Beni hala eklemediğin için ben göremedim.
İlk sayfada kurallarımız yazıyor okumanı rica ederim.
Özellikle akşam girememek problem değil.
Takım kurallarına uyulmasını bekliyoruz sadece.
Her gün önceki günün menüsü tam liste paylaşıyoruz. Herkesin menülerine yorum yapılıyor.
Sağlıklı beslenmek hepimizin ortak hedefi. Biz diyet demiyoruz artık takım olarak. Hedef sağlıklı beslenmek. Sağlıklı beslenirsen vücudun sağlığına kavuşur. Hep beraber bunu başaracağız.
Kahvaltını evde yapmanı mümkünse işe götürmeni(sandwich şeklinde) tavsiye ederim.
Ara öğünden vazgeçmek akşam açlık krizine sokar. Psikolojik olarak önce senin istemen gerektiği noktadayız. Aralarda yoğurt 2,3 ceviz , bir bardak süt, ayran, meyve gibi şeyler yemelisin. Akşam yemelere dur demelisin...
Senden rica yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu bildir.
Ayrıca hedef kilonuda yazmanı rica ediyorum.
Hani şimdi kızmayın diyorsun ama menünün diyetle alakası yok canım. İlla liste uygulamanı kimse beklemiyor. Sabahları simit poğaça vs uzak durmalısın. Krem peynir yerine normal peynir tercih etmelisin.
Arada halley olmaz maalesef. Yanında meyve ve kuruyemiş getir onlardan ye.
Su içmiyorum kabul değil. Bu grupta su içmeyende meyve yemeyende gördük sağlıklı beslenmek istiyorsan önce bunlardan başlamalısın.
Öğle yemeği iş yerinde diyeceksin ama alternatif üretebilirsin.
Yanında kepek ekmeğini getir. Yoğurt/salata getir. Köfteyi yiyip püreyi yemeyip makarnayı yemeyip güzel bir menüye dönüştürebilirsin.Kolaydır demiyoruz ama istersen oluyor.
Canım Bu şekilde beslenerek kilo veremezsin.
Yarından itibaren 3 hafta deneme süren başlıyor.