Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geldim toplu menü fotosu atmistim uçmuş valla instagramdan bilen bilir kaçamak yok gün içinde spor çok şuan yine bandin üstünde yaziyorum:D
kimyager1508 kimyager1508 deryam sen benim harama dusmeyeceksin hazin dogurmanin avantajini kullan bol bol su meyve ve yürüyüş hepsi gider kilolarin

selam ben geldim arkadaşlar bu sefer çok umutluyum eski zayıf demiyimde formda resimlerime bakınca ve dün mağazada 42 beden gömlek bile olmayınca karar verdim sağlıklı beslenmeye.
kendimi tanıtayım 35 yaşında 66 kilo bir çocuk annesi memur çok hareketli olmayan abur cuburu çok seven gecenin bir yarısı cips kek puding pastırma yeşil zeytin kuruyemiş tatlı aklınıza ne gelirse evde bulunca yiyen biriyim.
bel çevrem ve göbeğim çok kötü bacaklarım 38 beden ancak belim 44 filandır heralde.
artık kendimi yaşlı çirkin hissediyorum giydiğim hiçbişey yakışmıyor artık ve nasıl bu göbeği saklıcam bilemiyorum.
ama yeter artık kararlıyım çünkü sağlığımda elden gidiyor artık yemek yedikten sonra göğsümde ağrı ve çarpıntı hissediyorum.
bebeğim 15 aylık emziriyorum
,çok su içmeyen biriyim.
ayrıca evde internet yok yani akşamları mesaj yazamazsam bişey olurmu.
yediğim menülerimi yazarım sabah öğlen yada ara öğünleri.
ayrıca ara öğün gündüz çok aramıyorum ben gece çok yemek yemek istiyorum.
lütfen yol gösterelim birbirimize çünkü bu sefer çok umutluyum kendime çok güveniyorum.

image.webp O zaman yaşasınn sağlıklı beslenmee

Dunku menum
Sabah
1 haslnms yumurta
Az peynir
3 zeytin
Domates
1 cavdar ekmek
Ogle
Izgara tavuk
4 yk makarna
Salata
1buyuk ayran
Ara
Portakal
Ara
4 ceviz
Aksam
Kiymali sebze yemegi (firin)(1tabak)
Salata
1 kase corba
Su
2.5 lt civari
Spor
1 saat civarnda yuruyus(gezme+yuruyus)
10 dk karin egzersizi

Ayyy çok sagolun Kizlar inanin burada çok motive oluyorum. Kizim saglicakla gelişinde kilolar gider insaallahh. Hem Ayfercim dediğin gibi yaza gelmesini avantaja cevirmem lazim.
Bence cok guzel bi menu afiyet olsun:)

Ewet yanlis menu canim zaten sende farkndasin onmli olan farkndalik ve dur diyebilmek ki sen bunu basarms gorunuysn

Hosgeldinnnnnn aramizaaaa

Oooo sporlar sporlarrrrrr:)

Guzel menu:)))

Burda bi basarszlik yokki canim bnce ki sen koruma dinemndesinnn

Kaptanim cook haklisin dun icin aciklamm su yazmyi ertldm oglum cok mizmizdi bikac disi bianda cikio sanirim snrada uyumusum bugune braktm haklisin daha cok dikkat etcm

Hamilesinnn ve bole dikkat ne diyeyim annecikkkk helal olsun:))))

Ayyy cicikizz buyuyooorrr:))

Canim ama Allah in izniyle ins minik kizinla kavusmus olcaksn ama yazin bol bol yurursun o his cok seye deger ins tadacksin

geldim toplu menü fotosu atmistim uçmuş valla instagramdan bilen bilir kaçamak yok gün içinde spor çok şuan yine bandin üstünde yaziyorum:KK70:
kimyager1508 kimyager1508 deryam sen benim harama dusmeyeceksin hazin dogurmanin avantajini kullan bol bol su meyve ve yürüyüş hepsi gider kilolarin

