- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
belli bir kiloya ininceye kadar hafta da 3 günden fazla yapmamak lazımmış. vücut toparlansa bile tartıya çok yansımazmış. yağlar kasa çevrilirmiş.
selam kızlar,
bugünkü menümün gidişatı;
sabah: sandviç
öğlen: havuç çorbası, küçük muz
(patlıcan yemeği vardı, sırf yağdan ibaretti. salata yoğurt aldım ama onuda yemeyi hiç canım çekmedi)
arada acıkırsam eti form yerim.
akşam da dünden kalma kurufasulyeyle yoğurt yerim.
Diyorsun ki o suntaları yiyeceğim. Afiyet olsun canım
Aynen canim misir arpa bugday yulaf bide polenlere alerjim var a ben hic dikkate almadim bas agrilarim halsizligim hep ondanmis galibaGeçmiş olsun canım, gluten hassasiyeti mi çıktı sende? Aslında bi çoğumuzda belki var da bilmeden yaşıyoruz, alerjilerin çoğunun nedeni buğday glütenidir diyo Karatay hoca:)
Yarın yapacağım ben de, yoksaa bi tarafım şişecek.
Eşim kızı uyutmaya gitti, ben de hemen buraya geldim. Heyecana bak be, diyet topiğine girecez diye kocadan kaçıyoz:)))
Adi sebzeli :)) ici karbonhidrat4.5 ortalama sanırım 5.5 gecmiyorum bazen 6da hafif koşuyorum sonra birden 3indiriyorum böylece şaşırıyor
kız burada sebze nerede bolca yağ karbon var-;00
Karatay yapsan 4cok değildi ama şuan çok
Ogleyi spor yapsan telafi edersin aslinda
Bilemedim ki aslında limonlu su ve maydonozlu suda elektrolik kaybı çok oluyor protein ve calsiyum ve birde sodayi almayı unutmayın bu durumda
Ooo tik yok mu tartıda bende var
Simit sarma doyecektim ki sarmalar kucukmus
yaz geliyor mescitler çıkmış sahalara
Kiizzz ne kaçamağı bir lokma sokmicam ağzıma tartiya kadarTartı öncesi kaçamak yapmıyorsunuz değil mi
Neredesiniz bakayım.
Valla aynen ben de 1 kilo gitsin yahuyarın kac kılo cıkarm vakalm heyecan ve merak ıcındeyım
Benim de öyle durdu yaaaİlk spora başladığımda çok fena olmuştu kilo veremiyordum.
Ondan mıdır acababelli bir kiloya ininceye kadar hafta da 3 günden fazla yapmamak lazımmış. vücut toparlansa bile tartıya çok yansımazmış. yağlar kasa çevrilirmiş.
Yaa hala vaktim var hicbirsey için geç diilOoo tik yok mu tartıda bende var
Ah canım ya sen yazdıkça ben heyecanlaniyorumselam çıtır hatunlaarrrrrr
nasılsınız bakim? dün akşam halılarımda geldi bugün onları sericem
dünkü menüm;
kahvaltı; foto atmıştım
ara; sütlü nescafe, 6-7 kuru erik, 2 tane hurma, 1 tane kuru incir, 2 ceviz (farklı zamanlarda)
akşam; 1 kase brokoli çorbası, yarım kase yoğurt, 1 tabak zeytinyağlı kereviz, 2 dilim ekmek
ara; çay, yarım avuç kabak çekirdeği, 2 kuru erik, 1 ceviz
su; 2 lt olmuştur
Çok geçmiş olsun. Saydıklarının hepsine benim de alerjim çıktı ama pişmiş olarak tüketebilirsin demişti bana doktor. Bulgur pilavı yaparken bile dokunmadan yapıyorum, hamur yoğursam hemen ellerim kızarır şişer. Polenler zaten mahvediyorAynen canim misir arpa bugday yulaf bide polenlere alerjim var a ben hic dikkate almadim bas agrilarim halsizligim hep ondanmis galiba
Ben de balık yapmak istiyorum, bebişim uyansa çıkıp alacağım, onu bekliyorum. Geç uyanırsa kabak yemeği yiyeceğim mecburenBen de bugun şöyle
Sabah limonlu su 2 mandalina 7 8 badem
Öğle 1 kase haşlanmış brokoli 1 dilim tb ekmek
Aksam o balık yapılacakbu sefer balık
Ah canım ya sen yazdıkça ben heyecanlaniyorum
Çok keyifli o hazırlık günleri
Tabi ki doğunca da öyle. Hepsi ayrı güzel.
Her zorlukla beraber bir kolaylik vardır Allahın izniyle
canım sana bişey sorucam. benim 4.5 yaşında bi yeğenim var ve arka dişleri çürümüş. gece bikaç kez uyanmış dişim acıyor diye. ne yapabiliriz?Kızlar ben bugün hedefime ulaştım 56,4 ü gördüm, @katre-i dem yarım mezun olabilirim değil mi?
Vaayy tebrik ederimmmKızlar ben bugün hedefime ulaştım 56,4 ü gördüm, @katre-i dem yarım mezun olabilirim değil mi?
