3 sene olucak , evleneli , 36 yaşında evlendim , bu süreçte inşallah ihtiyacım olmaz diyeyim ama sizlere çok ihtiyacım olacağı kesin kızlarVer ver canimm hepimiz elimizden geldiğince yardim ederiz. Ben tedavi surecli hakkında baya bi tecrubeliyim maalesefama inş. Sende hiiiccc gerek kalmaz. Yeni mi evlisin?
Yok canim yaa, aslinda biz yasli degiliz de, bu gicik takimdakiler tifilAllah bağışlasın , doğru ben şu an en yaşlısı oldum sanırım , inşallah beraber mezun oluruz
Yok canim yaa, aslinda biz yasli degiliz de, bu gicik takimdakiler tifil
Canim takim arkadaslariiiim
Ayy ozlemisim ben sizi..
3 sene olucak , evleneli , 36 yaşında evlendim , bu süreçte inşallah ihtiyacım olmaz diyeyim ama sizlere çok ihtiyacım olacağı kesin kızlarçooook teşekkür ederim
Rabbim hayirlisini nasip etsin canimm hic sıkma canini biz her turlu desteğe haziriz unutma bunu
ses yok ses yok dediniz takım coşmuş bugun
Vavvv diyorum :) süper. İnşallah bende de senin gibi başaranlardan olurum
By by diyorum onlara
Sağol cnm
Hoşgeldin canim
Basende odem nedir arkadaş
hadi inşallah kaynasmissiniz bile
Hamilelik istiyorsan tam yerine geldin: D
Yok canim yaa, aslinda biz yasli degiliz de, bu gicik takimdakiler tifil
Canim takim arkadaslariiiim
Ayy ozlemisim ben sizi..
spor yok hayatımda evet çünkü eve git yemek yap ye sonra kaldır bulaşık yıka sonra çocukla ilgilen bu arada eşim uyusun sadece aman yorulmasın uyuz.neyse yani anlayacağınız eşim pek yardımcı değil o çocuğa baksa ben 1 saat yürüsem süper olurda işte ah yapabilsem
bende bir ara sizin gibi çok abur cubur yiyordum, onu yerine leblebi alarak azalltım, eskisi kadar yemiyorumbana kınamayın çünkü doğumdan sonra gerçekten kendimi abur cubura çok verdim ve hamur işlerine bu yüzden onlardan bir anda vazgeçmem inanın ki beni çok zorluyor.
sadece kendime bir sistem oturtamadım
kızım çok geç yatıyor uyku düzeni çok kötü gece 1 bazen 2 oluyor uyuması.bende bu saatlere kadar oturduğum için ister istemez karnım acıkıyor ve kendimi koltukta bişeyler yerken buluyorum.
benim gibi olanlar varsa faydalı bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.
nasıl bir sistem izlemeliyim şaşırdım.
merhaba Eda hanım, hoşbulduk :)aslibo Merhaba aramıza hoşgedin. Eda ben.
valla hiç gitmiyor, küstük iki gündür, yl sonu almıştık eşyaları, düğüne yakın teslim alcazi başka da bi hazırlık yok, hiç umduğum gibi geçmiyor, yaşlandırdı bu iş beniHoşgeldin canimmm. Nasil gidiyor düğün hazirliklqri??
valla hiç gitmiyor, küstük iki gündür, yl sonu almıştık eşyaları, düğüne yakın teslim alcazi başka da bi hazırlık yok, hiç umduğum gibi geçmiyor, yaşlandırdı bu iş beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?