Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tamam yarın biz de bildirelim mi bugün söylemiştik ama

canım çok geçmiş olsun, bebiş istiyorsan tam olman gereken yerdesin :)))

Bugun icin
Kahvaltim
1 fincan cay

Ogle yemegi
Patates ve havuc haric (seker orani Yuksek diye)
Mikrodalgada sebze ve Izgara et

Ara ogun
2 ceviz
1 yesil elma

az yiyormuşsun gibi geldi canım, kahvaltılarını güzel yap yumurta peynir ye mutlaka.

gayet iyi

sabahı sevmedim, diğerleri güzel ama protein ve yoğurt ekle canım.

makarnaların miktarı az ama yinede gözüme batıyor, öğlen yersen akşam yeme bence canım kağıt helva olmamış bide. regli için napıyoruz bol bol maydanoz kürü. ben dün sonunda oldum :)) 4 gündür hep maydanoz kürü yapıyordum .ve sporlada taçlandırıyorum.

bulguru 3 kaşık, fasulyeyi 6 kaşık yiyip yanınada yoğurt alsaydın bence öğlen menün çok daha iyi olurdu canım. genel olarak iyi ama kahvaltıyı daha sıkı yapmanı tavsiye ederim (yumurta, peynir, zeytin, salata, domates)

afiyet olsun efenimm :) sizleri görmek ne büyük şeref :)))

günaydın kızlar

dünkü menüm;

sabah: sandviç (tb ekmeğine süzme peynir,bol maydanoz)

öğlen:çorba, fırında tavuklu patates (patateslerin hepsi bitmedi), bol brokoli, yoğurt

ara:3 çilek

akşam: yarım tabak sebzeli makarna

dün annem rahatsızdı acile götürdüm, yemek yiyememiştim hastaneden dönüştede evde bitek makarna vardı onu yemek zorunda kaldım.

sonrasında maydanoz kürü yaptım ve sonunda regli oldum :) spor ve maydanoz kürü sayesinde şişkinliğim yok.

Ayrilis kilom : 67,8
Guncel kilom : 64,8

teşekkürler canım

geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun Nasıl oldu annen? Önemli bişey yoktur inşallah. Yarım tabak makarandan bişey olmaz üstüne bolca peynir koyup öyle yerdim ben olsam
Ayrilis kilom : 67,8
Guncel kilom : 64,8
Ayy süpersin, bekliyorum seni mezun ol çabuk

dünkü menüm
sabah
az peynir, 1 dilim kepek ekmekmeği, domates
ara
2 bisküvi
öğle
1 kepçe ezogelin, 1 dilim kepek ekmeği, 2 yk etli patates
ara
türk kahvesi, 2 küçük lokum
ara
3 incir
akşam
2 adet köfte, 2 yk fırında patates, 1 dilim ekmek ve salata

1 saat yürüyüş, 3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…