Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@sosyoloji12 geçmiş olsun kurabiye yemisdi aradada

@The Queen esimle senin girişlerin önemli yılda kaç kere aileler bir araya gelecek

Zaten biz o konuda kendi aramızda anlaştık. Kayınvalidenin kafasında sorular var ama izmire gitmeyi kabul ettiğim için hiç ses etmiyor. Tanıyınca sorun olmayacak gözüyle bakıyoruz. Benim ailem zaten aramaz sormaz. Bir ömürde 10 kere görüşürlerse iyidir.

izmirin neresine yerleşeceksiniz canım

O dönem hiç yapmadım desem yeridir hafif egzersizler sadece :)
Hosgeldin canimmm:)

Aaa iii doymussun kiz:)

Gunaydin milleeeet
Kuzucugum nezle olmus, sabaha kadar uyuyamadi, burnu tikaliydi. Sabah akinti basladi, gozler,burun cesme gibi neyse en azindan ciddi birsey yok..
Gecmis olsun canimmm

Alilli kizin hali baska:)

valla çok iyi bişey, acıktığımı hissettim, genelde kahve içerim böyle durumda ama dedi bi yeşil çay deneyeyim, çok iyi geldi kesti hemen

yeşilçay candır ben çok severim bide sakinleştirici etkisi mis gibi valla :)

öğlen dışarda yedim kızlar adana kebap yedim ama lavaş yemedim, bulgur pilavından 6-7 kaşık,5 tane çiğköfte cacık ve irmikli helva yedim 2 top.

Eki Görüntüle 1814236 evet dün size tarifini verdiğim puding tadı nefis ve sadece iki hurmNin ve meyvenin kattığı doğal şeker var :) kim demiş bu yenmez diye az sonra hupletcem
Afiyet olsun, güzel oldu mu bari? Şu chia nin rengi bi tuhaf geliyo tadını da bilmiyorum da belki bi ara alır denerim.

Ara ogün olarak kendi mayaladigim yoğurda 2 hurma, 3 erik, 3 kayisi dograndi ve afiyetle hupletildi :))
Afiyet olsun. Ben de az önce yoğurduma iki kaşık yulaf ezmesi ve 6 tane çilek doğrayıp yedim. Çok ferah ve doyurucu oldu:)))

öğlen dışarda yedim kızlar adana kebap yedim ama lavaş yemedim, bulgur pilavından 6-7 kaşık,5 tane çiğköfte cacık ve irmikli helva yedim 2 top.
Afiyet olsun canım. Adana kebap sürekli olmamak şartıyla tüketilebilir de pilav ve çiğköfte birarada biraz fazla olmuş. Helvayı hiç saymıyorum zaten
Kebap yiyeceksen yanına 2-3 kaşık pilav ve bol salata ile tüketebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…