canım akşamdan bardağa kuru kayısı, kuru erik falan koyup sıcak su döküp üzerine ağzını kapatıp bekle. sabahta iç, tanelerini ye. bence faydası olur. yada sabah ılık olarakta yapabilirsin ama sabah beklemek zor olur. bende faydası oluyor. inşaallahhh sende de faydalı olur.
valla yarına bişey değişmez zannetmiyorum çünkü 64.700-64.900 arasında gidip geliyorum.
hafta sonu daha da dikkat etmem lazım çünkü hafta sonları genelde ipin ucu kaçıyor
sabah ki simit yarım canım.sabah ki simit tam mıydı? sabah simit öğlen börek olmamışşşşş, hemde perşembe günü
kızlar geç kaldım işte yoğundum yine.
sabah: simit ve üçgen peynir birtane,ş.siz çay
öğlen: iş yerinde yiyorum genelde menü: brokoli çorbası yarım kaseden daha az yedim.patates yemeği az bişey
sigara böreği 2 tane yedim.
akşama ıspanak ve tavuk kanat var.
biliyorum inan ki kendime kendime de söyledim tamamen karbonhidrat yüklendim diye.sabahları kahvaltı yapma fırsatım olmuyor kızım hiç uyutmadığı için resmen işe yetişmek için maraton yapıyorum.menunu gormemistimmm
canim naptin ama
hem simit var hem de sigara boregi
patates yemegi
bence ucunden sadece biri olmaliydi
biliyorum inan ki kendime kendime de söyledim tamamen karbonhidrat yüklendim diye.sabahları kahvaltı yapma fırsatım olmuyor kızım hiç uyutmadığı için resmen işe yetişmek için maraton yapıyorum.
tamam deneyim bende
bugun kuru kayisi alayim
sabah ki simit yarım canım.
öğlen evet sigara böreği kötü oldu biliyorum.
akşamları artık tutuyorum kendimi saat sekizden sonra pek bişey yememeye çalışıyorum.
menunu gormemistimmm
canim naptin ama
hem simit var hem de sigara boregi
patates yemegi
bence ucunden sadece biri olmaliydi
biliyorum inan ki kendime kendime de söyledim tamamen karbonhidrat yüklendim diye.sabahları kahvaltı yapma fırsatım olmuyor kızım hiç uyutmadığı için resmen işe yetişmek için maraton yapıyorum.
Çocuk yapın diyorlar böyle durumlarda,sizin Dr demedi mievet canım , kardeşimde de rahim duvarı kalınlaşması varmış , onun için araştıracaklar birde, ben onun 3 yaş büyük ablasıyım canım,
birde bana da söyle cacık kürünü nasıl bir şey , kaçırdım ben
Canım ben hazır kullanmıyorum,y yardımcı olamayacagim@yolcukardelen canım kürü deneyemedim
Sizden bir şey isteyeceğim
Evinizde yoğurt varsa bana besin değerlerini çekip yollayabilir misiniz ?
Burdakilerle karşılaştıracağım
senin yerinde olsam iki kase çorba içer ama diğerlerini yemezdim,evet daha lezzetli ler ama emeklerini atma çöpe.brokoli hem çorbası olduğu için kolay hazmedilir hem de protein değeri yüksek.aksam süt ve elma ile gecistirsen m ne iyi edersinkızlar geç kaldım işte yoğundum yine.
sabah: simit ve üçgen peynir birtane,ş.siz çay
öğlen: iş yerinde yiyorum genelde menü: brokoli çorbası yarım kaseden daha az yedim.patates yemeği az bişey
sigara böreği 2 tane yedim.
akşama ıspanak ve tavuk kanat var.
canım benim evimde de hazır yoğurt yok şuan. bende 2 aydır falan kendim mayalıyorum süt alıp@yolcukardelen canım kürü deneyemedim
Sizden bir şey isteyeceğim
Evinizde yoğurt varsa bana besin değerlerini çekip yollayabilir misiniz ?
Burdakilerle karşılaştıracağım
yerinde olsam demişsin ama devamı yok arkadaşımÇocuk yapın diyorlar böyle durumlarda,sizin Dr demedi mi
Canım aslında ana söylediğim yoğurt kürü ama kocam sağolsun dün i tencere yoğurdumu cacık yapınca aksam vazgecmektense cacık kürü yaptimyogurttan daha guzeldi hazir yoğurdu sağlıklı bulmuyorum,inip marketten de alamadım.b ugun mayalayacagim da artık yine cacık kürü yaparım bugun
Canım ben hazır kullanmıyorum,y yardımcı olamayacagim
senin yerinde olsam iki kase çorba içer ama diğerlerini yemezdim,evet daha lezzetli ler ama emeklerini atma çöpe.brokoli hem çorbası olduğu için kolay hazmedilir hem de protein değeri yüksek.aksam süt ve elma ile gecistirsen m ne iyi edersin
okudum canım mesajı görmemişim sağol.haklısınyerinde olsam demişsin ama devamı yok arkadaşım
Canım çocuğu emziriyorum da elim değdi,sonra devamını yazdimyerinde olsam demişsin ama devamı yok arkadaşım
Boyum benim de 160 evet ideal kilo 55 gorunuyor ama benim icin 60 yeterli canim. Goguslerimde buyuk benim, daha da one cikar o zamanboyun kaç canım benim 160 , 55 hedefim benim, oldum mu tam çıtır olalım canım benim
ya sorma ben yolcukardelen ve roseange derken , ayşe de geldi,rakibelerim çoğaldı desene
Canim aksamdan sandvic hazirla, kucuk saklama kaplarina peynir,zeytin,domates koy. Yumurtayi bile aksamdan haslayip buzdolabina koyabilirsin, sabah hemen alip cikarsin.biliyorum inan ki kendime kendime de söyledim tamamen karbonhidrat yüklendim diye.sabahları kahvaltı yapma fırsatım olmuyor kızım hiç uyutmadığı için resmen işe yetişmek için maraton yapıyorum.
Kiiiiz, birak cabuk elinden tlfonu. Bebisin yaninda tutma, emzir kuzuyu !!Canım çocuğu emziriyorum da elim değdi,sonra devamını yazdim
Boyum benim de 160 evet ideal kilo 55 gorunuyor ama benim icin 60 yeterli canim. Goguslerimde buyuk benim, daha da one cikar o zaman
ha hayyyy , bende aynı, kalça neredeyse dümdüz, basen yok bende , üst büyük, alt 40 üst 42 giyiyorum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?