- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Evet ama sabahları kötü
Saat 6-7 gibi kapkaranlık.
Teşekkürler canımÇok güzel canimm.
Çok güzel yollar ne kadar geniş ve düzenli görünüyor. Akşam olmasından mı yoksa hep böyle sakin mi orası?Kızlar fotoğrafı şu an sizin için çektim
Barcelonadan Kocaman Sevgilerimle
Ayy seninki daha heyecanlıymış, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. 4 haziran büyük gün :))))aaaa 4 Haziranda da benim kardeşimin düğünü var,bende kendi fotomu atarım artık size
Çok güzel yollar ne kadar geniş ve düzenli görünüyor. Akşam olmasından mı yoksa hep böyle sakin mi orası?
MasAAllah mutlulugun daim olsun canim benim
Ins ins hepimiz icin:)
Kizzz alemsin sen yaa:))))
Aynen oleym iste bende giriym okuyom okuyom yazarm diyom yazmams oluyom
Afiyet olsunnnn aaa cigkofte kacamakmiydi((bende cok sewerim yerim
Kızlar napıyosunuz? Ben de kaç gündür kaçağım. Arada bi girip baktım da yazmaya fırsat bulamadım. Çok yoğundum bu hafta. Kızımın kreş için mezuniyet kıyafeti alışverişi, fotoğraf çekimi vardı hep dışardaydım. Sanki oxforddan mezun olacaklar . Bi de pazardan yeşil incir almıştım saf gibi o da reçellik incirmiş pişmeden yenmiyo acı bi tadı var, bugün başıma bi de reçel işi çıktı, baya uğraştım . Sizin neler yaptığınızı takip ettim ama merak etmeyin gitmedim devam ediyorum
Gunaydinlar herkeseee, biz kizimla erkenden uyanip havayi güzel bulunca yürüyüşe ciktik :)) bu arada ben bu hafta kilo almamisim, eğer kilo alan varsa benden çekeceği var ona gore
Herkese gunaydiiiin, bunca aylik maraton sonunda, hedef kiloma ulastim
63,9
Bu sabah regl oldum, yarin daha iyi bir sonuc bekliyorum
Dun aksam senin resmi esime gosterdim, kalk hadi kalk dedim, barcelona ya tayin istiyoruz dedimTebrik ederim. Ne kadar güzel
canım günaydın ben listeye ekledim sende kontrol edersin.
Darisi basinaTebrik ederim. Ne kadar güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?