Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kimyager1508 canım kaç ayda bir yapılıyor bu analiz

TAKIM ANALİZLERİ SİSTEMİ NASIL İŞLEYECEK?

1) TAKIM ANALİZ RAPORLARINDA YER ALAN MADDELERİN AÇIKLANMASI :

* Başlangıç olarak, takımın genel bilgilerine yer verilecek :

Analiz Tarihi : Analizin yapıldığı tarih (örn: 5 Nisan 2009)
Kaynak : Analiz yapılırken yararlanılan kilo bilgilerinin yer aldığı etap. (örn: 98. etap)
Takım Mevcudu : Analizi yapılan üye sayısı (örn : 10 kişi)
Sınıfı Geçenler : Üyelerin analizlerinin sonuç satırına yazılan "sınıfı geçti" ibaresine sahip olan üyeler (örn: 7 kişi)
Sınıfta Kalanlar : Üyelerin analizlerinin sonuç satırına yazılan "sınıfta kaldı" ibaresine sahip olan üyeler (örn: 3 kişi)
Analiz Notu : Sınıfı Geçenler / Takım mevcudu (örn : 7 / 10 : 70 = Bu durumda takım 100 üzerinden 70 almış oluyor.)
Dikkat: Analiz notu, takımda yer alan üyelerin sınıfı geçme oranıdır. 70 demek; takımın %70 i sınıfı geçti demektir.

* Genel bilgiden sonra üyelerin durumuna ayrı ayrı yer verilecek :
Üyenin Adı (örn: kalemiticeyn)
Başlangıç Tarih : Yarışmaya başladığı ilk tarih (ayrıldıktan sonra dönmüş bile olsa her koşulda yarışmadaki ilk tarihi baz alınıyor.) (örn: 1 Ocak 2008)
Kaç aydır rejimde? : Yarışmaya katıldığından bu yana geçen süre (örn : Ocak 2008 den bu yana 14 ay geçtiğinden buraya 14 ay yazıyorum.)
Başlangıç Kilo : Yarışmacının başlangıç kilosu ( örn: 100 )
Şimdiki Kilo : Analiz kaynağı olan etapta yer alan son kilo bilgisi ( örn : 88 )
Verilen Kilo: Başlangıç kilosu - Şimdiki kilosu (örn : 100 - 88 : 12 - buraya 12 yazıyorum)
Minimum Değer: Kaç aydır rejimde? x 1 kilo (Yani 14 aydır yarışmada olan üye 14 kilo vermek zorunda.)
(örn : 14 x 1 : 14)
Kilo Kaybı Yüzdesi : Verilen Kilo / Başlangıç Kilosu % (örn : 12 / 100 : %12)
Karne Notu : Minimum değeri veren 100 üzerinden 100 alacak. Buna göre notu hesaplayacağım. Örneğimize göre; kalemiticeyn minimum 14 kilo vermek zorundaydı.
14 kilo verseydi karne notu 100 olacaktı. Ama 12 kilo verdi. Bu durumda karne notu : (12 x 100) / 13 : 85,7 = 86
Sonuç : Sınıfı geçti / Sınıfta kaldı / Takımın en iyi kilo vereni ibarelerinden birini yazıyorum.
(örn : kalemiti ceynin mininum değeri, yani vermek zorunda olduğu kilo 14. Bakıyoruz kaç kilo verdi? 12. Minimum değerin altında olduğu için sonuç : Sınıfta kaldı.)
* Burada önemli bir nokta var. O da takımın en iyi kilo vereninin hesaplanması.
Normalde bireysel sıralamamızda %kilo kayıp oranına göre belirliyoruz dereceleri. Ancak burada yapılan analizlerde "rejim süresi" bir etken. O nedenle de yüzde kayıp oranı değil de, karne notu en yüksek olan takımın en iyi kilo vereni oluyor.

2) TAKIM ANALİZLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?
Nisan 2009 tarihi itibariyle;
1. / 2. / 3. ve 4. Takım : Her ayın 2. haftası
5. / 6. / 7. ve 8. Takım : Her ayın 3. haftası
9. / 12. / 13. ve 14. Takım : Her ayın 4. haftası

3) KİMLERİN ANALİZLERİ YAPILMIYOR?
Analizi yapılan aydan bir önceki ay yarışmaya girenlerin analizi yapılmıyor. Yani Nisan ayında yapılacak olan analize, yarışmaya Mart ayında katılan yarışmacılar dahil değil.
Bu demek oluyor ki; Mart 2009 da yarışmaya katılanların analizine Mayıs ayında başlanıyor. Bir ay atlıyoruz yani..

