- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
bana kınamayın çünkü doğumdan sonra gerçekten kendimi abur cubura çok verdim ve hamur işlerine bu yüzden onlardan bir anda vazgeçmem inanın ki beni çok zorluyor.
sadece kendime bir sistem oturtamadım
kızım çok geç yatıyor uyku düzeni çok kötü gece 1 bazen 2 oluyor uyuması.bende bu saatlere kadar oturduğum için ister istemez karnım acıkıyor ve kendimi koltukta bişeyler yerken buluyorum.
benim gibi olanlar varsa faydalı bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.
nasıl bir sistem izlemeliyim şaşırdım.
Anam acilen hizlanmaliyim4 ay once ise baslarken daralttigim pantolonumu dun giydim. Beli poposu acaip bol geldi, musmutlu olduum,
Hatta haset bir is arkadasim var, aaaa sen ne kadar zayiflamissin diye, abartti da abartti. Onun yuzunden tekrar kilo almasam bari
Ben 30 oldum citirlik bitti bayatliyorimYok canim yaa, aslinda biz yasli degiliz de, bu gicik takimdakiler tifil
Canim takim arkadaslariiiim
Ayy ozlemisim ben sizi..
Ben döndüm sosyoloji döndüses yok ses yok dediniz takım coşmuş bugun
Vazgeçmezsen olursun canım :)
sorma ya benim ödemim direk basenlerden oluyor , yada ben çok abartıyorum
tıfıllardan biri olmak beni çok mutlu ediyor
özleyeceksin tabi izne çıkman hataydı zaten
arkadaşlar dün ki menüm pek iyi değildi ama yinede yazıcam öğlen kaşarlı köfte elim kadar bir tane az pilav ve aşure vardıi.aşureden 5-6 kaşık yedim
akşam ise: yine köfte pirinç pilavı ve salata vardı
1 saat sonra ie çikolatalı bisküvi yedim.
kahvaltıda ise 2 tane börek yemiştim unutmadan yazayım
bugün ise kahvaltı: sabah 8,30 da 2 tane börek ev yapımı ş.siz çay ve kek bir dilim yedim
sonra saat 11 de 5-6 tane kuru erik.
öğlen yemekte: tavuk döner bir kaç çatal pirinç pilavı ve bol nar ekşili salata yedim.ve ayran bir bardak
ara öğün:ekerin meyveli süzme yoğurdu var bir kase ondan yerim
akşama ise dünden köfte yapmıştım ve tarhana çorbası salata yaparım.
inşallah gece krizlerim tutmaz
spor yok hayatımda evet çünkü eve git yemek yap ye sonra kaldır bulaşık yıka sonra çocukla ilgilen bu arada eşim uyusun sadece aman yorulmasın uyuz.neyse yani anlayacağınız eşim pek yardımcı değil o çocuğa baksa ben 1 saat yürüsem süper olurda işte ah yapabilsem
Canım menüleri düzensiz farkındayım gezmekten seni kaçırdım şuan kaç kgsun boyun kaç sana bi liste hatırlayalım ilk etapta ona uy diyet %70 %30 spor ilk önce biz diyet kısmını halledelim sonra sporbana kınamayın çünkü doğumdan sonra gerçekten kendimi abur cubura çok verdim ve hamur işlerine bu yüzden onlardan bir anda vazgeçmem inanın ki beni çok zorluyor.
kızım çok geç yatıyor uyku düzeni çok kötü gece 1 bazen 2 oluyor uyuması.bende bu saatlere kadar oturduğum için ister istemez karnım acıkıyor ve kendimi koltukta bişeyler yerken buluyorum.
umduğunu yasa canım benim sonra pişman olmavalla hiç gitmiyor, küstük iki gündür, yl sonu almıştık eşyaları, düğüne yakın teslim alcazi başka da bi hazırlık yok, hiç umduğum gibi geçmiyor, yaşlandırdı bu iş beni
Naptın Can'ım gittin mi kbb ye? Durum ne?KBB ye gidip artık detaylı araştırma yaptırmam gerekiyor alerji için. Hala çok kötü öksürüyorum. Nefes problemi devam ama daha iyiyim :) Sende ufaklıklarda iyidir inşallah iyileştiler mi?
