Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy haklisin canimm hele krizinin geç uyumadi bütün düzenini bozuyordur. Ama ben aciktigim zaman abur cubur yerine kendime büyük bardağa maden suyu ile ayran yapip icinede pul biber ve yarim limon sıkıp iciyordum. Hem karnimi sisiriyordu hem yağ yakimina faydali oluyordu. Tavsiye ederim. İstersen yanina 1-2 hurma, ceviz, erik, kayisi falanda ekleyebilirsiniz.

4 ay once ise baslarken daralttigim pantolonumu dun giydim. Beli poposu acaip bol geldi, musmutlu olduum,
Hatta haset bir is arkadasim var, aaaa sen ne kadar zayiflamissin diye, abartti da abartti. Onun yuzunden tekrar kilo almasam bari
Anam acilen hizlanmaliyim
Yok canim yaa, aslinda biz yasli degiliz de, bu gicik takimdakiler tifil
Canim takim arkadaslariiiim
Ayy ozlemisim ben sizi..
Ben 30 oldum citirlik bitti bayatliyorim
ses yok ses yok dediniz takım coşmuş bugun
Ben döndüm sosyoloji döndü yeni üye geldi
Vazgeçmezsen olursun canım :)

sorma ya benim ödemim direk basenlerden oluyor , yada ben çok abartıyorum

tıfıllardan biri olmak beni çok mutlu ediyor

özleyeceksin tabi izne çıkman hataydı zaten

Canım menüleri düzensiz farkındayım gezmekten seni kaçırdım şuan kaç kgsun boyun kaç sana bi liste hatırlayalım ilk etapta ona uy diyet %70 %30 spor ilk önce biz diyet kısmını halledelim sonra spor
valla hiç gitmiyor, küstük iki gündür, yl sonu almıştık eşyaları, düğüne yakın teslim alcazi başka da bi hazırlık yok, hiç umduğum gibi geçmiyor, yaşlandırdı bu iş beni
umduğunu yasa canım benim sonra pişman olma

Slm kızlar, önceki gün buz gibi süt içmiştim dün boğazım şişti acayip ağrıyordu, zencefilli bala yüklendim bugün daha iyiyim çok şükür.
Naptın Can'ım gittin mi kbb ye? Durum ne?

Ben de sana yaziyordum
66 lari gordum nihayet. İzin yaradi
Süpersin, hedefin kaçtı senin? Az kaldı heralde

Arada ben de görüyom kız, hatta yüzlerinizi bile kafamda canlandırdım:)))) görsem tanırım o kadar yani:))))

merhabalar bende aranıza yeni katıldım
Hoşgeldin
4 ay once ise baslarken daralttigim pantolonumu dun giydim. Beli poposu acaip bol geldi, musmutlu olduum,
Hatta haset bir is arkadasim var, aaaa sen ne kadar zayiflamissin diye, abartti da abartti. Onun yuzunden tekrar kilo almasam bari
Dinleme öyle diyenleri, kıskançlıktan çatlasın:)))
Canım benim bebeğim de 14 aylık ve emzirdiğim için gece sık sık uyanıyorum. Yatma saatimizi şu sıralar biraz daha erkene çektik ama kışın 12-1 gibi uyuyorduk biz de. Son ara öğünümü 10 gibi yapıyordum o beni sabaha kadar tutuyordu yine de çok acıkırsam 1 bardak süt veya yoğurt tüketiyorum. Gece tatlı veya KH yersen direk kilo yapar ama protein yersen tok tutar ve canın bişey istemez

valla hiç gitmiyor, küstük iki gündür, yl sonu almıştık eşyaları, düğüne yakın teslim alcazi başka da bi hazırlık yok, hiç umduğum gibi geçmiyor, yaşlandırdı bu iş beni
Allah kolaylık versin çok stresli ama eğlenceli bir süreç.

Bu gidişle 50 kilo olacaksın benden söylemesi :))))

ses yok ses yok dediniz takım coşmuş bugun
E ben geldim ya, ondan

Oy anam oyy, hayallerimin menusu
suyu yazmayı unuttum suyu çok fazla içen biri değilim.iş yerinde bir litrelik şişem var akşama kadar onu içersem kendimi çok su içmiş sayıyorum o derece az içerim yani.
Ah canim ben gunde 1 bardak su iciyorum. Ama simdi kizlarin tavsiyesiyle, limonlu su iciyorum , daha iyi gidiyor..

Ahh ahhh bu hazirlik donemi çok stresli canimm biliyorum. Benim kardeşimin de düğünü 4 haziranda kismetse. Bu donemde insan çok gergin oluyor. Kusmeler barismalar hat safhada oluyor. Ama uzmeyin birbirimizi.
üzmeyelim diyoruz ama gergin gergin bi yere kadar bide benim surat düştümü kaldıramıyorum, oda kendi üstüne alınıyor, küsüncede bi inadı var on beş gün haber alamazsın yani, ömrümü yedi ömrümüü

KKb ye gitmedim. İşyeri hekimine gittim. Bronşit ve Alerji beraber kardeş kardeş geçiniyorlar. Az önce bir torba ilaç aldım. Ciğerlerim acıyor artık.

KKb ye gitmedim. İşyeri hekimine gittim. Bronşit ve Alerji beraber kardeş kardeş geçiniyorlar. Az önce bir torba ilaç aldım. Ciğerlerim acıyor artık.
Oyy çok geçmiş olsun. Zaten test yaptırsan da çok farketmiyor, benim ota çöpe uçan kuşa alerjim var, hangi birinden uzak duracaksın ki koruyucu ilaçlarını kullanmak önemli olan

Oyy çok geçmiş olsun. Zaten test yaptırsan da çok farketmiyor, benim ota çöpe uçan kuşa alerjim var, hangi birinden uzak duracaksın ki koruyucu ilaçlarını kullanmak önemli olan

Doktorda öyle dedi.
Atağı hissedince hemen 2 hafta sürekli burun spreyine alerji hapına başla dedi. bir de ağızdan nefes çekerek aalacağım bir ilaç verdi.

[QUOTE="KraliceElsa, post: 46040941, member: 715786
Süpersin, hedefin kaçtı senin? Az kaldı heralde

)[/QUOTE]

Gecmis olsun canim..
Evet az kalmis, hedef kilom 64 mus. Uzerinden o kadar zaman gecmis ki, unutmusum
Sagolsun kimyager1508 buldu

Kizlar cok aciktim yaa, ben hic ekmek yemiyorum ya, aksam bulgur pilavi nohut var, bulgur pilavina da bayilirim. Maximum ne kadar yiyebilirim?

Kizlar cok aciktim yaa, ben hic ekmek yemiyorum ya, aksam bulgur pilavi nohut var, bulgur pilavina da bayilirim. Maximum ne kadar yiyebilirim?
benim kardeşim sporcu bulgur pilavı istediğin kadar ye diyo zqararı yok faydası varmış, şişkinlik yapar ama kilo yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…