Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Himm nerdesin ki senesim geç geliyor haftanın uç günü sekizi buluyor sofraya oturmak,önceleri yemek yerdim ama pazartesiden beri sadece çorba tuketiyorum,hatta şimdi de çorba yaptım ocakta pisiyo ama galiba ben elma ile süt tuketecegim

Kızlar dün sabah 2 kere üst üste kustum tüm gün uyudum, bugün de baş ağrısından kalkamadım. Bir doktora gideceğim çok kötüyüm günlerdir
Geçmiş olsun canım,git biran önce ihmal etme
Ben çorba iviyorum içine de et ya da tavuk suyu ekliyordum kaç gündür, tavsiyelerine acigimne yiyeyim ben
beni hiç etkilemiiii ya tartilmak yoksa tartilmazdim ama az merakliyim galiba

Canim corbanin yaninda salata veya yoğurt olabilir. Hem daha tok tutar. Sebze yemeğin varsa ondan da yiyebilirsiniz.

İspanya.
Seninde saat geçmiş aslında
Evet dediğin gibi yaparsan çok fayda görürsün

Fazla bişey yemedim 2 gündür, dün öyle ilk defa mercimek köftesi yaptım biraz ondan yedim. Bol su içmeye çalışıyorum.

İspanya.
Seninde saat geçmiş aslında
Evet dediğin gibi yaparsan çok fayda görürsün
Oyy şimdi uzaklardasın deseneevet saat 8oluyor bursa yeni kalktıktan sofradan.süt içtim tarcinli bi de elma yedim,Aferin bana

Canim corbanin yaninda salata veya yoğurt olabilir. Hem daha tok tutar. Sebze yemeğin varsa ondan da yiyebilirsiniz.
Evet yoğurt ya da salata yiyordum ama bugün süt ve elma ile gecistirdim.en azından eşimin geç geldiği günler böyle yaparım,diğer günler çorba.sebzeyi öğlen yiyorum canım,akşama ağır olmasin

Onu da denedim ya hatta callaneticsle beraber

Canım elma sirkesini kendim yaptım sarımsak turşusunu hazır aldım bu ikisinin suyunu karıştırıyoosun sabah akşam ya da sadece sabah veya akşam bir çay kaşığı üstüne bir bardak su içiyosun çünkü yakıyo biraz haftada 1 kilo vermiştim çok dikkat etmeden

Sabah kahvaltı yapamadım filtre kahve içtim
öğle yemeğimi 12.00 gibi köy çorbası
Kıymalı yeşil mercimek
Çoban salata ve ayran işe yaptım
19.00 filtre kahve
20.00 fırında kendi yağında pişmiş çıtır mezgit yeşil soğan
Bu yeşil soğanı da aşırı yiyince bi ağrı yapıyo boğuyo niye anlamadım valla

Sonraki dönemlerde belki yaparim canım,şimdi çok zahmetliymis gibi geldi gozume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…