Kızlar napıyosunuz? Ben de kaç gündür kaçağım. Arada bi girip baktım da yazmaya fırsat bulamadım. Çok yoğundum bu hafta. Kızımın kreş için mezuniyet kıyafeti alışverişi, fotoğraf çekimi vardı hep dışardaydım. Sanki oxforddan mezun olacaklar . Bi de pazardan yeşil incir almıştım saf gibi o da reçellik incirmiş pişmeden yenmiyo acı bi tadı var, bugün başıma bi de reçel işi çıktı, baya uğraştım . Sizin neler yaptığınızı takip ettim ama merak etmeyin gitmedim devam ediyorum
Yediklerin az gibi geldi açlık hissetmiyor musun? Biraz protein ekle bence, sabah kahvaltı yapma imkanın yok galiba muzla idare etmişsinSabah
1 muz
1 açık çay
Ara
Kah
Öğlen
1 dilim lazanya
Biraz yeşil salata
Ara öğün
Nane çayı
Çilek
Akşam
Yeşil salata
1 küçük haşlanmış patates
iki farklı kıyafetleri var biri dans ederken giymek için kırmızı tütü etek üzerine beyaz tişört; bi de şarkı söylerken gelinlik giyecek.Ayy ne güzel.
Kıyafeti Nasıl ?
Yediklerin az gibi geldi açlık hissetmiyor musun? Biraz protein ekle bence, sabah kahvaltı yapma imkanın yok galiba muzla idare etmişsin
iki farklı kıyafetleri var biri dans ederken giymek için kırmızı tütü etek üzerine beyaz tişört; bi de şarkı söylerken gelinlik giyecek.
Mezuniyetleri 4 haziranda olacak atarım o zamanAyyy superrrr foto isteriz :))
Yediklerin az gibi geldi açlık hissetmiyor musun? Biraz protein ekle bence, sabah kahvaltı yapma imkanın yok galiba muzla idare etmişsin
iki farklı kıyafetleri var biri dans ederken giymek için kırmızı tütü etek üzerine beyaz tişört; bi de şarkı söylerken gelinlik giyecek.
ayyy çok güzellll, türkiye ile aranızda ne kadarlık saat farkı var? hava daha kararmak üzere. burada saat 23:00 oluyor neredeyseKızlar fotoğrafı şu an sizin için çektim
Barcelonadan Kocaman Sevgilerimle
Ay ne güzel
Bayılıyorum o güzel kıyafetlere
Minik minik
Çok şirin oluyorlar
Bir de şarkı söyleyecekler
Evet bu 1-2 gündür biraz karışık menüm
çok iyi gidiyordum ama
İş için belli yerlere gitmek belli kişileri ağırlamak zorunda kaldım
Dolayısıyla ucu kaçtı
Cumartesi zaten gidiyorlar
Hemen Çeki düzen vereceğim
Mezuniyetleri 4 haziranda olacak atarım o zaman
ayyy çok güzellll, türkiye ile aranızda ne kadarlık saat farkı var? hava daha kararmak üzere. burada saat 23:00 oluyor neredeyse
bu hafta deneme süren bitiyor tatlımm, kilo verirsen haftaya listedesin zaten canım, haftaya dikkatli başlaman lazım
oooo iyimiş burada daha erken kararıyor.Arada 1 saat fark var
1 saat geri burası
Fotoğrafı Çekmemle yüklemem arasında 15-20 dk olmuştur.
Şuan yeni karardı hava
Çok geç kararıyor burada.
oooo iyimiş burada daha erken kararıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?