Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canim. Benim bildiklerimin hepsini sen yapmissin zaten. Ama patates falan kesmesi aksami bulur.
patates haşlıyorum şimdi. Muzlarım ruhlarını teslim etmiş, Türk kahvesi ve limonu karıştıracaktım kahvem yok. Evren bana ishal ishal gez mi diyor anlamadım

patates haşlıyorum şimdi. Muzlarım ruhlarını teslim etmiş, Türk kahvesi ve limonu karıştıracaktım kahvem yok. Evren bana ishal ishal gez mi diyor anlamadım

geçen gün kardeşim aradı, abla doktora gitmem lazım fena ishal oldum bu halde gidemem ne yapıcam diye, muz , türk kahvesi saydık, onlarıda yapmış, durumda yine değişiklik yok, eczaneye gidip ishal kesici ilaç alıp anca kesildi rahat etti, çok rahatsız ediyorsa bence sende ilaç al istersen canım, belki faydası olur

Yakınlarda eczane yok, Türk kahvem yok Şu an çözümüm soda ve haşlanmış patates. Geçmezse, revire gideceğim ilaç versinler.

Canım tarçınlı sütn, post: 46332222, member: 255992"]kızlar canım acayip derecede tatlı çikolata pasta ne olursa yeter ki tatlı olsun istiyor.
bu isteğimi bastırmak için ne yapıcam ya[/QUOTE]
Canımtarçınlı süt

ara: yarım çb leblebi + 1 tane incir

akşam : 5 yk mantarlı et sote+ 1. 5 dilim ekmek + yoğurt+ salata

ara: 1 bardak süt

1 saat yürüyüş+ 30 dakika egzersiz + 3 lt su

Iyi akşamlar akşamki menümü 1 tabak taze fasulye
4 kaşık makarna
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
ara tarçınlı süt
30 dk yürüyüş 3 litre su
4 yk makarna 2 dlm ekmek eder +1 dlm daha eder 3 dlm ve aksam ıcın çok canım makarna pılav bunları yıyeceksende öğlen tuket 2yk

Kan pıhtısı yarı yarıya küçülmüş
Vücut absorbe edıyormuş
Şimdi 1 ay daha beklenecek tamamen kaybolacak mı diye. Hayırlısı.
Sevındım canım bence gerek kalmaz atar vucut
salam sosıs doyette yok hekede 5-6 dlm evine. Bıle spkma en kalıtelısınde bıls nıtrıt nıtrat var konsorejen olduğu kanıtlanmıştır zaten bu yıl wfo tarafından.

AYRAN DETOKSU

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı.

Canım ben geçen sene yapmıştım bu detoksu 70lerdeydi kilom gerçektende 2 kilo gitmişti o zaman..ama ben günlük hazırlamıştım kürü bu ölçülerde hazırlayıp iki gün kullanıcaz demi ben geçen sene yaptığım ölçüleri hatırlamıyorum çünkü..Bende önümüzdeki hafta yapayım bari

teşekkür ederim canım, haftasonu evde kaldığım bi gün yapıcam muhakkak ihtiyacım var yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…