- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Himm nerdesin ki senCanım benim olduğum yerde akşam yemeği çok geç yeniyor akşam 10 gibi
O yüzden ben de genelde yeşil salata ya da bir meyve yiyorum.
Geç saatlerde ne kadar az yersek iyi aslında
En iyisi sabah iyi kahvaltı yapmak (ki ben çok erken kalktığım için bazen yapamıyorum )
Sonra öğle yemeği.
Akşam en güzeli tavuklu salata mesela , ya da cevizli yeşil salata.
Eğer akşam saat 18 den sonra yemezsen kesinlikle faydasını görürsün
Geçmiş olsun canım,git biran önce ihmal etmeKızlar dün sabah 2 kere üst üste kustum tüm gün uyudum, bugün de baş ağrısından kalkamadım. Bir doktora gideceğim çok kötüyüm günlerdir
Ben çorba iviyorum içine de et ya da tavuk suyu ekliyordum kaç gündür, tavsiyelerine acigimkesinlikle akşam yemeğinin saati ve hafif geçirilmesi çok önemli. onun için öğle ile akşam arasında ara öğünün atlanmaması da çok önemli. eğer ara öğün yapılırsa akşam yemeğe saldırılmıyor. ve en geç 19:00'a kadar yeme işini bitirip akşam protein ağırlıklı beslenilirse o hafta çok farkediyor.
beni hiç etkilemiiii ya tartilmak yoksa tartilmazdim ama az merakliyim galibaGuzel menu ondanda guzel olan nefis terbiyen:)bende yaptm komsulara sagttm cok az yedim ins Allah kabul etsin canim
Cok iyi kilo verme orann bence grubunuzdaki ornek anne adayikimyager1508 :)gibi azda olsa kilo kaybinin olmasi ve bunun devamliluginin olmasi onemli olan canim
su su su bende cok sevmem ama zorlamakiyiz kendimizi
Kiz sen gelinligini aldnmi ya yune zayiflarsan dugune kadar?
canim diyetsyenim bana orda tartlmam haricndeki tartlmalari yadaklamsti=galuba psikolojik etkisi olablyo
super menuu
bencede mantikli:)))
Himm nerdesin ki senesim geç geliyor haftanın uç günü sekizi buluyor sofraya oturmak,önceleri yemek yerdim ama pazartesiden beri sadece çorba tuketiyorum,hatta şimdi de çorba yaptım ocakta pisiyo ama galiba ben elma ile süt tuketecegim
Geçmiş olsun canım,git biran önce ihmal etme
Ben çorba iviyorum içine de et ya da tavuk suyu ekliyordum kaç gündür, tavsiyelerine acigimne yiyeyim ben
beni hiç etkilemiiii ya tartilmak yoksa tartilmazdim ama az merakliyim galiba
Himm nerdesin ki senesim geç geliyor haftanın uç günü sekizi buluyor sofraya oturmak,önceleri yemek yerdim ama pazartesiden beri sadece çorba tuketiyorum,hatta şimdi de çorba yaptım ocakta pisiyo ama galiba ben elma ile süt tuketecegim
Sabah iştahın yok muyduPerşembe menüm
Sabah
Yarım yağlı sütten kahve
Öğle
6 yk siyah fasülye yemeği (susuz )
1,5 dilim buğday ekmeği
100 gram yoğurt
Ara
Keten tohumu
1 meyve
1 yarım yağlı sütten kahve
Akşam
1 yeşil elma
Sabah iştahın yok muydu
Oyy şimdi uzaklardasın deseneİspanya.
Seninde saat geçmiş aslında
Evet dediğin gibi yaparsan çok fayda görürsün
Evet yoğurt ya da salata yiyordum ama bugün süt ve elma ile gecistirdim.en azından eşimin geç geldiği günler böyle yaparım,diğer günler çorba.sebzeyi öğlen yiyorum canım,akşama ağır olmasinCanim corbanin yaninda salata veya yoğurt olabilir. Hem daha tok tutar. Sebze yemeğin varsa ondan da yiyebilirsiniz.
Bu arada yulaf kepegim var artık benim de ama yarın tuketecegim insallah
Tatlandırıcı derken??şeker değil de mi
Onu da denedim ya hatta callaneticsle beraberCanim ben yoğurt kuru yiyordum sadece. Ama su içmekte faydali tabiki.
Canim leslie deneyebilirsiniz.
Canim ben gliforu kullanırken daha çok içip çok WC ye gidiyordum. Yan etkilerinin arasinda var mi inan hic bilmiyorum. Bende de prospektus yok ki bakayim. Ama netten bi bakarim canim
Canım elma sirkesini kendim yaptım sarımsak turşusunu hazır aldım bu ikisinin suyunu karıştırıyoosun sabah akşam ya da sadece sabah veya akşam bir çay kaşığı üstüne bir bardak su içiyosun çünkü yakıyo biraz haftada 1 kilo vermiştim çok dikkat etmedenNe kadar fark ediyordu oeki canim?ben pek sevmem ama sadece akşamları,katlanır im sorun olmaz.yalnız biraz daha ayrıntılı yazar mısın?elma sirkesine sarımsak mi atıyoruz ,turşu suyu mu iciyoruz bilemedim
Canım acı biberli olan kur değil mi?kaç gibi tuketiyorsun?acaba ben akşam yemeği olarak mı tuketsem
Ya ben de göbeğinden şikayetçiyim,lop lop duruyo, göbek için özel bi şey yapmissindir,ne yaptın??masallah ya nasıl imrendim darisi başımıza
Ayyyy heyecan yaptım ben simdi
Geçmiş olsuunKızlar dün sabah 2 kere üst üste kustum tüm gün uyudum, bugün de baş ağrısından kalkamadım. Bir doktora gideceğim çok kötüyüm günlerdir
Ara 1 muzSabah 1 muz 1 bardak laktozsuz süt
Öğle 1 muz 1 Bardak laktozsuz süt
Sonraki dönemlerde belki yaparim canım,şimdi çok zahmetliymis gibi geldi gozumeCanım elma sirkesini kendim yaptım sarımsak turşusunu hazır aldım bu ikisinin suyunu karıştırıyoosun sabah akşam ya da sadece sabah veya akşam bir çay kaşığı üstüne bir bardak su içiyosun çünkü yakıyo biraz haftada 1 kilo vermiştim çok dikkat etmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?