benim kardeşim sporcu bulgur pilavı istediğin kadar ye diyo zqararı yok faydası varmış, şişkinlik yapar ama kilo yapmaz
Hadi canimciddi misin yaa, vallahi keske oyle olsa, soyle agzina kadar dolu bir tabak yesem rahatliycam
Sakın o kadar yeme. Senin balıklar gibi olmasınHadi canimciddi misin yaa, vallahi keske oyle olsa, soyle agzina kadar dolu bir tabak yesem rahatliycam
Yok yokkkk sakin 1 taban yemeeee o sporcular için geçerli sen spor yapmiyosun ki :)) ben bile 1 tabak yemiyorum :))
Yok kapatir miyim hic. Av sezonu bitti, balik az ama havalar iyice isinincaya kadar devam.Sağol canım :)
Sakın o kadar yeme. Senin balıklar gibi olmasın
Balık sezonunu kapattın mı
Kızlar benim hizaya girmem lazım. Beni parça pinçik edin bir şey yapın tutun beni.
Bol bol ve canım :)Hayallerimi caldin bendeeenzaten sen nasil hamilesin anlayamadim ki... Kus kadar yiyorsun, ah sen beni gorecektin hamileyken
Yok kapatir miyim hic. Av sezonu bitti, balik az ama havalar iyice isinincaya kadar devam.siz benim baliklara kiziyorsunuz ama, haftada 2-3 kez balik yedugim haftalarda hep cok guzel kilo verdim
Ya zaten birkac gundur menu paylasmiyorsun sengaliba
Dokul bakalim, neler yedin bugunbekliyorum !!
Bol bol ve canım :)
Sahah
Simit
1 kk peynir
Ara yok
Öğle
1 kase düğün çorbası
1 tabak makarna
Ara 1 kupa sütlü kahve
Ara 8 tane çilek.
(((((
Düşünmedim desem yalan olur. Haftaya c.tesi tanışma eğer iyi giderse ertesi gün söz-nişan olacak. Bir haftada ne versem kardır diye düşündüm vazgeçtim:) ama biliyorum cuma günü listeyi kötü etkilicem.Sen izne CIK gel benim hanim bi hafta sokarim ben seni düzene :))
Hiiim, bence o kadar vahim degil canim yaa, aksami sade veya haslama tavuk veya ton balikli bir salatayla kapatirsan, cok sorun olmaz.Bol bol ve canım :)
Sahah
Simit
1 kk peynir
Ara yok
Öğle
1 kase düğün çorbası
1 tabak makarna
Ara 1 kupa sütlü kahve
Ara 8 tane çilek.
(((((
yaaaa hep güzel menü falan diyonuz benim menülere ama 10 kilo aldımmmm, çok değilmi yaaaaHayallerimi caldin bendeeenzaten sen nasil hamilesin anlayamadim ki... Kus kadar yiyorsun, ah sen beni gorecektin hamileyken
Yok kapatir miyim hic. Av sezonu bitti, balik az ama havalar iyice isinincaya kadar devam.siz benim baliklara kiziyorsunuz ama, haftada 2-3 kez balik yedugim haftalarda hep cok guzel kilo verdim
Ya zaten birkac gundur menu paylasmiyorsun sengaliba
Dokul bakalim, neler yedin bugunbekliyorum !!
Hiiim, bence o kadar vahim degil canim yaa, aksami sade veya haslama tavuk veya ton balikli bir salatayla kapatirsan, cok sorun olmaz.
Sen biraz patlama yasiyorsun. Bak ben izne ayrildigim ilk 2 hafta 2 kilo aldim. Resmen patlama yasadim, neler yemedim ki.. Ve biliyorsun ben haftalardir gr kilo veremiyordum. Sonra bir silkelendim, aldigim kiloyu vermekle kalmadim, bir de ustune kilo verdim.
Senin azmin beni hep sasirtmis ve mitive etmistir, son birkac gunu kafandan cikar ve tam gaz yeniden basla ..
Bence normal. Abartılı yemiyorsun. İnan kolay gidecek hepsi...yaaaa hep güzel menü falan diyonuz benim menülere ama 10 kilo aldımmmm, çok değilmi yaaaa
canım sen bu hafta hiç listeyi falan düşünme. h.sonuna odaklan. bugün de şöyle bi silkelen ve yarın yeniden güzel bi başlangıç yap tatlımmDüşünmedim desem yalan olur. Haftaya c.tesi tanışma eğer iyi giderse ertesi gün söz-nişan olacak. Bir haftada ne versem kardır diye düşündüm vazgeçtim:) ama biliyorum cuma günü listeyi kötü etkilicem.
inşaallahh canımmmBence normal. Abartılı yemiyorsun. İnan kolay gidecek hepsi...
Gelecek cumartesi günü gelecekler. Bu c.tesi cok işim var. Evde temizlik. Eminönü alışverişi. Kıyafet terzi işi. Kuaför vs işim var. Çalırken yapmak zormuş:)canım sen bu hafta hiç listeyi falan düşünme. h.sonuna odaklan. bugün de şöyle bi silkelen ve yarın yeniden güzel bi başlangıç yap tatlımm
Anam acilen hizlanmaliyim
Ben 30 oldum citirlik bitti bayatliyorim
Ben döndüm sosyoloji döndüyeni üye geldi
Canım menüleri düzensiz farkındayım gezmekten seni kaçırdım şuan kaç kgsun boyun kaç sana bi liste hatırlayalım ilk etapta ona uy diyet %70 %30 spor ilk önce biz diyet kısmını halledelim sonra spor
umduğunu yasa canım benim sonra pişman olma[/QUOTE
Anam acilen hizlanmaliyim
Ben 30 oldum citirlik bitti bayatliyorim
Ben döndüm sosyoloji döndüyeni üye geldi
sağol arkadaşım bana dönüş yaptığın için kilom 65 küsür ama ben 66 diyorum ama 2 gün önce 65.200 kg çıkmıştım.boyum 160 cm bana yol gösterirseniz çok çok sevinirim.
Canım menüleri düzensiz farkındayım gezmekten seni kaçırdım şuan kaç kgsun boyun kaç sana bi liste hatırlayalım ilk etapta ona uy diyet %70 %30 spor ilk önce biz diyet kısmını halledelim sonra spor
umduğunu yasa canım benim sonra pişman olma
Gayet guzel menu canim. Benimki deboyle olmustu. Ama onden bir corba olsa guzel olur. Havalar isindi ama, yoldan gelince sulu birseyler ister belki canlari?Kızlar birşey soracağım size. Erkek tarafı izmirden gelecek uzun yol. Biz öğle yemeği ve sonrasında çay pasta börek falan düşündük menümüz söyle eksik gördüğünüz birşey var mı
Yemek
Karnıyarık
Pilav
Zeytinyağlı sarma
Malatya usulu içli köfte
Salata veya cacık
Meşrubatlar
Çay yanına
Elmalı, kurabiye cevizli-çikolatalı kek, peynirli fırın börek, patatesli poğaça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?