Tebrikler canim simdiden diyetisyen babada hedefimin 63 64oldgnu soluyr bende 62 olmk istyrm aslnda su an hafuf gibek ve yanlar kaldicanım çok az kalmış hayırlısı ile gelsin o günde musmutlu olun
Canım şimdi 64 üm. Diyetisyene göre idealim 63 ona göre 1 kilom kaldı ama ben 60 olmak istiyorum. O yüzden 4 var daha
Teşekkür ederim canım vermemiz gereken aynı kilo var senlede benimde bel göbek iyi basenlerim var canım bir türlü gitmek bilmiyorum.spor yapıyor musun belki sıkılaşmamız lazımdır benim şuan çok yumuşak vucüdumTebrikler canim simdiden diyetisyen babada hedefimin 63 64oldgnu soluyr bende 62 olmk istyrm aslnda su an hafuf gibek ve yanlar kaldi
Yuruyrm canim.baska spor malasef yapamiyrm bi ara yuzmeye gdiyodum snra baya agir bi grip atlattm devamszlik hakkim da bitti o ara kurs da yalan oldu isteTeşekkür ederim canım vermemiz gereken aynı kilo var senlede benimde bel göbek iyi basenlerim var canım bir türlü gitmek bilmiyorum.spor yapıyor musun belki sıkılaşmamız lazımdır benim şuan çok yumuşak vucüdum
Bu hafta alıp denerim canım,sagolasincok sag ol canim
evet esmer pirinc
ben cok begendim tadi gayet guzel oldu
Kaptan ne zaman dönecek??anammm ,bundan sonra uslu uyeyim,kaçamak macamak yok,ahan da buraya yaziyorumahhh ahhh kaptan memlekette olmayaydı asıl o zaman görürdünüzsopasını
ama kaptandan tam yetki aldık yardımcıları olarak @masalimsii
gerçekten canım,sadece psikolojik.ben de çok severdim, bi oturuşta hele ki tazeyse yarım ekmekten fazla yerdim,artık sadece kahvaltıda yiyorum,bazen de öğlen ama akşam asla yemiyorum. Kesin karar al ve bir an önce uygulamaya çalış, en önemlisi de uygulanacağına inanCanim bi anda kesemezsen azaltarak Burak. Zaten sabah kahvaltini iyi yaparsan.gün içinde de çok yemezsin. Mesela sabah kahvaltıda 2 haslanmis yumurta, bol domates salata, peynir, ve sut ile yaparsin. 2 dilim ekmek yetiyor. Öğlende de 1 dilimle atlatirsin. Akşamda yemeğin yaninda bol salata vw yoğurt tuketirsen ekmek aramazsin. Ben öyle öyle aksam ekmeğini biraktim. Yoksa karnim doymuyordu. Aslında doyulabilinirmis. Sadece psikolojik mis. Sende öyle yap. Aciktikca bol su iç. Hatta limonlu su iç daha iyi oluyor.
Geçmiş olsun..bende öyle canım bir tek yürüyorum şimdi hafif pilates hareketlerine başladım daha sonra daha ağır birşeyler düşünüyorum sıkılaşmamız lazım bence ideal kiloya ulaşmamıza rağmen belki o yüzden beğenmiyoruz görüntüyü.Yuruyrm canim.baska spor malasef yapamiyrm bi ara yuzmeye gdiyodum snra baya agir bi grip atlattm devamszlik hakkim da bitti o ara kurs da yalan oldu iste
canım sanırım mayıs ayını da memlekette geçirecek. ama kaptan oradan da yeter hepimizeBu hafta alıp denerim canım,sagolasin
Kaptan ne zaman dönecek??anammm ,bundan sonra uslu uyeyim,kaçamak macamak yok,ahan da buraya yaziyorum
gerçekten canım,sadece psikolojik.ben de çok severdim, bi oturuşta hele ki tazeyse yarım ekmekten fazla yerdim,artık sadece kahvaltıda yiyorum,bazen de öğlen ama akşam asla yemiyorum. Kesin karar al ve bir an önce uygulamaya çalış, en önemlisi de uygulanacağına inan
ona şüphem yok masallahcanım sanırım mayıs ayını da memlekette geçirecek. ama kaptan oradan da yeter hepimize
Bu arada @The Queen hesabi pasif gorunuyor. Nerelerdeki ? Yeni uyelik mi alacak ?
3lt su ile rekorumu kirdim, daha önce hiç icmemistim bu kadar
3lt su ile rekorumu kirdim, daha önce hiç icmemistim bu kadar
Ouuuv, bu gece sabaha kadar tuvalete tasinirsin artik3lt su ile rekorumu kirdim, daha önce hiç icmemistim bu kadar
Canım kepekli bulgur makarna ile yavaş yavaş da kesebilirsin ekmeği ben genellikle her öğlen bunlardan birini yediğimden aramıyorum bir de salata yaparsan zeytin peynir ve tavuk balığını eksin etme alışırsınDarısı inşallsh benim başıma inan bıktım vallahi kilodan geçen markete gittim markete gidecem döndü bana ikimizde şikayet geçemez dedi ne kadar zoruna gitti markete gidersin 35 40 yaşındaki abla diyor birgün alaçam ağzımı
Yok tasinmadim, gün içerisinde içtim ama gündüz oğlumu parka goturdum beş dk sonra eve ihtiyaç molası için geldimOuuuv, bu gece sabaha kadar tuvalete tasinirsin artik
Afiyet olsun canım,sarımsak çayı nasıl gidiyo6.30 kuruyemişli yulaf ezmesi
11.50 bulgur pilavı, mercimek çorbası, etli taze fasulye ve çilek
19.00 tavuk salamlı peynir zeytinli salata herkese iyi geceleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?