Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM 464. ETAP***

katre-i dem(74,0/71.0/3.0/%4.05)
elfkkk(67.2/66.5/0.7/%1.04)
breeze3547(64.1/63.1/1.0/%1.56)
Esrasi(63.4///%) izne ayrılmak istiyor
sosyoloji12(63.4/62.9/0.5/%0.79)
aslibo (62.7/62.2/0.5/%0.80)
RoseAnge (72.6/71.9/0.7/%0.96)

10.takım ortalaması: %1.314

Deneme süresindeki üyeler:

bffean (65,3/64.9/0.4/%0.61) Yeni üye, giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:05,04,16
yolcukardelen (63.5/62.6/0.9/%1.42)giriş kilosu:65 hedef kilosu:52 giriş tarihi:22,04,16
littlelamp (78.1/76.0/2.1/%2.69)giriş kilosu:80.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:24,04,16
tuba52 (94.5/93.4/1.1/%1.16)giriş kilosu:95.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:27,04,16

B bffean canım kaptandan uyarı geldi @katre-i dem seni bu hafta listeye almıyoruz. yediğin halleyler ve sarma yüzünden. haftaya artı çıkma ihtimalin çok yüksek diye. zaten gerekli açıklamayı kaptanda yapar.

B bffean canım üzgünüm ben seni listeye almiyirum hala kacamaklarin devam ediyor .Ben sana özelden listeler attım tatlı krizleri bu ne keser öneriler yazdım herkes yardımcı olmaya çalıştı ama sen hala halley yiyorsun seni listeye almam yağda yumurtayı çok kalorili diye yemeyene haksızlık olur . istersen katılmak isteyenlere tekrar yazabilir yeni takıma geçebilirsin,istersen de bizimle devam edebilirsin ama kacamaksiz ve azimli

Kızlar burada kabızlık sorunum çözüldü afedersiniz günde iki kez wc ye çıkıyorum ayrıca geçen hafta reglden dolayı verememiştim onun odemide gitti o yüzden 3 kg aksi halde ben kaplumbağa modunda gidiyordum ama dikkat ediyorum tatildeyim diye cozutmuyorum yemiyorum

yeni takıma geçmek istemiyorum bu takımda mutluyum ben ve burada devam etmek istiyorum. Haklısınız gerçekten savunma yapmaya hakkım yok bugün gerçekten de tartıda o 64 rakımını görüncemidir nedir bana bişeyler oldu demek olmaması lazımmış.
neyse ders oldu bana demek bir hafta daha deneme sürecim var tamam.

Kaptaaaan, bak bu hafta cok gicik oldum sana kiz sen nerdeydin tatilde, adres ver ben de oraya geleyim

aklıma nar ekşisi geldi.
ben salatalarda tuz limon değil bol nar ekşisi döküyorum sizce zararlımı.

birde şu ara öğün işi beni strese sokuyor sanki daha fazla yemek istiyorum yapınca.çok üzgünüm ya tekrardan yedeğe alındım

Aynen bende
Yeni evliyim
Hayatta 2 yemek yapmış insan değildim
Bir heves geldi
Şöyle süslü tabaklar misafirler tatlılar pastalar
Şiştikçe şiştim
ben evlendiğimde 53 kiloydum 2 sene sonra senin yaptığın hataları yapmaktan 62 oldum.hamile kalıp çocukta olunca 65 oldum.
ne güzeldi ilk zamanlar 36-38 giyiyordum göbek yoktu.şidi gel gör ki kocaman bir simidim ve göbeğim var

Aynen Canım
İnsan hevesleniyor
Tatlılar pastalar yemek derken kilolar arttıkça artıyor
Birde ben hamile kalmak istiyorum o yüzdende kilo vermek istiyorum
İnşallah başarırım

Aynen bende
Yeni evliyim
Hayatta 2 yemek yapmış insan değildim
Bir heves geldi
Şöyle süslü tabaklar misafirler tatlılar pastalar
Şiştikçe şiştim
Klasik turk kadiniyiz hepimiz
Bir de arka arkaya 3 hamilelik olunca, kilolarima kilo kattim 80 kiloyla dogum yaptim. Birkac ay icinde 65-67 olmustum ama, 2 yil ucretsiz izin alinca, evde costukca costum. İse geri donme zamanim gelince de tutustum
Su anda hamilelik oncesinden daha zayifim aslinda

birde şu ara öğün işi beni strese sokuyor sanki daha fazla yemek istiyorum yapınca.çok üzgünüm ya tekrardan yedeğe alındım
Uzulme canim. Ara ogun yapmak zorunda degilsin ki, hattaben cogu gun 2 ogunbesleniyorum. Acikmadikca zorla yiyecek degiliz ya.

O gobus ve simit spor yapmadikca gitmeyecek sanirim. Ayni dert bende de var

Bende eskiden düzenli ve çok çıkardım ama öğünümü azaltınca zorlanıyorum çiya tohumu ya da sinameki önerdiler ama vücudum onlara alışsın istemiyorum siz nasıl yaptınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…