Günaydın canım :)
Aaaa benim gibi yeme de birşey olmaz.
Süpersin, hedefin kaçtı senin? Az kaldı heraldeBen de sana yaziyordum
66 lari gordum nihayet. İzin yaradi
Arada ben de görüyom kız, hatta yüzlerinizi bile kafamda canlandırdım:)))) görsem tanırım o kadar yani:))))Geçenlerde rüyamda @elfkkk elife gidiyoruzkimyager1508 derya ben ve seçil @masalimsii neyse boluda oturuyormuş elif kocaman havuzu vardı yüzmeyi öğrendim diyordu ikide çocuk biri erkek 10 yaşında ikinci kız 3-4 yaşında öyle bitti
DundeKraliceElsa yı gordum ama çok karisik ti hatırlamıyorum
Resmen takımı rüyalarına soktum
Hoşgeldinmerhabalar bende aranıza yeni katıldım
Dinleme öyle diyenleri, kıskançlıktan çatlasın:)))4 ay once ise baslarken daralttigim pantolonumu dun giydim. Beli poposu acaip bol geldi, musmutlu olduum,
Hatta haset bir is arkadasim var, aaaa sen ne kadar zayiflamissin diye, abartti da abartti. Onun yuzunden tekrar kilo almasam bari
Canım benim bebeğim de 14 aylık ve emzirdiğim için gece sık sık uyanıyorum. Yatma saatimizi şu sıralar biraz daha erkene çektik ama kışın 12-1 gibi uyuyorduk biz de. Son ara öğünümü 10 gibi yapıyordum o beni sabaha kadar tutuyordu yine de çok acıkırsam 1 bardak süt veya yoğurt tüketiyorum. Gece tatlı veya KH yersen direk kilo yapar ama protein yersen tok tutar ve canın bişey istemezbana kınamayın çünkü doğumdan sonra gerçekten kendimi abur cubura çok verdim ve hamur işlerine bu yüzden onlardan bir anda vazgeçmem inanın ki beni çok zorluyor.
Allah kolaylık versin çok stresli ama eğlenceli bir süreç.valla hiç gitmiyor, küstük iki gündür, yl sonu almıştık eşyaları, düğüne yakın teslim alcazi başka da bi hazırlık yok, hiç umduğum gibi geçmiyor, yaşlandırdı bu iş beni
Bu gidişle 50 kilo olacaksın benden söylemesi :))))menümün gidişatı;,
sabah: tb ekmeğine sandviç
öğlen: mercimek çorbası, yoğurtlu yeşil mercimekli salata ( yeşil mercimek yemeği vardı bende salatama kattım :) )
arada armut yerim
akşamda sanırım menemen yicem.
E ben geldim ya, ondanses yok ses yok dediniz takım coşmuş bugun
Oy anam oyy, hayallerimin menusuarkadaşlar dün ki menüm pek iyi değildi ama yinede yazıcam öğlen kaşarlı köfte elim kadar bir tane az pilav ve aşure vardıi.aşureden 5-6 kaşık yedim
akşam ise: yine köfte pirinç pilavı ve salata vardı
1 saat sonra ie çikolatalı bisküvi yedim.
kahvaltıda ise 2 tane börek yemiştim unutmadan yazayım
Ah canim ben gunde 1 bardak su iciyorum. Ama simdi kizlarin tavsiyesiyle, limonlu su iciyorum , daha iyi gidiyor..suyu yazmayı unuttum suyu çok fazla içen biri değilim.iş yerinde bir litrelik şişem var akşama kadar onu içersem kendimi çok su içmiş sayıyorum o derece az içerim yani.