4) REJİM SÜRESİ NASIL HESAPLANIYOR?
Bunu örnek vererek açıklayayım:
Üyemiz diyelim ki Kasım 2008 tarihinde yarışmaya girdi.
Yarışmaya gireli, Aralık ayında 1 ay, Ocak ayında 2 ay, Şubat ayında 3 ay ve Mart ayında 4 ay oluyor. Analizi yapılan Nisan ayını toplama dahil etmiyorum.
Dolayısı ile Kasımda girenler 4 ay, Ekimde 5 ay, Eylülde girenler 6 ay… bu böyle +1 şeklinde gidiyor. Bu hesaplama bana ait, sadece bu nereden çıktı demeyin diye açıklıyorum.

****** Bu konuda kafa karışıklığı olmasın diye NİSAN analizleri için hazırladığım rejim süresi tablosunu da ekliyorum. Mayıs ayında bu süreler +1 olacak.. Haziranda +2...

May.07 ~~~~~~ 22
Haz.07 ~~~~~~ 21
Tem.07 ~~~~~~ 20
Ağu.07 ~~~~~~ 19
Eyl.07 ~~~~~~ 18
Eki.07 ~~~~~~ 17
Kas.07 ~~~~~~ 16
Ara.07 ~~~~~~ 15
Oca.08 ~~~~~~ 14
Şub.08 ~~~~~~ 13
Mar.08 ~~~~~~ 12
Nis.08 ~~~~~~ 11
May.08 ~~~~~~ 10
Haz.08 ~~~~~~ 9
Tem.08 ~~~~~~ 8
Ağu.08 ~~~~~~ 7
Eyl.08 ~~~~~~ 6
Eki.08 ~~~~~~ 5
Kas.08 ~~~~~~ 4
Ara.08 ~~~~~~ 3
Oca.09 ~~~~~~ 2
Şub.09 ~~~~~~ 1
Mar.09 ~~~~~~ 0
5) TAKIMLARIN SORUMLULUKLARI :
Analiz yapıldıktan sonra takım kaptanı ve/ya yardımcısı ne yapacak?
1 - Takımın en iyi kilo vereninin, uyguladığı yöntemler öğrenilecek.
2 - Analizde, hedef tarihi geçmiş olan üyelerin yeni hedeflerinin belirlenmesine birebir yardımcı olacak.
3 - Analiz sonusunda takımın "sınıfta kalan" üyeleri ile TAKIM İÇİNDE birebir görüşme yapacak.
Bu görüşmede; kilo verememe nedenleri tespit edilerek, yeni yöntemler kararlaştıracaklar.
4- Yukarıda sayılı maddeleri kapsayan TEK bir mesaj, EN GEÇ BİR AY içinde, "X. Takımın Analiz cevabı - Tarih" başlığı ile ANALİZ RAPORLARI başlığında yayımlanmış olacak. Bu mesajı belirtilen süre içinde ve eksiksiz olarak yayımlamayan kaptanın takımı, bundan sonra ANALİZ dışı bırakılacak.
Mesajı yayımlamayan kaptana herhangi bir uyarı ve hatırlatma yapmayacağımı da şimdiden ileteyim.

UYARI
1) "Analize dahil edilmek istemiyorum, ben böyle kendi halimde takılıyorum, daha iyiyim" düşüncesinde olanlar (takım veya bireysel olarak) bana lütfen iletsin. Onları analiz dışı bırakayım.

2) Kural olarak üyelerin yarışmaya "ilk" katıldıkları tarihi başlangıç alıyoruz. Eğer üyeniz arada çok uzun bir süre ayrılıp geri dönmüşse bu durum doğal olarak karne notunu etkileyecektir. Bunları benim tek tek hesaplamam zor olduğu için, gerekli gördüğünüz durumları bana iletin lütfen..

kızlar yarınki listemiz. bugünkü menülerimize dikkat edelim. kaçamak yooookkkkkk

B bffean ve @Mighty Mermaid kızlar yarın sizde listedesiniz.

hepiniz saat 13:00'e kadar kilo bildiriminizi yapınız.

şimdiden bol eksili bi hafta diliyorum.

