Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ah bu anneler, benim annemde bu kış yanımday dı , onu yaptım bunu yaptım, kadın boş durmuyor, kesme makarnalar, biz bazlamaç deriz bazı yerlerde katmer derler, daha bunun gibi neler, yemesen darılıyor belli oluyor içleniyor, yesem ben zaten hemen kilo alıyorum, vesselam aldım da diyete girmeden önce, şimdi memlekette telefonda anne ben diyetteyim, bir dahaki kış gelsen bile bana darılma herşeyi yemiyorum diye, hiçbir kıyafetim olmuyor giremiyorum, biraz bozuldu gelmeyelim o zaman falan demeye başladı, yok öyle yağma başka yerlere çekme dedim, bakalım önümüzdeki kış halimiz ne olcek

ben yazmıştım canım regl olduğumda şekerli bir şeyler yemek istedim tabi amaaaaaa, bir tane hurma yedim üstüne su içtim
itiraf etmek gerekirse , bir hurma ne yapacak kesmez beni diye düşünürken sadece yedikten 5 dk içinde kesildi,

Inşallah canım zaten inşaat temizliği gibi olcak benim ki
Ooo o zaman daha çok kalori harcarsin, bol su iç,a oralarda birer tane hurma ye,ogunler de hafif olsun tamamdir bence
O kadar mezdekeyi boşuna oynamasaydin. Git bi kina gecesine. Dökülmedik kurt birakma
Ayy yok kız hiç bana göre değil,aksam da hem oynadım hem guldum ,gulerken daha çok kalori harcamisimdir hatta

Canim icinde yag ve salca var ya onun icin kalorisi yuksek olabilir diye dusunuyorum. Onlari hesaba katmislardir.
l :))
Canım zeytinyağı kullanıyorum,izmirden getiriyorum gelirken doğal yani,salcam da ev salçası hazır değil, baya duser bence kalorisi bi de erken saatte yiyorum

mavikara takimimiza gelip katılmak iistedigini söylüyorsun. Dun sabah sana tamam diyorum, arkadaşlaryyardimcisi olmuslar. Ama zahmet edip cvp bile vermedin. Dun tekrar yazmissin ve 7. Takima baslamissin. 10. Takim olarak sana başarılar dileriz.

canı sıkılmış herhal

Ohhh iyi gezmelerrr. Tartini yaninda götürecek misin? Tarti farki acisindan soruyorum.

Kizlar selamlar ,
Yazamadim bugun
8 gunlugune tatile gidiyorum
Aramizda sanirim 10 saat fark olacak
Izine ayrilmak istemiyorum
Bildirimde de bulunacagim
Diyete devam edecegim yani kucuk kacamaklarla

Sabah
1 espresso
2 sekersiZ biskuvi

Bende şaşırdım
Az kişiydik ama ben ilgilenip konuşmuştum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…