haklısın ama erkekler bize gelince bişey araştırmazlar bunu kabullen bende aynı durumları yaşıyorum, bırak kendi haline zoruna gitmiş olabilir kaçıncı yzyıldada olsak erkekler kendisinde problem çıkmasını farklı yorumluyolar, sanki erkeklerine laf gelecek gibi, öyle bişey çıkmasından korktuğundan yanaşmıyodur, belki kendi başına gider yaptırır belli mi olurneler demedim kiEsrasi baştan konuşmuştuk herşeyi , çocuğu isteyen en çok o
kendisine yapılacak testi yaptırmazmış, ne diller döktüm, nuh dedi peygamber demedi
bizim oraların bir lafı var , gelüse gelü gelmezse kendü bülü diye, çokta tın artık benim için
çocuk istiyorsa o yalvaracak bana bundan sonra, ben hem bu sitede hemde arkadaş çevremde
bir çok araştırma yapıyorum, çaba sarfediyorum, o hiç kendi halinde, sormuyor bile .......
ben havlu attım artık, o kovalasın beni , haksız mıyım
aynı bizim gibisiniz yaa, düzelir sen kendi haline bakmakla iyi etmişsin o zaman bizde öyle oluyoz hepİnşallah canım. Oyle farkli bir esim varki kendi basina asla gitmez. Herhangi bir sey yapacaksa veya alacakaa bile bana on kere telefon acar nasil yapicam diye var gerisini sen dusun. Ben dedim zaten ona. İster yaptır ister yaptırma. Ben ustume düşen vazife leri yaptım. Gerisi sana kaldı diye. Hakkımda hayırlı olan neyse o olur bundan sonra. Mevlam neylerse güzel eyler diyorum. Sağolun arkadaşlar
Sonunda ihale bana kalacak yine de hayırlısı işte
aynı bizim gibisiniz yaa, düzelir sen kendi haline bakmakla iyi etmişsin o zaman bizde öyle oluyoz hep
aynen haa yaranamıyomuş bana bi türlünedir bizim bunlardan çektiğimiz,sorsan onlar bizden daha çok çekerler
nereden bakılıyor canım takımların durumuna , ilk 3 e giremedik,
Haftanın yorgunluğunu attım resmen yeni kalktım iki öğün şeklinde yiycem o yüzden sarımsak çayı da ender saraçın tarifiyle yaptıp zayıflamada etkiliymiş ama kokmuyo diyolardı baya kokuyo yaİnşallah canım duymak istediklerini söyler doktor...
Ataman hayırlı olsun,Rabbim utandırmasın...
Ahan da altına imzami attım gittiyoksa bu kilolarından geri alınacağını düşünüyorum, en iyisi beslenme düzeni haline getirmek
hedefin 38 değildir belki ama hedefine inan ki gerçek olsun,inanmazsan emin ol olmaz arkadasim
su içmeyi seviyor musun yoksa bi yöntemin var mı bu ltye ulaşmak için?
Ben iki gün yaptım,tadını da sevdim ama yeşil çay kürünün daha etkili olduğunu fark edince bıraktım.her vücutta farklı olabilir ya da devam etmek gerekirdi belki bilmiyorum. Faydasını gören çok kişi okudum
iyy o da nee
Teşekkür ederim hemen gidip yapayım merak ediyorum :)Arada borek haricinde super
Afiyet olsun ben denedim o donemlerde kilo da verdn tam olrk bu kurun etkisi miydi bilemiyrm ama etkili bence :)
Sarımsak nihayetinde, tavsiye edersen ben de yaparım canım ilerleyen günlerdeHaftanın yorgunluğunu attım resmen yeni kalktım iki öğün şeklinde yiycem o yüzden sarımsak çayı da ender saraçın tarifiyle yaptıp zayıflamada etkiliymiş ama kokmuyo diyolardı baya kokuyo ya
ay nasıl güzel kokarAktardan geçen sene bi çay almıştım 30 paket bunu sabah aç karainına iç istersen sonra iskender ye diyoduiçicem ama tabiki de yemem (annemde çilek reçeli yapmış ev kokuyo bunlar hep bana düşman)
Direndim ama sadece kokladımSarımsak nihayetinde, tavsiye edersen ben de yaparım canım ilerleyen günlerde
ay nasıl güzel kokar
işe yaramışmı yani, kilonu bilmiyomda ondan sordumDirendim ama sadece kokladımsarımsak çayını sadece akşam yapıyorum ben daha iki gün oldu ama tartılayım dedim bi 77.2 geldi şaşırdım
Baktım da 78.1 missin iki günde mi fark etti canım boyleDirendim ama sadece kokladımsarımsak çayını sadece akşam yapıyorum ben daha iki gün oldu ama tartılayım dedim bi 77.2 geldi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?