***10. TAKIM 464. ETAP***

katre-i dem(74,0///%)
elfkkk(67.2///%)
breeze3547(64.1///%)
Esrasi(63.4///%)
sosyoloji12(63.4///%)
aslibo (62.7///%)
RoseAnge (72.6///%)
bffean (65,3///%)Yeni üye, giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:05,04,16

Mighty Mermaid (105.1///%)Yeni üye, giriş kilosu:106 hedef kilosu:60 giriş tarihi:17,04,16

10.takım ortalaması: %

Deneme süresindeki üyeler:

yolcukardelen (65.0/63.5/1.5/%2.31)giriş kilosu:65 hedef kilosu:52 giriş tarihi:22,04,16
littlelamp (80.2/78.1/2.1/%2.62)giriş kilosu:80.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:24,04,16
tuba52 (95.2/94.5/0.7/%0.74)giriş kilosu:95.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:27,04,16

ben bir ara elmasirkeli sarımsak turşulu karışımdan bir çay kaşığı üstüne bi bardak su içip yatıyodum çok asitli ama dayanabilirsen dene canım
Ne kadar fark ediyordu oeki canim?ben pek sevmem ama sadece akşamları,katlanır im sorun olmaz.yalnız biraz daha ayrıntılı yazar mısın?elma sirkesine sarımsak mi atıyoruz ,turşu suyu mu iciyoruz bilemedim
Canım acı biberli olan kur değil mi?kaç gibi tuketiyorsun?acaba ben akşam yemeği olarak mı tuketsem

Ya ben de göbeğinden şikayetçiyim,lop lop duruyo, göbek için özel bi şey yapmissindir,ne yaptın??masallah ya nasıl imrendim darisi başımıza
Ayyyy heyecan yaptım ben simdi

Ben de sabah,akşam ki aldığım gazla sahanda yimirta yidimdomates,salatalık bolca.iki dilime yakın da ekmek
Öğlen de 1porsiyon bezelye,yarım kase cacık.
Akşam da ya cacık ya da çorba.kalan bezelyeye el surmeyi düşünmüyorumayrica yeşil çay kurune 3gun ara vermiştim,ona baslayacagim inşallah. Bir de akşam yoğurt kuru yapabilirim

Canim 3 kasik yoğurt, yarim limon suyu, 1 cay kasigi pul biber koyup yatmadan yatmadan yarim saat önce yiyordum.

kızlar karnımda acayip bir şişlik var sanki kilo verme yerine kilo alıyorum gibi geliyor bana ama sabah değil gün içinde bu şişkinlik artıyor anlamadım neden.

unuttum bugün birde 3 ü bir arada nescafe içtim.

Canım merhaba. Üst üste hatalar yapmışsın, istediğin kadar da çaba göstermen gerekiyor ki kilolar gitsin. bir öğünde tek karbonhidrat almak gerekiyor ama sen 3 karbonhidrat almışsın.yeşil mercimek- bulgur- mantı .karbonhidratın fazlasını yakamayacağın için yağ olarak geri gelecek yakılmayan kısmı sana. kilo vermek yerine kilo alırsın canım. şişkin olmanın sebebide bu canım. ve üzerine yeşilçay yada maydanoz kürü yaparak telafi etmen gerekirken 3 Ü 1 arada içerek yanlışa devam etmişsin. çok yüksek kalorisi var ve zararlı canım. menü seçimlerinde daha çok dikkat etmen lazım kilo verebilmen için, kendini kısıtlaman ve telafi etmen gerekiyor hatalarını.

canım ben göbek ile ilgili çok da fazla birşey yapmadım desem yeridir, kabızlık problem oluyordu çoğunlukla
yulaf kepeği tüketiyorum bazı öğünlerde, mesela bugün öğlen 1 kase sütün içine 2 yemek kaşığı yulaf kepeği, 5 tane kuru üzüm, 3 tane ceviz koydum, onu yedim sadece başka bir şey yemedim tok tutuyor beni, sabahları ılık su ile beraber kayısı yiyorum, yapabilirsem spor yapmaya çalışıyorum, belimden seneler evvel 2 kez ameliyat olduğumdan dolayı, çok fazla yapamıyorum, birde normal ekmek yerine çavdar yada tam buğday ekmeği tüketiyorum. belimden fizik tedavi görücem bu ay biraz düzelsin, mekik çekebilirsem eğer işte o zaman dümdüz bir karına sahip olurum

Yulaf kepegi ni nerden bulabiliriz,marketlerde var mi?sabahları kayısı dikkatimi çekiyor zaten, galiba yakında ben de başlayacağımı.yeni yeni metabolizmam yavaşlıyor gibi:-\

Yulaf kepegi ni nerden bulabiliriz,marketlerde var mi?sabahları kayısı dikkatimi çekiyor zaten, galiba yakında ben de başlayacağımı.yeni yeni metabolizmam yavaşlıyor gibi:-\

evet marketlerde var canım, eti marka lifalif almıştım ben, inşallah sana da şifa olur

Tamam canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…