waaooowwww bu hafta mezun musun peki????
Heeeyt , yuru be ayse, kim tutar seni !bender çok seviyorum böyle şeylerle ugrasmayi. Ben gitmedim herhangi bi kursa.bebek.nikah sünnet düğün organizasyon süsleme hediye kapı süsü vs tarzda benim atolyem.kişiye özel tasarım yani
Geçmiş olsun.adaçayı gargarasi faranjitin tek çaresi.
Sende kalmamiski bişey. Maşallah. Valla azimliyim ne yalan soyleyim.yemin ettim yeni giysi almayacagim diye.sporu yaparken strecle sariyorum basen göbek vs. Ter içinde kalıyorum. Kızım ptesi kreşe başlıyor salıdan itibaren parktaki aletlere ve yürüyüşe de baslicam.2016 benim yılım olacak :)))
Az kaldı sık dişini canım,g ececek bunlar da.mantari da hiç öyle yiyemem galiba
Canım durimu nasil şimdi,cok geçmiş olsun
Oy maşallah sana
Bursa yerel bi markette buldum canım ama tohum olarak bim ile a101 de varmış,kaptan yazmisti
Geçmiş olsun canım benim
kaç yaşında canım?
Kızlar 3 gündür lavaboya çıkamıyorum
400 gram vermiştim bugün 100 daha gitmiş
Toplam 500 gram
Yarına 200 gram vermem lazım hedef için
Birde vücudum biraz garip sanki Regl olacakmış gibi inşallah olurum bu kadar Zamandan sonra
Sabah
1 dilim ekmek 1 parça peynir
1 bardak ılık süt
Keten tohumu
Öğlen
1 tavuk şiş
1 dilim buğday ekmeği
1 porsiyon çorba
Keten tohumu
Ara
1 meyve
1 kahve
Akşam
Ispanak
2 kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 1831171 kızlar bugün ywdiklerimle ve akşam içeceğin sutle yiyeceğim elma dahil bu kaar kaloriymis.yesilcay kurune ek olarak akşam da yoğurt kürü ,bakalım yarın ne olacak
Hic bilmiyorum ki canim yaa, aslinda amacim 60 a dusmek. Mezun olup kendim devam etsem mi, yoksa kalsam mi bilemedim..
Heeeyt , yuru be ayse, kim tutar seni !
Kizlar dikkat edin kendinize, ayse fena azimli cikti. Hepinizden once mezun olacak, ona gore
Canım daha çok genç,b benzer durum annem de olduğu için sordum ,annem de kalınlaşma varmış ama ablanda ayni degildir o zaman.rabbim tez zamanda şifa versinçok sağol canım, kardeşim 36 yaşında , 17 ve 6 yaşında iki tane erkek evladı var , erken anne oldu bizimki :)
Ben dün aldım ama nasıl kullanılıyor bilemedim?inşallah canım, normale girer vücudun, bi türlü aktara gidemedim, bende alıcam keten tohumu, ah şu kabızlık yok mu
ben de öyle biliyorum canım ama bi günden bi şey olmaz galiba.bir de yarın için nasıl gudulendiysem iştah falan da yokcanım birde günlük 1000-1200 kalori benim bildiğim en uygun olanı , daha düşüğü rahatsızlıklara sebep olmasın, bir araştır istersen, neredeyse 600 kalori gibi görünüyor listen , ben mi yanlış anladım
valla ben de korktum canım sorma,bizden önce mezun olacak gibiboyun kaç canım benim 160 , 55 hedefim benim, oldum mu tam çıtır olalım canım benim
ya sorma ben yolcukardelen ve roseange derken , ayşe de geldi,rakibelerim çoğaldı desene
Canım daha çok genç,b benzer durum annem de olduğu için sordum ,annem de kalınlaşma varmış ama ablanda ayni degildir o zaman.rabbim tez zamanda şifa versin
Ben dün aldım ama nasıl kullanılıyor bilemedim?
ben de öyle biliyorum canım ama bi günden bi şey olmaz galiba.bir de yarın için nasıl gudulendiysem iştah falan da yok
R RoseAnge canım,ben dün demiştim ya cacık kürü oldu benimki diye,sabah ilk kez kalkar kalkmaz gidebildim lavaboya,dun kürü denediysen bugün de bi ayran olarak denesen
Evet Canıminşallah canım, normale girer vücudun, bi türlü aktara gidemedim, bende alıcam keten tohumu, ah şu kabızlık yok mu
Evet Canım
Bu arada keten tohumu çok iyi geliyor
Ama çok sık kullanmamaya çalış
Mecbur kalınca faydalı oluyor.
Kızlar 3 gündür lavaboya çıkamıyorum
400 gram vermiştim bugün 100 daha gitmiş
Toplam 500 gram
Yarına 200 gram vermem lazım hedef için
Birde vücudum biraz garip sanki Regl olacakmış gibi inşallah olurum bu kadar Zamandan sonra
Sabah
1 dilim ekmek 1 parça peynir
1 bardak ılık süt
Keten tohumu
Öğlen
1 tavuk şiş
1 dilim buğday ekmeği
1 porsiyon çorba
Keten tohumu
Ara
1 meyve
1 kahve
Akşam
Ispanak
2 kaşık yoğurt
çok sağol canım, kardeşim 36 yaşında , 17 ve 6 yaşında iki tane erkek evladı var , erken anne oldu bizimki :)
boyun kaç canım benim 160 , 55 hedefim benim, oldum mu tam çıtır olalım canım benim
ya sorma ben yolcukardelen ve roseange derken , ayşe de geldi,rakibelerim çoğaldı desene
sabah ki simit tam mıydı? sabah simit öğlen börek olmamışşşşş, hemde perşembe günükızlar geç kaldım işte yoğundum yine.
sabah: simit ve üçgen peynir birtane,ş.siz çay
öğlen: iş yerinde yiyorum genelde menü: brokoli çorbası yarım kaseden daha az yedim.patates yemeği az bişey
sigara böreği 2 tane yedim.
akşama ıspanak ve tavuk kanat var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?