- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Bende onu istiyorum kendi hatasını kendi tamir etsin, üstelik ortada büyük problem yokken, düşünsün artık yada bir ömür hiç düşünmesin, ya herro ya merro
sen neden kavga etmiştin, bizim öyle baba şeyler olmadı işte artık yapasım var al git başımdan diye, valla canıma yetti yaa, düğüne kalmış bir ay tabi olacaksa uğraştığımız şeylere bak, daha hiçbi hazırlık tam değil
çok şükür kardeşim senin adına sevindim, bende güvenimi tam kazanmıştımki bu drum yaşandı şimdi bilmiyorum işte bekliyorumCanim şuan düşündüm de hic hatirlamiyorum. Biz evlendigimiz ilk 2 senesi çok kötüydü 3 kere boşanma karari aldik. En büyük sorunumuz ailesiydi. Kavgalarimiz hep o yüzden olurdu. Ben 25 Esim 33 yadindaydi evlendigimizde. Farklı yörelerin insanlariydik. Kültür farki vardi. Oğluna asil bir anne, 2 tane bekar gorumcem vardi ve eşinden buyuklerdi. Çok stresli zamanlardi. Ama çok şükür ki simdi herşey yoluna girdi. Her serde bi hayir var diyorlar ya bizimde çocuk olmamsi, 2 yol tedaviler falan bizi birbirimize bagladi esimle. Bugün ki halimize çok şükür. Onun için güven önemli canim. Ben eşime hep güvendim. Düzelir dedim ve öyle de oldu binlerce kez şükürler olsun.
çok şükür kardeşim senin adına sevindim, bende güvenimi tam kazanmıştımki bu drum yaşandı şimdi bilmiyorum işte bekliyorum
sağol kardeşim dediklerin kulağıma küpe olacak, bekleyeceğim ve görücem, inş hakkımda hayırlısı olsun, ama keşke daha önceden uyansaydımEsrasi , size kendi yaşadıklarımından örnek vereyim, aynen sizin durumunuza benzer çok küçük fındık kabuğunu doldurmayacak bir sebepten patlak verdi herşey, nişanlıyken düğüne ve nikaha 5 gün kala yüzüğü attım, evim v.s. düzülmüştü, istanbul dan başka bir şehre gelin gidecektim, kendisi haksız olduğu halde eski nişanlım, ne arıyor ne soruyor du, anlayacağın bana karşı değer de yokmuş, en son telefon açtım, nedir niyetin arayıp sormuyorsun, ayrılmaksa söyle dedim ( çünkü kendimi ayrılığa hazırlamıştım, o aramadığı üç gün boyunca ağlaya ağlaya yüzüm gözüm şişmişti, ne salakmışım tövbe tövbe ) ayrılalım ozaman dedim, kem küm etti , niyetinin ayrılmak olduğunu o da söyledi, o an nikah işlemlerini iptal edin dedim kendilerine , ben eşyalarımı almaya gelicem dedim ve kapattım o defteri açılmamacasına, daha bir çok sey var hepsini anlatmıyorum, üstüne birde aldatılıyormuşum , bunuda öğrendim, v.s. v.s.
inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın, Hakkında hayırlısı ise bu kişi ile evlenmen , nasip olsun, değilse olmasın
ben kolay kolay evliliği düşünmem diyordum, yıpranmıştım çünkü , bir kaç ay sonra iş çevremden dolayı, eşimle tanıştırdılar beni, dünya varmış, ben sevmek sevilmek neymiş eşimde öğrendim, değer görmek gibi.
çok konuştum ama sonuç olarak NİŞANLINLA HER ŞEYİ AÇIK AÇIK KONUŞ, EĞER İÇİNE ZERRE KADAR SİNMEYEN BİR ŞEY VARSA KENDİNİ ATEŞE ATMA DERİM KARDEŞİM , hayat senin hayatın
aynen kardeş bekleyip görcem ben yapıcı olmaktan yoruldum, böyle günde böyle yapılıyorsa sıkıntı büyük demektirYakında evleneceğiz demişsin.
