Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aklında olsun kabızlık problemine keten tohumu 100% etkili.
Sinemaki ve barut ağacı kabuğuda.

akşam için yeterli oluyor mu elma?hanı vücudun açlık sinyali verip durması falan diyorlar ya?hanı eğer faydası varsa ben de aç kalabilirim akşamları en azından perşembe aksamlari

akşam için yeterli oluyor mu elma?hanı vücudun açlık sinyali verip durması falan diyorlar ya?hanı eğer faydası varsa ben de aç kalabilirim akşamları en azından perşembe aksamlari

Canım benim olduğum yerde akşam yemeği çok geç yeniyor akşam 10 gibi
O yüzden ben de genelde yeşil salata ya da bir meyve yiyorum.
Geç saatlerde ne kadar az yersek iyi aslında
En iyisi sabah iyi kahvaltı yapmak (ki ben çok erken kalktığım için bazen yapamıyorum )
Sonra öğle yemeği.
Akşam en güzeli tavuklu salata mesela , ya da cevizli yeşil salata.
Eğer akşam saat 18 den sonra yemezsen kesinlikle faydasını görürsün

kesinlikle akşam yemeğinin saati ve hafif geçirilmesi çok önemli. onun için öğle ile akşam arasında ara öğünün atlanmaması da çok önemli. eğer ara öğün yapılırsa akşam yemeğe saldırılmıyor. ve en geç 19:00'a kadar yeme işini bitirip akşam protein ağırlıklı beslenilirse o hafta çok farkediyor.

Guzel menu ondanda guzel olan nefis terbiyen:)bende yaptm komsulara sagttm cok az yedim ins Allah kabul etsin canim
Cok iyi kilo verme orann bence grubunuzdaki ornek anne adayi kimyager1508 :)gibi azda olsa kilo kaybinin olmasi ve bunun devamliluginin olmasi onemli olan canim
şimdiye kadar ise hiç su içmedim. iyi bişey değil biliyorum ama su içmeyi hep unutuyorum
su su su bende cok sevmem ama zorlamakiyiz kendimizi

ben var ya at gibi koşuyom, hem iş yerinde işlerim çok, hem düğün için, umarım cuma günü farkı görürüm, bu ara cumalar çok hızlı geliyo
Kiz sen gelinligini aldnmi ya yune zayiflarsan dugune kadar?
valla ben hergün tartılsam skandal olur, çünkü takıntı oluyo sonra, cuma yeterli
canim diyetsyenim bana orda tartlmam haricndeki tartlmalari yadaklamsti=galuba psikolojik etkisi olablyo

Bugün muz detoksu yapıyorum deneyen oldu mu daha önce

bende izin alabilirsem 2 yada 3 gün daha işyerimden ramazan bayramında, bende yanlarında olmak istiyorum,çok özledim annemi , hele de babamı, babamı koklayarak öperim ben , Allah acılarını yaşatmasın

kızlar karnımda acayip bir şişlik var sanki kilo verme yerine kilo alıyorum gibi geliyor bana ama sabah değil gün içinde bu şişkinlik artıyor anlamadım neden.

Sabah 1 muz 1 bardak laktozsuz süt
Muz detoksu ve etkileri nasil tam olrk canim???

Öğle 1 muz 1 Bardak laktozsuz süt

super menuu

bencede mantikli:)))

Ayrıca siyasete girmeyeyim ama vizelerin kalkması kötü oldu. Evden dışarı çıkmaması bile gereken zihniyetler şimdi elini kolunu sallayacak avrupada, vatandaşların güvenlik sıkıntıları olacak

Kızlar dün sabah 2 kere üst üste kustum tüm gün uyudum, bugün de baş ağrısından kalkamadım. Bir doktora gideceğim çok kötüyüm günlerdir
geçmiş olsun canımm. yarın listedesin öğlene kadar bildirim yapman lazım. hatırlatayım tekrar dedim

zayıflasam nolcakki aldım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…