Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım çok az kalmış hayırlısı ile gelsin o günde musmutlu olun

Canım şimdi 64 üm. Diyetisyene göre idealim 63 ona göre 1 kilom kaldı ama ben 60 olmak istiyorum. O yüzden 4 var daha
Tebrikler canim simdiden diyetisyen babada hedefimin 63 64oldgnu soluyr bende 62 olmk istyrm aslnda su an hafuf gibek ve yanlar kaldi

Tebrikler canim simdiden diyetisyen babada hedefimin 63 64oldgnu soluyr bende 62 olmk istyrm aslnda su an hafuf gibek ve yanlar kaldi
Teşekkür ederim canım vermemiz gereken aynı kilo var senlede benimde bel göbek iyi basenlerim var canım bir türlü gitmek bilmiyorum.spor yapıyor musun belki sıkılaşmamız lazımdır benim şuan çok yumuşak vucüdum

Yuruyrm canim.baska spor malasef yapamiyrm bi ara yuzmeye gdiyodum snra baya agir bi grip atlattm devamszlik hakkim da bitti o ara kurs da yalan oldu iste

cok sag ol canim
evet esmer pirinc
ben cok begendim tadi gayet guzel oldu
Bu hafta alıp denerim canım,sagolasin

ahhh ahhh kaptan memlekette olmayaydı asıl o zaman görürdünüz sopasını

ama kaptandan tam yetki aldık yardımcıları olarak @masalimsii
Kaptan ne zaman dönecek??anammm ,bundan sonra uslu uyeyim,kaçamak macamak yok,ahan da buraya yaziyorum
gerçekten canım,sadece psikolojik.ben de çok severdim, bi oturuşta hele ki tazeyse yarım ekmekten fazla yerdim,artık sadece kahvaltıda yiyorum,bazen de öğlen ama akşam asla yemiyorum. Kesin karar al ve bir an önce uygulamaya çalış, en önemlisi de uygulanacağına inan

Yuruyrm canim.baska spor malasef yapamiyrm bi ara yuzmeye gdiyodum snra baya agir bi grip atlattm devamszlik hakkim da bitti o ara kurs da yalan oldu iste
Geçmiş olsun..bende öyle canım bir tek yürüyorum şimdi hafif pilates hareketlerine başladım daha sonra daha ağır birşeyler düşünüyorum sıkılaşmamız lazım bence ideal kiloya ulaşmamıza rağmen belki o yüzden beğenmiyoruz görüntüyü.

canım sanırım mayıs ayını da memlekette geçirecek. ama kaptan oradan da yeter hepimize

Slm kızlar, haftasonu pek uğrayamadım bugünkü menümü yazayım.
Sabah: 1 yumurta , 2 kk peynir, 3 zeytin, 2 ceviz, 1 tk pekmez , 1 dlm ekmek
Ara: yok
Öğlen: 3 kaşık bezelye yemeği , 3 kaşık kısır, 1 kase yoğurt
Ara: 1 küçük kase sütlaç
Akşam: 3 parça tavuk ızgara, 4 dlm fırında patates, 1 kase yoğurt
Ara: 1 sb süt, 1 minik şeftali

Aksam yemegim karmakarisik kizlar, ben de de nasil bir mide var anlamadim ki
Once yarim kase cacik, 2 kasik patlican biber kozlenmis,2 kasik bulgur pilavi,2 izgara kofte,2 kusbasi seklinde ciger,yarim kase yogurt
Oyy yazarken yoruldum yaa
Cayin yanna da yarim avuc dut kurusu,1 dilim elma
Eh dunyalari yedim, yatayim artik

Canım kepekli bulgur makarna ile yavaş yavaş da kesebilirsin ekmeği ben genellikle her öğlen bunlardan birini yediğimden aramıyorum bir de salata yaparsan zeytin peynir ve tavuk balığını eksin etme alışırsın

Ouuuv, bu gece sabaha kadar tuvalete tasinirsin artik
Yok tasinmadim, gün içerisinde içtim ama gündüz oğlumu parka goturdum beş dk sonra eve ihtiyaç molası için geldimgece gitsem daha iyiydi
6.30 kuruyemişli yulaf ezmesi
11.50 bulgur pilavı, mercimek çorbası, etli taze fasulye ve çilek
19.00 tavuk salamlı peynir zeytinli salata herkese iyi geceleer
Afiyet olsun canım,sarımsak çayı nasıl gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…