Eki Görüntüle 1814236 evet dün size tarifini verdiğim puding tadı nefis ve sadece iki hurmNin ve meyvenin kattığı doğal şeker var :) kim demiş bu yenmez diye az sonra hupletcem
@sosyoloji12 geçmiş olsun kurabiye yemisdi aradada
@The Queen esimle senin girişlerin önemli yılda kaç kere aileler bir araya gelecek
izmirin neresine yerleşeceksiniz canımZaten biz o konuda kendi aramızda anlaştık. Kayınvalidenin kafasında sorular var ama izmire gitmeyi kabul ettiğim için hiç ses etmiyor. Tanıyınca sorun olmayacak gözüyle bakıyoruz. Benim ailem zaten aramaz sormaz. Bir ömürde 10 kere görüşürlerse iyidir.
Hosgeldin canimmm:)O dönem hiç yapmadım desem yeridir hafif egzersizler sadece :)
Aaa iii doymussun kiz:)günaydınn kızlar
dünkü menü
sabah
az peynir, 1 dilim tb ekmek, domates
ara
1 tane bisküvi
öğle
1 kepçe mercimek çorba
ara
2 incir ve bitki çayı
akşam
2 yk tavuk yemeği
30 dk yürüyüş, 2,5 lt su
Gecmis olsun canimmmGunaydin milleeeet
Kuzucugum nezle olmus, sabaha kadar uyuyamadi, burnu tikaliydi. Sabah akinti basladi, gozler,burun cesme gibineyse en azindan ciddi birsey yok..
Alilli kizin hali baska:)Bizimkilerde söyleniyor bazen pasta yapsana falan diyede ben kafam esince yapıyorum regli olmadan yapmam amatehlikeli dönemdeyim şuan :)) ben bazen yaparken bi dilim yerim diyorum, bizimkilere servis yaparken yok yeme diyorum gidiyorum meyve falan yiyorum çok çay içiyorum midem şişiyor istemiyorum zaten :) benim genel olarak taktiğim bu
Hosgeldin canimmm:)
Aaa iii doymussun kiz:)
Hoşbulduuk :)
Gecmis olsun canimmm
Alilli kizin hali baska:)
yeşil çay içiyorummm :)
afiyet olsunAra ogün olarak kendi mayaladigim yoğurda 2 hurma, 3 erik, 3 kayisi dograndi ve afiyetle hupletildi :))
valla çok iyi bişey, acıktığımı hissettim, genelde kahve içerim böyle durumda ama dedi bi yeşil çay deneyeyim, çok iyi geldi kesti hemenAfiyet olsun, ben bayadır içmiyorum bi aktara uğrayayım akşam.
izmirin neresine yerleşeceksiniz canım
valla çok iyi bişey, acıktığımı hissettim, genelde kahve içerim böyle durumda ama dedi bi yeşil çay deneyeyim, çok iyi geldi kesti hemen
Afiyet olsun, güzel oldu mu bari? Şu chia nin rengi bi tuhaf geliyo tadını da bilmiyorum da belki bi ara alır denerim.Eki Görüntüle 1814236 evet dün size tarifini verdiğim puding tadı nefis ve sadece iki hurmNin ve meyvenin kattığı doğal şeker var :) kim demiş bu yenmez diye az sonra hupletcem
Afiyet olsun. Ben de az önce yoğurduma iki kaşık yulaf ezmesi ve 6 tane çilek doğrayıp yedim. Çok ferah ve doyurucu oldu:)))Ara ogün olarak kendi mayaladigim yoğurda 2 hurma, 3 erik, 3 kayisi dograndi ve afiyetle hupletildi :))
Afiyet olsun canım. Adana kebap sürekli olmamak şartıyla tüketilebilir de pilav ve çiğköfte birarada biraz fazla olmuş. Helvayı hiç saymıyorum zatenöğlen dışarda yedim kızlar adana kebap yedim ama lavaş yemedim, bulgur pilavından 6-7 kaşık,5 tane çiğköfte cacık ve irmikli helva yedim 2 top.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?