Kiizzz ne kaçamağı bir lokma sokmicam ağzıma tartiya kadar
Valla aynen ben de 1 kilo gitsin yahu
Benim de öyle durdu yaaa
Sonra açılacak mi
Ondan mıdır acaba
Çok geçmiş olsun. Saydıklarının hepsine benim de alerjim çıktı ama pişmiş olarak tüketebilirsin demişti bana doktor. Bulgur pilavı yaparken bile dokunmadan yapıyorum, hamur yoğursam hemen ellerim kızarır şişer. Polenler zaten mahvediyorama senin durumun daha kötüymüş, yiyince de alerji yapması çok zor, herseye dikkat etmen lazım
Ben de balık yapmak istiyorum, bebişim uyansa çıkıp alacağım, onu bekliyorum. Geç uyanırsa kabak yemeği yiyeceğim mecburen
Kızlar ben bugün hedefime ulaştım 56,4 ü gördüm, @katre-i dem yarım mezun olabilirim değil mi?
Aynen canim ya napalim artik cekecez Allah baska dert vermesin :)Çok geçmiş olsun. Saydıklarının hepsine benim de alerjim çıktı ama pişmiş olarak tüketebilirsin demişti bana doktor. Bulgur pilavı yaparken bile dokunmadan yapıyorum, hamur yoğursam hemen ellerim kızarır şişer. Polenler zaten mahvediyorama senin durumun daha kötüymüş, yiyince de alerji yapması çok zor, herseye dikkat etmen lazım
Ben de balık yapmak istiyorum, bebişim uyansa çıkıp alacağım, onu bekliyorum. Geç uyanırsa kabak yemeği yiyeceğim mecburen
yapıyorum kahvenin yanında 5g bitter yedim tarttım mı evetTartı öncesi kaçamak yapmıyorsunuz değil mi
Neredesiniz bakayım.
ohh ohh o fırlayanlarda gitsinKızlar çok heyacanlıyım bakalım bu hafta sonuç neKarın bölgemde belirgin bir toparlanma var. Basenlerim aşırı fırlamıştı şimdi aşırısı gitti fırlamış vaziyette
nesfit canım telden yazınca mescit olmuştamam canım bnde 5 civarı geziniyorum
menü listesinin altına yazdıgını anlayamadım canım
uff işyerinin patlıcan menüleri hiç özlemedim ama çalışmayı özledim ama oğlumuda bırakıp çalışamamselam kızlar,
bugünkü menümün gidişatı;
sabah: sandviç
öğlen: havuç çorbası, küçük muz
(patlıcan yemeği vardı, sırf yağdan ibaretti. salata yoğurt aldım ama onuda yemeyi hiç canım çekmedi)
arada acıkırsam eti form yerim.
akşam da dünden kalma kurufasulyeyle yoğurt yerim.
süperOrtalama hafta 3-4 gün gitmiş oluyorum aslında. Yıllardır da öğleleri 10-40 dk arası hafif tempolu yürüyüş yapıyorum. Öğle vakti yürüdüğümü tam olarak spordan saymıyorum çünkü rutin
P.tesi spora gitmedim -
Salı akşam gittim. +
Dün akşam gittim. +
Bu sabah gittim. +
Yarın gitmeyeceğim. -
C.tesi gitmeyeceğim zaten gezmelerde olacağım. -
Pazar sabah erken gideceğim + sonra yine gezmelerde olacağım. Seçilcimle buluşacağız .
Hergün de yürüyüş bence fena değil
dursun dursunAdi sebzeli :)) ici karbonhidratmisafirlere yapalim bizde kolay tarif kurtarici olarak bi kosede dursun :)
hahahhaaYaa hala vaktim var hicbirsey için geç diil
20 saatte 2 kilo şok diyet az sonnrraaaa
benimkide bugun 1/2 saatte bir kalkıyor kalkınca yakalarsam yatırıyorum emerken tekrar dalıyorÇok geçmiş olsun. Saydıklarının hepsine benim de alerjim çıktı ama pişmiş olarak tüketebilirsin demişti bana doktor. Bulgur pilavı yaparken bile dokunmadan yapıyorum, hamur yoğursam hemen ellerim kızarır şişer. Polenler zaten mahvediyorama senin durumun daha kötüymüş, yiyince de alerji yapması çok zor, herseye dikkat etmen lazım
olmaz olamaz kocana inat etmiycem mezun seni aramızdaki yasak aşk devam etmeliKızlar ben bugün hedefime ulaştım 56,4 ü gördüm, @katre-i dem yarım mezun olabilirim değil mi?
inşallah bu yeşermenin peşine kar yada don olmaz hem üretciye yazık hemde meyve sebze olmuyor olanında fiyatı tavan yapıyorAçılacak biraz farklılık yap. :) yeme şeklini vs
Bu hafta hava hep açık çiçekler ağaçlar yeşermeye başladı. kaç gündür genzim yanıyor çok fena çarpacak beni
OOoooooooooooo harika
Tebrik ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?