Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kaçamaklarım var hemde ufak değil kocamn var özellikle bugün bana bişey oldu 5 tane küçük halley yedim.

canım diyetten evvel bende öyleydim bir paketi çok rahat yerdim,
yanına istersen kuru kayısı , leblebi yada yeşil elma al ye , o zaman abur cubur isteğin kırılıyor,

bak bugün regl oldum, canım tatlı çekti ama bir tane kuru kayısı yedim , şimdi canım yemek istemiyor, bunun gibi
nacizane önerilerim olabilir

kaçamaklarım var hemde ufak değil kocamn var özellikle bugün bana bişey oldu 5 tane küçük halley yedim.
hehhhh iyi yapmışsın aferin sana verdiğin 400 gr'da geri aldın yani 5 tane halleyi ben hamile halimle yiyemiyorum sen nasıl yedin diyorum sana

bu haftaki menülerinde kesinlikle ama kesinlikle kaçamak görmek istemiyorummmm ona göre

kızlar anneme gidicem hafta sonu oda sarma yapmış kaçtane yemem lazım yada bir tabak yesem akşama sadece yoğurt domates tarzı yesem bişey olurmu.

bir kaç taneden fazla yeme, nefsini köreltecek kadar ye , ne bileyim diğer gerisini çorba ve salata ile idare et derim

Ayy nasıl güzel gorunuyorr
hic olmamisdiyorum ben de kusura bakma. Canım benim bak bakalım kaç kaloriymis halley?benim de kaç zamandır canım istiyo, 59u gorunce yiyeceğim diye odul koydum o da bi tane ve muhtemelen sabah aç karnaaksama kadar erişim diye.. Hiç yanında bulundurma böyle şeyleri,gorunce dayanmak zor oluyo
Kesinlikle katılıyorum

***10. TAKIM 464. ETAP***

katre-i dem(74,0/71.0/3.0/%4.05)
elfkkk(67.2/66.5/0.7/%1.04)
breeze3547(64.1/63.1/1.0/%1.56)
Esrasi(63.4///%) izne ayrılmak istiyor
sosyoloji12(63.4/62.9/0.5/%0.79)
aslibo (62.7/62.2/0.5/%0.80)
RoseAnge (72.6/71.9/0.7/%0.96)
bffean (65,3/64.9/0.4/%0.61)Yeni üye, giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:05,04,16

10.takım ortalaması: %1.226

Deneme süresindeki üyeler:

yolcukardelen (63.5/62.6/0.9/%1.42)giriş kilosu:65 hedef kilosu:52 giriş tarihi:22,04,16
littlelamp (78.1/76.0/2.1/%2.69)giriş kilosu:80.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:24,04,16
tuba52 (94.5/93.4/1.1/%1.16)giriş kilosu:95.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:27,04,16

kızlar listemizin son hali bu şekildedir. bu hafta ortalamamız çok iyi hepinizi tebrik ederimmm

@yolcukardelen , L littlelamp , T tuba52 kızlar sizinde deneme süreniz bu hafta bitti haftaya listedesiniz.

@Mighty Mermaid takım kurallarına uymadığın için deneme süren başarısız olmuştur. Tüm uyarılara rağmen söylenenleri dikkate almadın. seni idare ettik ama daha fazla idare edemeyeceğiz. diğer arkadaşlara haksızlık oluyor. bundan sonraki kilo verme serüveninde başarılar dileriz.

ya şimdi ben yaprak sarmasına nasıl dayanayım 3-4 tane bana yetmez ki en az 10-15 tane yemem lazım.öğlen yesem akşama salata yesem olmaz mı

3-4 taneyi yetirmen lazım
Sarmada karbonhidrat ve yağ çok fazla
Hadi bilemedin 6 sarma bir parça Izgara et.
Her öğünde Azda olsa protein karbonhidrat olmalı
Az karbonhidrat çok protein

ya şimdi ben yaprak sarmasına nasıl dayanayım 3-4 tane bana yetmez ki en az 10-15 tane yemem lazım.öğlen yesem akşama salata yesem olmaz mı

hayır şaka gibisin canım, bolca su iç dolmaları görmeden evvel birde yeşil elma ye, az yersin o zaman
istersen bir tabak ye ama kilo veremezsin bu şekilde, olmaz , senin iyiliğin için konuşuyoruz hepimizde

teşekkürler vede dikkat eden herkese

Super fikir hakikaten. Ama ne yaparsan yap, omletini aklimdan cikaramazsin. Dua et komsu degiliz

Vallahi seni ancak corba ve salata paklar !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…