen diyorum gordukce, ben nasil yetistirecegim cocugumu. Bazen de hic cocuk yapmayacagim diyorum. (Allah korusun da)
Evet :)Sizde mi öğretmensiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?