Canim öncelikle hoş geldin. Ben Derya. İlk sayfada kurallar yaziyor okumani tavsiye ederim. Bizim takimimizda kilolarindan şikayetçi emziren bir suru anne var. Eminim sende istersen burada kilolarindan kurtulursun. Şimdiden basarilar dilerim.
selam ben geldim arkadaşlar bu sefer çok umutluyum eski zayıf demiyimde formda resimlerime bakınca ve dün mağazada 42 beden gömlek bile olmayınca karar verdim sağlıklı beslenmeye.
kendimi tanıtayım 35 yaşında 66 kilo bir çocuk annesi memur çok hareketli olmayan abur cuburu çok seven gecenin bir yarısı cips kek puding pastırma yeşil zeytin kuruyemiş tatlı aklınıza ne gelirse evde bulunca yiyen biriyim.
bel çevrem ve göbeğim çok kötü bacaklarım 38 beden ancak belim 44 filandır heralde.
artık kendimi yaşlı çirkin hissediyorum giydiğim hiçbişey yakışmıyor artık ve nasıl bu göbeği saklıcam bilemiyorum.
ama yeter artık kararlıyım çünkü sağlığımda elden gidiyor artık yemek yedikten sonra göğsümde ağrı ve çarpıntı hissediyorum.
,çok su içmeyen biriyim.
lütfen yol gösterelim birbirimize çünkü bu sefer çok umutluyum kendime çok güveniyorum.

Güzel menü canimm
Dunku menum
Sabah
1 haslnms yumurta
Az peynir
3 zeytin
Domates
1 cavdar ekmek
Ogle
Izgara tavuk
4 yk makarna
Salata
1buyuk ayran
Ara
Portakal
Ara
4 ceviz
Aksam
Salata
1 kase corba
Su
2.5 lt civari
Spor
10 dk karin egzersizi

Sabah yarım susamlı simit 1 tane üçgen krem peynir ş.siz çay.
1 saat sonra 5 tane küçük hallaey sakın kızmayın dayanamadım.
saat 10 da 7-8 tane kuru erik ş.siz çay.
öğlen patates püreli bi tane köfte,yarım tabaktan daha az salçalı makarna ve kremalı çorbadan 7-8 kaşık yani bitirmedim.ve yemek yanında 3 tane çilek vardı.
öğle yemeklerimi iş yerinde yiyorum

sabah kahvaltı yapamıyorum ama bundan sonra erken kalkıp yapmaya özen göstermem lazım.
ve en kötü tarafım hamur işi ve tatlı zafım var. hafta sonu annemdeydim 4-5 dilim ıspanaklı börek yedim afiyetle.
tuzu çok seviyorum ve azaltamıyorum.

geldim toplu menü fotosu atmistim uçmuş valla instagramdan bilen bilir kaçamak yok gün içinde spor çok şuan yine bandin üstünde yaziyorum:KK70:

Beni hala eklemediğin için ben göremedim. :63:

,çok su içmeyen biriyim.

İlk sayfada kurallarımız yazıyor okumanı rica ederim.
Özellikle akşam girememek problem değil.
Takım kurallarına uyulmasını bekliyoruz sadece.
Her gün önceki günün menüsü tam liste paylaşıyoruz. Herkesin menülerine yorum yapılıyor.
Sağlıklı beslenmek hepimizin ortak hedefi. Biz diyet demiyoruz artık takım olarak. Hedef sağlıklı beslenmek. Sağlıklı beslenirsen vücudun sağlığına kavuşur. Hep beraber bunu başaracağız.
Kahvaltını evde yapmanı mümkünse işe götürmeni(sandwich şeklinde) tavsiye ederim.
Ara öğünden vazgeçmek akşam açlık krizine sokar. Psikolojik olarak önce senin istemen gerektiği noktadayız. Aralarda yoğurt 2,3 ceviz , bir bardak süt, ayran, meyve gibi şeyler yemelisin. Akşam yemelere dur demelisin...
Senden rica yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu bildir.
Ayrıca hedef kilonuda yazmanı rica ediyorum.

