Amiiin diyorum, can i gonuldenhoşbuldum, yok benim çocuğum yok henüz :) inşallah döneriz hep beraber eski hallerimize
teşekkür ederim, çok sağol nasipte varsa olur , yoksa da Allah ın takdiridir. benim için, siz kendinizden bahsedermisinizAmiiin diyorum, can i gonulden
hoşbulduk , merhaba Seçil ben aslı . yaşım 39 , 160 cm boy, 65 kg hedefim inşallah eski kilom 55 :) satış elemanıyım. evliyim , şimdilik bu kadar
Vavvv diyorum :) süper. İnşallah bende de senin gibi başaranlardan olurumazimli olursan en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşabilirsin tatlım
bende kendimden bahsedeyim, kaptan yardımcılarındayım. 24 yaşındayım, 1 mayısta başladığım diyette hedefime ulaştım şuan korumadayım 3 ay falan olmuştur heralde. 78 le başladım diyete 57 ile korumaya girdim şuan 54-55 arası gidip geliyorum. boyumda 1,65.
By by diyorum onlaracanım yeni üyeler ortada yok, en son geçen hafta 2 kişi gelmişti ama ses seda yok
asilkedi (82,5/// % ) yeni üye. Başlangıç tarihi: 05.04.2016 Başlangıç kilo: 82,5 Hedef kilo: 70
SheZofren (58.7///%) yeni üye. Başlangıç tarihi:06.04.2016 Başlangıç kilo:58,7 Hedef kilo:50
Sağol cnm***10. TAKIM 460.ETAP***
katre-i dem (73.6/73/0.6%0.82)
The Queen(100.8/100.8/0/ %0)kilosu sabit.
frifri(69,2///%) 1. kez kilo bildirimde bulunmadı.
elfkkk(68,5/68.5/0/%0)kilosu sabit.
gulhan_41(76.5///%) Kilo bildiriminde bulunmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
breeze3547(66.5/65,9/0,6/%0,90)
Esrasi(64,9/66/-1.1/ %-1.69 )
10.takım ortalaması:% 0,004
listemizin son hali @katre-i dem
Hoşgeldin canimmerhabalar bende aranıza yeni katıldım
Basende odem nedir arkadaşaaaa olmaz ki ama benim bilek acımın sebebi belli hem hala regli olmamam , regli döneminde benim vücut değişik reaksiyonlar veriyoryazık bana, dışlama beni pis kaynana
dünkü pişmaniyeler ve börek üst üste geldi bide reglim yüzünden sapıttım ama öğlen ve akşam dengelemeye çalıştım. basenlerimde ödem varmış gibi hissediyorum herkes sana öyle geliyor diyor ama regli olsamda kurtulsam artık ya 5 gün gecikti, geçen ay 8 inde olmuştum :/
hadi inşallah kaynasmissiniz bilehoşbulduk , merhaba Seçil ben aslı . yaşım 39 , 160 cm boy, 65 kg hedefim inşallah eski kilom 55 :) satış elemanıyım. evliyim , şimdilik bu kadar
***10. TAKIM 461.ETAP***
katre-i dem (73///%)
The Queen(100.8/// %)
frifri(69,2///%) takım kurallarina uymadigi için diskalifiye
elfkkk(68,5///%)
breeze3547(65,9//%)
Esrasi(66/// %)
10.takım ortalaması:%
Deneme suresi
aslibo(65/ / /%) giriş kilosu:65 hedef kilosu:55 giriş tarihi: 13.04.16
doğru diyorsunuz , üye olmadan evvel bayağı araştırmalar yapıyorum bu site sayesinde , ilerde belki kk hamişlerinden biri olurum, nasipseBy by diyorum onlara
Sağol cnm
Hoşgeldin canim
Basende odem nedir arkadaş
hadi inşallah kaynasmissiniz bile
Hamilelik istiyorsan tam yerine geldin: D
Ben 3 yil sonra kavustunuz ogluma kimyager iki uç kişide hamile kalıp gitti bu grupta bi hikmet var:)doğru diyorsunuz , üye olmadan evvel bayağı araştırmalar yapıyorum bu site sayesinde , ilerde belki kk hamişlerinden biri olurum, nasipse
Anaaam, listelerden bile silinmisim. Kiskanc kaptan, kilo verdim ya, cekemiyore tabii napsin, ondan once mezun olucam
Ben de 38 yasindayim. Hatta takimin en yaslisiydim, sen gelince, yirttim benteşekkür ederim, çok sağol nasipte varsa olur , yoksa da Allah ın takdiridir. benim için, siz kendinizden bahsedermisiniz
doğru diyorsunuz , üye olmadan evvel bayağı araştırmalar yapıyorum bu site sayesinde , ilerde belki kk hamişlerinden biri olurum, nasipse
inşallahBen 3 yil sonra kavustunuz ogluma kimyager iki uç kişide hamile kalıp gitti bu grupta bi hikmet var:)
inşallahBen 3 yil sonra kavustunuz ogluma kimyager iki uç kişide hamile kalıp gitti bu grupta bi hikmet var:)
çok güzel , ben yarın nasipse doktora gidicem , bir kaç aydır doğal yollarla denedik olmadı, bir sorun varmı onu öğrenirim en azından, gelişmeleri haber veririm derya cımCanim eylül ayindan bu yana 4-5 hamisimiz oldu. Bi ara topigin ismini değiştirmeye karar vermistik :)) bunların en canli örneği benim. 2 yıl sonra ben hamile kaldim.eğer istiyorsan tez vakitte darisi basina olsun insaaallaahhh :))
Bende kendimdemden bahsedeyim. Adim Derya, 30 yasindayim, yuksek kimyagerim, ocak ayinda isten ayrildim. Bende 71 kilo ile baslayip 63 kilo ile mezun oldum. Hem hedefe ulasmistim hem de hamilelik ten dolayı zorunlu mezuniyet oldu. Bu arada kaptan yardimcilarindan biriyim bende.
4 ay once ise baslarken daralttigim pantolonumu dun giydim. Beli poposu acaip bol geldi, musmutlu olduum,
Hatta haset bir is arkadasim var, aaaa sen ne kadar zayiflamissin diye, abartti da abartti. Onun yuzunden tekrar kilo almasam bari
Allah bağışlasın , doğru ben şu an en yaşlısı oldum sanırım , inşallah beraber mezun oluruzBen de 38 yasindayim. Hatta takimin en yaslisiydim, sen gelince, yirttim ben
2 yasinda bir kizim var, ucretsiz izindeyken bolca yiyip yiyip sistim, 4 ay once ise dondum. Azimliyim, birkac hafta icinde mezun olucam..
çok güzel , ben yarın nasipse doktora gidicem , bir kaç aydır doğal yollarla denedik olmadı, bir sorun varmı onu öğrenirim en azından, gelişmeleri haber veririm derya cım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?