Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ver ver canimm hepimiz elimizden geldiğince yardim ederiz. Ben tedavi surecli hakkında baya bi tecrubeliyim maalesef ama inş. Sende hiiiccc gerek kalmaz. Yeni mi evlisin?
3 sene olucak , evleneli , 36 yaşında evlendim , bu süreçte inşallah ihtiyacım olmaz diyeyim ama sizlere çok ihtiyacım olacağı kesin kızlar çooook teşekkür ederim

Rabbim hayirlisini nasip etsin canimm hic sıkma canini biz her turlu desteğe haziriz unutma bunu
3 sene olucak , evleneli , 36 yaşında evlendim , bu süreçte inşallah ihtiyacım olmaz diyeyim ama sizlere çok ihtiyacım olacağı kesin kızlar çooook teşekkür ederim

Vavvv diyorum :) süper. İnşallah bende de senin gibi başaranlardan olurum

Vazgeçmezsen olursun canım :)

By by diyorum onlara

Sağol cnm

Hoşgeldin canim

Basende odem nedir arkadaş
hadi inşallah kaynasmissiniz bile
Hamilelik istiyorsan tam yerine geldin: D

sorma ya benim ödemim direk basenlerden oluyor , yada ben çok abartıyorum

Yok canim yaa, aslinda biz yasli degiliz de, bu gicik takimdakiler tifil
Canim takim arkadaslariiiim
Ayy ozlemisim ben sizi..

tıfıllardan biri olmak beni çok mutlu ediyor

özleyeceksin tabi izne çıkman hataydı zaten

arkadaşlar dün ki menüm pek iyi değildi ama yinede yazıcam öğlen kaşarlı köfte elim kadar bir tane az pilav ve aşure vardıi.aşureden 5-6 kaşık yedim
akşam ise: yine köfte pirinç pilavı ve salata vardı
1 saat sonra ie çikolatalı bisküvi yedim.
kahvaltıda ise 2 tane börek yemiştim unutmadan yazayım

bugün ise kahvaltı: sabah 8,30 da 2 tane börek ev yapımı ş.siz çay ve kek bir dilim yedim
sonra saat 11 de 5-6 tane kuru erik.
öğlen yemekte: tavuk döner bir kaç çatal pirinç pilavı ve bol nar ekşili salata yedim.ve ayran bir bardak
ara öğün:ekerin meyveli süzme yoğurdu var bir kase ondan yerim
akşama ise dünden köfte yapmıştım ve tarhana çorbası salata yaparım.
inşallah gece krizlerim tutmaz

spor yok hayatımda evet çünkü eve git yemek yap ye sonra kaldır bulaşık yıka sonra çocukla ilgilen bu arada eşim uyusun sadece aman yorulmasın uyuz.neyse yani anlayacağınız eşim pek yardımcı değil o çocuğa baksa ben 1 saat yürüsem süper olurda işte ah yapabilsem

suyu yazmayı unuttum suyu çok fazla içen biri değilim.iş yerinde bir litrelik şişem var akşama kadar onu içersem kendimi çok su içmiş sayıyorum o derece az içerim yani.

Canim havalar isiniyor yavaş yavaş sende aksam yemekten sonra çocuğu alip yürümeye cikarsin. Bugün yarin menulere dikkat et cuma Tartu günü biliyorsun.

bana kınamayın çünkü doğumdan sonra gerçekten kendimi abur cubura çok verdim ve hamur işlerine bu yüzden onlardan bir anda vazgeçmem inanın ki beni çok zorluyor.
sadece kendime bir sistem oturtamadım
kızım çok geç yatıyor uyku düzeni çok kötü gece 1 bazen 2 oluyor uyuması.bende bu saatlere kadar oturduğum için ister istemez karnım acıkıyor ve kendimi koltukta bişeyler yerken buluyorum.
benim gibi olanlar varsa faydalı bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.
nasıl bir sistem izlemeliyim şaşırdım.

bende bir ara sizin gibi çok abur cubur yiyordum, onu yerine leblebi alarak azalltım, eskisi kadar yemiyorum

Ahh ahhh bu hazirlik donemi çok stresli canimm biliyorum. Benim kardeşimin de düğünü 4 haziranda kismetse. Bu donemde insan çok gergin oluyor. Kusmeler barismalar hat safhada oluyor. Ama uzmeyin birbirimizi.
valla hiç gitmiyor, küstük iki gündür, yl sonu almıştık eşyaları, düğüne yakın teslim alcazi başka da bi hazırlık yok, hiç umduğum gibi geçmiyor, yaşlandırdı bu iş beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…