Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

waaooowwww bu hafta mezun musun peki????

Hic bilmiyorum ki canim yaa, aslinda amacim 60 a dusmek. Mezun olup kendim devam etsem mi, yoksa kalsam mi bilemedim..
Heeeyt , yuru be ayse, kim tutar seni !
Kizlar dikkat edin kendinize, ayse fena azimli cikti. Hepinizden once mezun olacak, ona gore

Kızlar öğlen:yarım cupra,yarim levrek yani toplamda bir balık(oğlumun kırıntılarını da ekleyebiliriz )ve salata yedim.
Parka gidip geldik,simdi uyutuyorum paşayı,leslie yapicam i inşallah,u zerine oğlumun uyku durumuna gore vücut şekillendirici hareketler.sonrasinda da yarın misafirim gelecek banyo,wc yıkayıp kapı falan silerim inşallah...önden spor yapıyorum ki temizlikte yorulup kaytarmiyayim

Kızlar 3 gündür lavaboya çıkamıyorum
400 gram vermiştim bugün 100 daha gitmiş
Toplam 500 gram
Yarına 200 gram vermem lazım hedef için
Birde vücudum biraz garip sanki Regl olacakmış gibi inşallah olurum bu kadar Zamandan sonra

Sabah

1 dilim ekmek 1 parça peynir
1 bardak ılık süt

Keten tohumu

Öğlen
1 tavuk şiş
1 dilim buğday ekmeği
1 porsiyon çorba

Keten tohumu

Ara
1 meyve
1 kahve

Akşam
Ispanak
2 kaşık yoğurt

çok sağol canım, kardeşim 36 yaşında , 17 ve 6 yaşında iki tane erkek evladı var , erken anne oldu bizimki :)

inşallah canım, normale girer vücudun, bi türlü aktara gidemedim, bende alıcam keten tohumu, ah şu kabızlık yok mu

Eki Görüntüle 1831171 kızlar bugün ywdiklerimle ve akşam içeceğin sutle yiyeceğim elma dahil bu kaar kaloriymis.yesilcay kurune ek olarak akşam da yoğurt kürü ,bakalım yarın ne olacak

canım birde günlük 1000-1200 kalori benim bildiğim en uygun olanı , daha düşüğü rahatsızlıklara sebep olmasın, bir araştır istersen, neredeyse 600 kalori gibi görünüyor listen , ben mi yanlış anladım

boyun kaç canım benim 160 , 55 hedefim benim, oldum mu tam çıtır olalım canım benim
ya sorma ben yolcukardelen ve roseange derken , ayşe de geldi ,rakibelerim çoğaldı desene

çok sağol canım, kardeşim 36 yaşında , 17 ve 6 yaşında iki tane erkek evladı var , erken anne oldu bizimki :)
Canım daha çok genç,b benzer durum annem de olduğu için sordum ,annem de kalınlaşma varmış ama ablanda ayni degildir o zaman.rabbim tez zamanda şifa versin
inşallah canım, normale girer vücudun, bi türlü aktara gidemedim, bende alıcam keten tohumu, ah şu kabızlık yok mu
Ben dün aldım ama nasıl kullanılıyor bilemedim?
ben de öyle biliyorum canım ama bi günden bi şey olmaz galiba.bir de yarın için nasıl gudulendiysem iştah falan da yok
R RoseAnge canım,ben dün demiştim ya cacık kürü oldu benimki diye,sabah ilk kez kalkar kalkmaz gidebildim lavaboya,dun kürü denediysen bugün de bi ayran olarak denesen

boyun kaç canım benim 160 , 55 hedefim benim, oldum mu tam çıtır olalım canım benim
ya sorma ben yolcukardelen ve roseange derken , ayşe de geldi ,rakibelerim çoğaldı desene
valla ben de korktum canım sorma,bizden önce mezun olacak gibi

evet canım , kardeşimde de rahim duvarı kalınlaşması varmış , onun için araştıracaklar birde, ben onun 3 yaş büyük ablasıyım canım,

birde bana da söyle cacık kürünü nasıl bir şey , kaçırdım ben

kızlar geç kaldım işte yoğundum yine.
sabah: simit ve üçgen peynir birtane,ş.siz çay
öğlen: iş yerinde yiyorum genelde menü: brokoli çorbası yarım kaseden daha az yedim.patates yemeği az bişey
sigara böreği 2 tane yedim.
akşama ıspanak ve tavuk kanat var.

canım akşamdan bardağa kuru kayısı, kuru erik falan koyup sıcak su döküp üzerine ağzını kapatıp bekle. sabahta iç, tanelerini ye. bence faydası olur. yada sabah ılık olarakta yapabilirsin ama sabah beklemek zor olur. bende faydası oluyor. inşaallahhh sende de faydalı olur.

oooo hemde baya erken evlenip anne olmuş maaşaallah

ohhh ohhhh rekabet iyidir

sabah ki simit tam mıydı? sabah simit öğlen börek olmamışşşşş, hemde perşembe günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…