Sabah yarım susamlı simit 1 tane üçgen krem peynir ş.siz çay.
1 saat sonra 5 tane küçük hallaey sakın kızmayın dayanamadım.
saat 10 da 7-8 tane kuru erik ş.siz çay.
öğlen patates püreli bi tane köfte,yarım tabaktan daha az salçalı makarna ve kremalı çorbadan 7-8 kaşık yani bitirmedim.ve yemek yanında 3 tane çilek vardı.
öğle yemeklerimi iş yerinde yiyorum

Hani şimdi kızmayın diyorsun ama menünün diyetle alakası yok canım. İlla liste uygulamanı kimse beklemiyor. Sabahları simit poğaça vs uzak durmalısın. Krem peynir yerine normal peynir tercih etmelisin.
Arada halley olmaz maalesef. Yanında meyve ve kuruyemiş getir onlardan ye.
Su içmiyorum kabul değil. Bu grupta su içmeyende meyve yemeyende gördük sağlıklı beslenmek istiyorsan önce bunlardan başlamalısın.
Öğle yemeği iş yerinde diyeceksin ama alternatif üretebilirsin.
Yanında kepek ekmeğini getir. Yoğurt/salata getir. Köfteyi yiyip püreyi yemeyip makarnayı yemeyip güzel bir menüye dönüştürebilirsin.Kolaydır demiyoruz ama istersen oluyor.

sabah kahvaltı yapamıyorum ama bundan sonra erken kalkıp yapmaya özen göstermem lazım.
ve en kötü tarafım hamur işi ve tatlı zafım var. hafta sonu annemdeydim 4-5 dilim ıspanaklı börek yedim afiyetle.
tuzu çok seviyorum ve azaltamıyorum.

Canım Bu şekilde beslenerek kilo veremezsin.
Yarından itibaren 3 hafta deneme süren başlıyor.:KK39:

Dunku menum
Sabah
1 haslnms yumurta
Az peynir
3 zeytin
Domates
1 cavdar ekmek
Ogle
Izgara tavuk
4 yk makarna
Salata
1buyuk ayran
Ara
Portakal
Ara
4 ceviz
Aksam
Salata
1 kase corba
Su
2.5 lt civari
Spor
10 dk karin egzersizi

Çok güzel olmuş canım.

B bffean daha öncede takımlara katılmışsın. Oradaki paylaşımlarına da baktım bize yazdığın mesajlarla hemen hemen aynı. Öncelikle dediğim gibi sen beslenme şeklini değiştirmelisin. En önemlisi artık bahanelerin arkasına sığınma. Tuzu bırakamam, su içemem, sabah kalkamam, tatlı hamurişi yerim dersen sende olmayacağını az çok anlarsın. Deneme sürecinde nasıl gittiğini beraber göreceğiz.

Günaydın kızlar :KK49:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin 1dilim peynir
1 dilim çavdarlı ekmek
Domates salatalık

Öğle. Yulaf lapası
Ara. 1 avuç leblebi + 1kuru kayısı yarım ceviz üç badem türk kahvesi

Akşam. 4 yk mantarlı et sote
2 yk kaşığı bulgur pilavı
Yoğurt + salata

Ara. Salatalık havuç

3 lt su 1saat yürüyüş

Hoşgeldin canimm ben Derya. Öncelikle ilk sayfada kurallarimiz var okumani tavsiye ederim. 2 hafta deneme suren var. Kilo verirsen 3. Hafta listeye gidiyorsun. Eğer kabul edersen yarin sabah tartilip tam kilonu bildirirsin. Biraz da kendinden bahsederken super olur :)))
merhaba kızlar ben geldim benimde vermek istediğim bi 10 kilo var neredeyse sizle beraber veririm inşallah gaza gelip :))

Back
X