Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba kızlar bugünki menümü yazayım
sabah: 1.5 yk lor peynir+ domates + 3 zeytin+1.5 dilim çok tahıllı ekmek + yeşil çay

öğle: 2 köfte+ 1.5 kepçe yayla çorbası+ domates salatalık

ara: 2 kayısı + 3 çilek

ara: 1 parça peynirli börek :/

akşam : 1 tabak izmir köfte+ yoğurt

ara: süt + 1 çb leblebi
30 dakika egzersiz + 3 lt su

Selam kızlar bugünki menüüm;
8.30 çilek, kavrulmamış badem, fındık, ceviz ve yulaf ezmesi çok az ballı ve light süt ile beraber +sade filtre kahve
12.00 ezogelin çorba
Peynirli kepekli makarna
Sebzeli tavuklu kağıt sarma
Salata
16.00 etiform kakaolu yaban mersinli kraker ve pirinç patlağı
19.30 diyet kısır
Birazdan da koşmaya gidicem yarına şu Zerdeçal zencefil tarçın karışımlı yoğurt detoksunı deniycm yapanınız var mı?

Arada borek haricinde super menu:)

Afiyet olsun ben denedim o donemlerde kilo da verdn tam olrk bu kurun etkisi miydi bilemiyrm ama etkili bence :)

Kızlar 1 minik karnıyarık yedim ama vicdanım rahat annem kızartmamış fırında közleyip yapmış :)

İnşallah canım duymak istediklerini söyler doktor...
Ataman hayırlı olsun,Rabbim utandırmasın...
Ahan da altına imzami attım gittiyoksa bu kilolarından geri alınacağını düşünüyorum, en iyisi beslenme düzeni haline getirmek
Yok canım çocuk malesef

İnşallah canım pek umudum yok ama görecez
hedefin 38 değildir belki ama hedefine inan ki gerçek olsun,inanmazsan emin ol olmaz arkadasim

su içmeyi seviyor musun yoksa bi yöntemin var mı bu ltye ulaşmak için?

Ben iki gün yaptım,tadını da sevdim ama yeşil çay kürünün daha etkili olduğunu fark edince bıraktım.her vücutta farklı olabilir ya da devam etmek gerekirdi belki bilmiyorum. Faydasını gören çok kişi okudum
Spordan sonra sarımsak çayı hazırladım bal koymadım sanki işkembe içiyorum
iyy o da nee

Kızlar misafirim vardı akşam ,gündüz de okuldan geldim sonra tekrar toplantı yapılacak haberi gelince geri gittim,misafire hazırlık yaptım,oğlanı tavuk inek vs görmeye goturdum derken bu vakit oldu.yazmadan uyumiyayim didim
Sabah 1,5 borek ıspanaklı,domates , salatalık
Ara: yarım fincan kahve
Öğle: balık salata,bulgur pilavı 3kasik
Ara:kahve,muz,bir minik kase buğday hediği
Akşam: kuzugobegi diye bi mantar var inanılmaz faydalı bi şey 3-4 belki de 5 kaşık ondan yedim,1dilim de ekmek
Vee geliyoruz misafir faslina istahimin sacindan tuttum yuru nereye gidersen git dedimve tabagimda bana bakan tatlıları bırakıp sadece yarım borek yedim(misafire ayıp olmasın diye yoksa onu da yemeyecektim)aklımda hep siz vardiniz
İşte bu kadar, iyi geceler cumleten

Canım eskiden çok içmezdim ama kendimi zorladım devamlı şişe elimdeydi canım istemese bile bu bitecek Die bitiriyordum şimdide alıştım içmeyince çok kuruduğumu hissediyorum

Günaydın kızlar :)
dünkü menü
sabah peynir 1 dilim tb ekmek
öğle
1 dilim pasta (dayanamadım)
akşam
3 yk kuru fasülye, 2 yk pilav
ara
5,6 çilek

2,5 lt su

Canım eskiden çok içmezdim ama kendimi zorladım devamlı şişe elimdeydi canım istemese bile bu bitecek Die bitiriyordum şimdide alıştım içmeyince çok kuruduğumu hissediyorum
Ne iyi ediyorsun,ben de program indirdim telefona,her saat başı su iç diyo bana

günaydın kızlar,
dünkü menüm
sabah kalkınca 2 bardak ılık su
ve kayısı yedim

kahvaltı
2 dilim ç.ekmeği
1 kk peynir
5-6 ad zeytin
4 tane çeri domates

öğle
ıspanak yemeği ve yoğurt

akşam
sadece karışık salata
1 saat sonra yoğurt ve yulaf kepeği

spor yapamadım
1 litre su içtim

kimyager1508 günaydın, dünkü önerilerin için teşekkür ederim
artık gerek kalmadı, dün akşam eşimle bir güzel kavga ettik,
hem çocuk istiyor, hemde yaptırması gereken testi yaptırmazmış
sinirimden ağladım, ben niye doktorlara gittim o zaman dedim
daha neler dedim de hepsini yazamıcam,
hakkımda hayırlısı olan bu sanırım, görüşmek üzere,

sadece o kadar çok moralim bozuldu beni bu şekilde yarı yolda
bıraktığı için , çok gücüme gitti, yemek yemek bile istemiyorum

Slm bende ardahanda 3 yıl görev yaptım
nerde görev yaptın canım

Canım problem nedir, neden üzüldünüz o kadar, seni yarı yolda bıraktığını düşünme erkeklerin bazen inadı tutar, belki başka şekilde ifade etmek gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…