üzmeyelim diyoruz ama gergin gergin bi yere kadar bide benim surat düştümü kaldıramıyorum, oda kendi üstüne alınıyor, küsüncede bi inadı var on beş gün haber alamazsın yani, ömrümü yedi ömrümüüAhh ahhh bu hazirlik donemi çok stresli canimm biliyorum. Benim kardeşimin de düğünü 4 haziranda kismetse. Bu donemde insan çok gergin oluyor. Kusmeler barismalar hat safhada oluyor. Ama uzmeyin birbirimizi.
KKb ye gitmedim. İşyeri hekimine gittim. Bronşit ve Alerji beraber kardeş kardeş geçiniyorlar. Az önce bir torba ilaç aldım. Ciğerlerim acıyor artık.Slm kızlar, önceki gün buz gibi süt içmiştim dün boğazım şişti acayip ağrıyordu, zencefilli bala yüklendim bugün daha iyiyim çok şükür.
Naptın Can'ım gittin mi kbb ye? Durum ne?
Süpersin, hedefin kaçtı senin? Az kaldı heralde
Arada ben de görüyom kız, hatta yüzlerinizi bile kafamda canlandırdım:)))) görsem tanırım o kadar yani:))))
Hoşgeldin
Dinleme öyle diyenleri, kıskançlıktan çatlasın:)))
Canım benim bebeğim de 14 aylık ve emzirdiğim için gece sık sık uyanıyorum. Yatma saatimizi şu sıralar biraz daha erkene çektik ama kışın 12-1 gibi uyuyorduk biz de. Son ara öğünümü 10 gibi yapıyordum o beni sabaha kadar tutuyordu yine de çok acıkırsam 1 bardak süt veya yoğurt tüketiyorum. Gece tatlı veya KH yersen direk kilo yapar ama protein yersen tok tutar ve canın bişey istemez
Allah kolaylık versin çok stresli ama eğlenceli bir süreç.
Bu gidişle 50 kilo olacaksın benden söylemesi :))))
Oyy çok geçmiş olsun. Zaten test yaptırsan da çok farketmiyor, benim ota çöpe uçan kuşa alerjim var, hangi birinden uzak duracaksın kiKKb ye gitmedim. İşyeri hekimine gittim. Bronşit ve Alerji beraber kardeş kardeş geçiniyorlar. Az önce bir torba ilaç aldım. Ciğerlerim acıyor artık.
geçmiş olsun canımmmKKb ye gitmedim. İşyeri hekimine gittim. Bronşit ve Alerji beraber kardeş kardeş geçiniyorlar. Az önce bir torba ilaç aldım. Ciğerlerim acıyor artık.
Oyy çok geçmiş olsun. Zaten test yaptırsan da çok farketmiyor, benim ota çöpe uçan kuşa alerjim var, hangi birinden uzak duracaksın kikoruyucu ilaçlarını kullanmak önemli olan
Cok gecmis olsun, bahar geldi, yetiskinler alerjiden, cocuklar ishalden dokuluyor..KKb ye gitmedim. İşyeri hekimine gittim. Bronşit ve Alerji beraber kardeş kardeş geçiniyorlar. Az önce bir torba ilaç aldım. Ciğerlerim acıyor artık.
Sağol canım. En büyük ızdırabımda spora gidemiyor oluşumCok gecmis olsun, bahar geldi, yetiskinler alerjiden, cocuklar ishalden dokuluyor..
Nolduuu ???
ızdırap çekiyorumNolduuu ???
benim kardeşim sporcu bulgur pilavı istediğin kadar ye diyo zqararı yok faydası varmış, şişkinlik yapar ama kilo yapmazKizlar cok aciktim yaa, ben hic ekmek yemiyorum ya, aksam bulgur pilavi nohut var, bulgur pilavina da bayilirim. Maximum ne kadar yiyebilirim?
Kizlar cok aciktim yaa, ben hic ekmek yemiyorum ya, aksam bulgur pilavi nohut var, bulgur pilavina da bayilirim. Maximum ne kadar yiyebilirim?
Allah cektirmesin canim, ben de kocaya cemkirdimızdırap çekiyorum
ızdırap çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?