Kızlar Günaydın izmire döndüm Menülerimden hiç bahsetmeyeyim beni takımdan kovarsanız annem ve kv sağolsunlar herzaman mı geliyorsun kızım bunu senin için yaptım diyerekten beni mahvetti ler düzen zaten kalmadı eve geldim amma boya bitmiş ama ev fena kolları sıvadım temizliğe başladım hafta sonu nasıl telafi olacak bilmiyorum ama bugün diyetimë geri dönüp cumaya eksi çıkmak istiyorum bu arada regli de oldum belki onunda faydası olur
bas gazateşekkür ederim canım hızlı girmem lazım yoksa telafisi zor
İ haimyager15bisküviler b619191, member: 584628"]Tatlim öğlen 2 lahmacun çok olmuş. Acaba lahmancunlar küçük muydu diye ddüşündüm EEğer normal boyutsa ccok.
Bu arada senin biskuviler daha bitmedi miiiibiskuvi yookkkk at cabuk paketi onun yerine ceviz, findik, badem ye. Hem daha faydali.[/QUOTE
Dışardaydım ondan yedi bisküvilerim bitti bir daha asla almıyacam söz hastayım şekerli birşey yemek istiyor canım ama bugün bşraz daha azaldı tatlu yeme istepim
Ooo o zaman daha çok kalori harcarsin, bol su iç,a oralarda birer tane hurma ye,ogunler de hafif olsun tamamdir benceInşallah canım zaten inşaat temizliği gibi olcak benim ki
Ayy yok kız hiç bana göre değil,aksam da hem oynadım hem guldum ,gulerken daha çok kalori harcamisimdir hattaO kadar mezdekeyi boşuna oynamasaydin. Git bi kina gecesine. Dökülmedik kurt birakma
Canım zeytinyağı kullanıyorum,izmirden getiriyorum gelirken doğal yani,salcam da ev salçası hazır değil, baya duser bence kalorisi
Canim icinde yag ve salca var ya onun icin kalorisi yuksek olabilir diye dusunuyorum. Onlari hesaba katmislardir.
l :))
estagfurullah canimm ne kurtulmasi :))Gunaydin kizlaaar
Umarim bu hafta benden kurtulacaksiniz
@yolcukardelen sporu unutmadim da , yazmayi unuttum. Cooook nadiren yaptigim birseyi yapip, 1 saat kadar yurudum, evde de 10 mekik cektim
canı sıkılmış herhalmavikara takimimiza gelip katılmak iistedigini söylüyorsun. Dun sabah sana tamam diyorum, arkadaşlaryyardimcisi olmuslar. Ama zahmet edip cvp bile vermedin. Dun tekrar yazmissin ve 7. Takima baslamissin. 10. Takim olarak sana başarılar dileriz.
canı sıkılmış herhal
Kizlar selamlar ,
Yazamadim bugun
8 gunlugune tatile gidiyorum
Aramizda sanirim 10 saat fark olacak
Izine ayrilmak istemiyorum
Bildirimde de bulunacagim
Diyete devam edecegim yani kucuk kacamaklarla
Sabah
1 espresso
2 sekersiZ biskuvi
mavikara takimimiza gelip katılmak iistedigini söylüyorsun. Dun sabah sana tamam diyorum, arkadaşlaryyardimcisi olmuslar. Ama zahmet edip cvp bile vermedin. Dun tekrar yazmissin ve 7. Takima baslamissin. 10. Takim olarak sana başarılar dileriz.
Ohhh iyi gezmelerrr. Tartini yaninda götürecek misin? Tarti farki acisindan soruyorum.
Tartıyı hiç düşünmemiştim
Götürürsem iyi olur değil mi ?
Bende şaşırdım
Az kişiydik ama ben ilgilenip konuşmuştum mesela
Evet biliyorum. Amaaannn boşver biz bize yeteriz. Gelmek isteyene kapimiz acik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?