Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu haftada grup yapalim mi Kizlar? Nasil dahacçok motive oluyorsunuz?

ben cok motiveyim benim icin fark etmez her seye uyarim
yaz kapida
bence bu hafta icin 5 gorev belirleyelim
herkes haftaya cumaya kadar yapmaya calissin
Mesela diger olcum gunune kadar
1) 3 saat yuruyus
2) 2 saat dans
3) 2 saat aerobik vb.
4) karbonhidratsiz 2 aksam yemegi

gibi... aklima geleni yazdim dusunup baska seyler bulabiliriz
hedef ne kadar yuksek olursa caba da o kadar fazla olur

Açlığa dayanmak zor tabi ama ben önceden akşamları ara öğün yapardım mesela uzun zamandır onu bıraktım ilk başta zor oldu ama şimdi aramıyorum belki akşam yemeği de öyle olur ne dersin

İlk üçe giremeyeceğiZ galiba:-(
Spor yapıyoruz ya gider mi dersin kastan?bi de gün içindeki ihtiyaç olan proteini alınca gitmemeliyani gitmesinbiberli yoğurt yiyorum mesela yatmadan ,hanı şimdiye kadar giden kastan degil yagdandir demi:-( bursa diyetisyen yok,hafta içi de ile gidemiyorum:-/
Bu haftada grup yapalim mi Kizlar? Nasil dahacçok motive oluyorsunuz?
bence de yapaliiimmhatta verin asliboyu bana çıtır çıtır yiyeyim haftaya

olabilir tabiki canımm. ayrıca yine hedef kiloda belirleyelim. cuma günü hedefe ulaşamayanlara yine ceza olarak spor veririz.

ben korktum senden valla, o ne program öyle

evet bu hafta diğer takım ortalamaları baya iyi.

yeterli protein aliyoruz ya gitmez diye dusunuyorum
dikkat etmemiz lazim.

ilk uce giremesekte cok iyiyiz bence

yavrucum her kuşun eti yenmez ayrıca ben kartladım artık şurda 40 olmama bir sene kaldı sen beni zor hazmedersin yapma yazık olur sana

Açlığa dayanmak zor tabi ama ben önceden akşamları ara öğün yapardım mesela uzun zamandır onu bıraktım ilk başta zor oldu ama şimdi aramıyorum belki akşam yemeği de öyle olur ne dersin
canım ben de başlarda sütle adam mı doyar diyordum,baya da söylüyormuşama vücudunun verdiği tepkilere gore hareket et yine de e mi

Eee ee napcaz canım anlamadım

Çok iyiymiş bunu yapalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…