Bu durum bence senin için bir fırsat.
Yapıcı olmakta fayda var ama kendini ve geleceğini de düşünmek zorundasın.
Sessizce izle bakalım bu kişinin davranışı , yaklaşımı nasıl olacak.
Sonra kararını verirsin.
Hiçbir şey senden önemli değil.
Eğer en başından daha her şeyi senden bekleyip böyle yapıyorsa nedensiz sudan sebeplerden gözden geçirmekte fayda var.
(Durumu anlattığın 2-3 mesaj üzerine yazıyorum.
Kişiyi en iyi tanıyan bilen yine sensin.)
çok şükür kardeşim senin adına sevindim, bende güvenimi tam kazanmıştımki bu drum yaşandı şimdi bilmiyorum işte bekliyorum
sağol canım, tek yapacağım beklemek, bende bilmiyorum artıkCanim görüyorsun ki hepimiz birçok şey yasamisiz. Kizlarinda dediği gibi hayat senin hayatin. İyi düşün karar ver. Daha doğrusu içinden geleni yap. İnan insan öyle daha rahat oluyor. Biz sana ayril, sunu yap bunu yap diyemeyiz. Senin doğru karar vereceğine eminim. Rabbim hayirlisi ise nasip etsin inşaallah.
sağol canım, tek yapacağım beklemek, bende bilmiyorum artık
yanlış anlama sakın, esrasi, bizler az çok benzeri olan bu yollardan geçtik, seninde yanmanı istemeyiz,o sebepten kendi yaşadıklarımı yazmak istedim, şu an senin için cızır cızır yanar, kafan allak bullak ne yapacağını , ne düşüneceğini bilmez haldesindir, bol bol dua et canım, için sıkıldıkça sürekli bu duayı oku, çok faydasını görüceksin, tecrübe konuşuyor,
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
Rabbim yar ve yardımcın olsun
sağol kardeşim zaten tek yanımızda olan Rabbimizdir, gerisi boşyanlış anlama sakın, esrasi, bizler az çok benzeri olan bu yollardan geçtik, seninde yanmanı istemeyiz,o sebepten kendi yaşadıklarımı yazmak istedim, şu an senin için cızır cızır yanar, kafan allak bullak ne yapacağını , ne düşüneceğini bilmez haldesindir, bol bol dua et canım, için sıkıldıkça sürekli bu duayı oku, çok faydasını görüceksin, tecrübe konuşuyor,
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
Rabbim yar ve yardımcın olsun
canım çok az yemiyor musun ..canın sıkkın oldugu için mi böylegünaydın kızlar dünkü menü
sabah
peynir, 1 dilim tb ekmek
öğlen
4 yk kuru fasülye, 4 yk pilav
akşam
yarım avuç kuruyemiş
2,5 lt su
ben kaçamaksız devam ettim bu hafta bakalım sonuçlar iyi olur inşallahEeee kizlarrr yarin tarti günü. Durumlar nasil bakalim? :)))
evet iştahım yok, nerdeyse hiç yemiycem ama başım ağrır diye yiyorumcanım çok az yemiyor musun ..canın sıkkın oldugu için mi böyle
ben kaçamaksız devam ettim bu hafta bakalım sonuçlar iyi olur inşallah
sabah: 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim peynir + 1 dilim çavdarlı ekmek
çeyrek avokado+ domates + salatalık
öğle: 1 kepçe sebzeli bezelye yemeği + 4 yk bulgur pilavı
iyi gidiyor şimdilik
ben dünkü menümü yazmadım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir ve bir kaç tane zeytin
1 y.kaşığı kadar pekmez
öğle
1 kase çorba
domates salatası
1 dilim ekmek
akşam
yağsız 2 küçük dilim tost ve çay
gün içinde 1 litre su
ve de yarım saat spor yapabildim
evet iştahım yok, nerdeyse hiç yemiycem ama başım ağrır diye yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?