kaçamaklarım var hemde ufak değil kocamn var özellikle bugün bana bişey oldu 5 tane küçük halley yedim.
hehhhh iyi yapmışsın aferin sana verdiğin 400 gr'da geri aldın yanikaçamaklarım var hemde ufak değil kocamn var özellikle bugün bana bişey oldu 5 tane küçük halley yedim.
kızlar anneme gidicem hafta sonu oda sarma yapmış kaçtane yemem lazım yada bir tabak yesem akşama sadece yoğurt domates tarzı yesem bişey olurmu.
1 tabak derkennnnkızlar anneme gidicem hafta sonu oda sarma yapmış kaçtane yemem lazım yada bir tabak yesem akşama sadece yoğurt domates tarzı yesem bişey olurmu.
Ayy nasıl güzel gorunuyorrKızlar silikon buz kalıplarına
Limon, portakal suyu , yeşil elma rendesi ,nane yaprağı doldurdum
Buzlukta hep kırmızı meyve de olur benim
1 bardak suya 1 küp Limon 1 küp portakal 1 küp elma attım , yarım avuç kadar da kırmızı meyve.
Harika oldu tadı
Tavsiye ederim
Havalarda sıcak zaten harareti alıyor
Siz koyduğunuz şeyleri değiştirebilirsiniz
Bugün sabah kahvaltım
1 sütlü kahve
1 dilim peynir
Öğlen
1 patlıcan dolması
120 gram yoğurt
1 dilim buğday ekmeği
Ara
Yok
Akşam
Yeşil salata
kaçamaklarım var hemde ufak değil kocamn var özellikle bugün bana bişey oldu 5 tane küçük halley yedim.
Kesinlikle katılıyorumcanım diyetten evvel bende öyleydim bir paketi çok rahat yerdim,
yanına istersen kuru kayısı , leblebi yada yeşil elma al ye , o zaman abur cubur isteğin kırılıyor,
bak bugün regl oldum, canım tatlı çekti ama bir tane kuru kayısı yedim , şimdi canım yemek istemiyor, bunun gibi
nacizane önerilerim olabilir
***10. TAKIM 464. ETAP***
katre-i dem(74,0/71.0/3.0/%4.05)
elfkkk(67.2/66.5/0.7/%1.04)
breeze3547(64.1/63.1/1.0/%1.56)
Esrasi(63.4///%) izne ayrılmak istiyor
sosyoloji12(63.4/62.9/0.5/%0.79)
aslibo (62.7/62.2/0.5/%0.80)
RoseAnge (72.6/71.9/0.7/%0.96)
bffean (65,3/64.9/0.4/%0.61)Yeni üye, giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:05,04,16
10.takım ortalaması: %1.226
Deneme süresindeki üyeler:
yolcukardelen (63.5/62.6/0.9/%1.42)giriş kilosu:65 hedef kilosu:52 giriş tarihi:22,04,16
littlelamp (78.1/76.0/2.1/%2.69)giriş kilosu:80.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:24,04,16
tuba52 (94.5/93.4/1.1/%1.16)giriş kilosu:95.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:27,04,16
ya şimdi ben yaprak sarmasına nasıl dayanayım 3-4 tane bana yetmez ki en az 10-15 tane yemem lazım.öğlen yesem akşama salata yesem olmaz mı
ya şimdi ben yaprak sarmasına nasıl dayanayım 3-4 tane bana yetmez ki en az 10-15 tane yemem lazım.öğlen yesem akşama salata yesem olmaz mı
Kesin faydası olur Canımtamam bu o zaman bu hafta tatlıyı yasaklıyorum kendime ve meyveyide onda da früktoz var çünkü.
bakalım bu şekilde yapınca kilomdaki değişim nasıl olacak.ve ayrıca akşam 20 den sonra yemek yemeyi kesicem
kızlar listemizin son hali bu şekildedir. bu hafta ortalamamız çok iyi hepinizi tebrik ederimmm
@yolcukardelen , L littlelamp , T tuba52 kızlar sizinde deneme süreniz bu hafta bitti haftaya listedesiniz.
@Mighty Mermaid takım kurallarına uymadığın için deneme süren başarısız olmuştur. Tüm uyarılara rağmen söylenenleri dikkate almadın. seni idare ettik ama daha fazla idare edemeyeceğiz. diğer arkadaşlara haksızlık oluyor. bundan sonraki kilo verme serüveninde başarılar dileriz.
anne neden sarma yaptın ki yaaaaa
Super fikir hakikaten. Ama ne yaparsan yap, omletini aklimdan cikaramazsin. Dua et komsu degilizKızlar silikon buz kalıplarına
Limon, portakal suyu , yeşil elma rendesi ,nane yaprağı doldurdum
Buzlukta hep kırmızı meyve de olur benim
1 bardak suya 1 küp Limon 1 küp portakal 1 küp elma attım , yarım avuç kadar da kırmızı meyve.
Harika oldu tadı
Tavsiye ederim
Havalarda sıcak zaten harareti alıyor
Siz koyduğunuz şeyleri değiştirebilirsiniz
Bugün sabah kahvaltım
1 sütlü kahve
1 dilim peynir
Öğlen
1 patlıcan dolması
120 gram yoğurt
1 dilim buğday ekmeği
Ara
Yok
Akşam
Yeşil salata
sabah: yarım simit ve bir tane üçgen peynir çay
arada bişey yemedim.
öğlen iş yerinde yedim: mercimek çorbası ama kasenin çeyreğini anca içmişimdir.kızartma patlıcan 2 dilim ekmek yok,dana rosto bir tane avuç içinden küçük ama
şimdi ise saat 14 de halley yedim.
akşama yemeğim yok kara kara düşünüyorum ne yapayım diye.
Ben de haftasonu ev ahalisine saricam. Kendim de 5-6 tane yerimkızlar anneme gidicem hafta sonu oda sarma yapmış kaçtane yemem lazım yada bir tabak yesem akşama sadece yoğurt domates tarzı yesem bişey olurmu.
Super fikir hakikaten. Ama ne yaparsan yap, omletini aklimdan cikaramazsin. Dua et komsu degiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?