Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kesinlikle benziyor canım menüler ;-)

Bendede var o durum :-( birde benim 4 gün geçti daha gelmedi

kızlar şu konuyu bi açıklık getirelim regl heray yaşadığımız bir şey ve kadınlar kulübünde cuma yarışmasında 200 kadın olduğunu varsaysak ve bunların en az 50si aynı anda regl olsa ee her takımın patlaması lazım reglde artı çıkmak istemiyorsanız spor yapacaksınız ve kaçamak yapmayacaksınız onu bunu anlamam bende regl oluyorum hatta gelemedi bile az az peki şimdi bana kaptan herkesin bünyesi farklı diyeceksiniz . Değil efendim bende reglde yiyordum kaçamak yapıyordum artı çıkıyordu şimdi tabiki artı çıkılır ama bunu minumuma indirmeliyiz bi hafta +1,5kg görüp ertesi hafta 900g verirseniz zararınız 2 haftada 2,6kgdur nasıl bir matematik haftada 1kg vermeniz gerekirken veremediniz etti 2kg e birde 600g artıdan kaldı etti 2,6
buda size 2-3 haftaya mal oldu demektir eee ben neden veremiyorumun cevabı burada yani

Regl zamani icin Ben yogurt yapiyorum
Tarifini yazayim
Bením tatli ihtiyacimi kesiyor
4 corba kasigi yogurt
1 corba kasigindan az yulaf ezmesi
3-4 Cilek dogranmis
Ceviz
1 kuru incir kucuk parcalar halinde
Hepsini karistiriyorum
Dondurucuya.
Cok tatli krizindeysem eger Cok az bal damlatiyorum
Tadi guzel oluyor
Kalorisi ve yag orani Cok az
Seker zaten yok

Selama kızlar bugün kızım baya yordu yemekti evi toplamak anca yazabildim.bütün geçmişi okudum ama alıntı yapamadım yine ben sabah tartıl8rım 80.3 kilo çıktım.kızım sürekli kucağımda ve huysuz olduğu için kahvaltı yaptırmadı
Buğün yediklerim
09.00 bir muz kızım kucağımda olduğu ve acıktım için
11.30 bir elma
14.00 altı yk bulgur 2yk fasülye
Arada bi kupa kahve
17.00 2 küçük kepçe (et + fasülye ) +bi kase cacık
22.00 Bi kupa sütlü kahve planladığım dışında oldu (

ben kaçamak anlamında bendede o durum var demedim ama şişkinlik anlamında dedim zaten bu haftada bırakmadım sporumu tek kaçamağım bitane çokoprens oldu bu hafta

gayet iyi kızın kucagındada olsa sabah yumurta haşla biliyorum zor durumlar bende yaşadım kucağımda yemek yedim ama mutlaka yumurta tüket hem tok tutar hemde protein almalısın ki kilo kaybedebilesin
sütlü kahveden bir şey olmaz boşuna üzülme

***10. TAKIM 461.ETAP***

katre-i dem (73///%)
The Queen(100.8/// %)bildirimsiz izne ayrıldı
frifri(69,2///%) takım kurallarina uymadigi için diskalifiye
elfkkk(68,5///%)
breeze3547(65,9//%)
Esrasi(66/// %)

sosyoloji12(67,8 / / /% )456.etapta izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 6'ya bölündü.

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üyeler:

aslibo(65/ / /%) giriş kilosu:65 hedef kilosu:55 giriş tarihi: 13.04.16
bbfean(65,5/ / /%)giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:5,4,16

RoseAnge(74/ / /%)giriş kilosu:74 hedef kilosu: giriş tarihi:13,04,16
ikra ece(80,3/ / /%)giriş kilosu:80,3 hedef kilosu:70 giriş tarihi:13,04,16
winchesterr(71,9/ / /%)giriş kilosu:71,9 hedef kilosu:63 giriş tarihi:13,04,16

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha de
Daha deneme sürecinde olsam adımı görmek heycanlandırdı :)hakkımızda hayırlısı hepimizin kilosu sağlıklı bir şekilde gider inşallah..

Evet bugün yumurta haşlıyacağım diye güne başladım benim için diyetin vazgeçilmezidir yarın zorluyacağım canım..
canım alıntı yapa tıkla altına yaz başındaki ve sondaki ..[/QUOTE]ları silme yeter[/QUOTE][/QUOTE]

Iyi geceleeerr @katre-i dem canim ewet haklsn ama benim bu donemde gercekten istahimda belirgin bi acilma oluyo tatli ihtiyacndan ote ben de elmden geldgnce dikkat ettim edebildgm kadar bu donemde resmen 3 elma felan yemisim bugun farknda olmadan :))abur cuburlara elim gitsin istemedm 3 elma da fazla biliyrm ama aciktikca elmaya dadandim galiba meyvenn sekeri islenms sekerden daha iyidir heralde:)

Ben de bugün menümü yazayım. Kaç gündür kaçamaklar vardı yazmadım ondan :)))
Sabah: 1 yumurta, 2 kk peynir, 6 zeytin, 1 tk pekmez , 1 dlm ekmek
Ara: 1 halka ananas
Öğlen: 1 tabak Ispanak, 1 kase yoğurt, 2 kaşık makarna
Ara:1 kase yoğurt üzerine 2 kaşık yulaf ezmesi ve 6 çilek
Akşam: 5 kaşık et sote, 2 kaşık pirinç pilavı bol salata
Ara: 1 sb süt, 1 kase çağla, erik karışımı

meyveye kızmadım ki kâğıt helvaya kızdım bak beyne olumlu sinyal gönder canım bu dönemde değişen bir şey yok heray gerçekleşen bir rutin iştahta açılmıyor hatta havalarda ısındı bi midem almıyor moduna gir

seni seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…