- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
himm bi günde fark eder mi hemen?bugün doydum bin kalori olmadan,fotoyu gormussjndur.aksam da en fazla süt elma ikilisi olur,artik onu bile yapmıyorum açıkmadığım için.yarin tartıda fark etsin diye bugünlük böyle tamamlasam sıkıntı olur mu?Maydanoz kuru yapabilirsiniz o zaman.
Yok tatlim hic bisey yapmadilar. Sadece siviyi verirken cookkk hafif agri oldu o kadarcik. Ama tuplerde veya rahimde yapisiklik, tikaniklik falan olursa baya agri oluyormus. Sivi verirken.
ben neymişim be abiiiiEki Görüntüle 1838210 Eki Görüntüle 1838212 ayy nasıl sağlıklı beslendiysem artıkaslibo yu gececem diye,yag ve karbonhidrat yok,protein dolu
himm bi günde fark eder mi hemen?bugün doydum bin kalori olmadan,fotoyu gormussjndur.aksam da en fazla süt elma ikilisi olur,artik onu bile yapmıyorum açıkmadığım için.yarin tartıda fark etsin diye bugünlük böyle tamamlasam sıkıntı olur mu?
@katre-i dem sen ne dersin?protein kotami doldurdum nasıl olsakadtan gitmez de mi?
Haa yok bin olsun illaki derseniz kaç gündür browniler luppolar gözümün içine bakıyo,bi rer tane yesem bine ulaşmaya az kalır:-
Hi hi hi ne dersiniz bakem
@asliboo nerdesin?bak spor yapacam yoksun ortalıkta ona gore
Canım benim ben haftasonuna hiç cozutmadigim kadar cozutunca aldım ki verdigimi onun için beni geçme ihtimalin yüksek:-( salı günü de misafirdim biliyon.dikkat ettim tabi ama bakalım yarın ne olacakben neymişim be abiiiimfö nün şarkısı gibi oldu biraz ama idare et cancağazım,
yarın tartıda , senle başa baş veya da geçersem (mucize olur tabikide) bakalım bu sayımlara devam etcen mi
Ciddi misin albeni konusunda???? Kız ben de en çok onu severim,hatta en son yarı yıl tatilinde annemlere gideceğimde babam sormuştu oğlum için,ben de sakasina albeni demiştim.a adamcağız bi kutu olmuş,t abi oglumla yarıştım yerken,gunde uç tane yediğim bile oluyordu:-tabiiii tabiiii al ne demek hatta benim en sevdiğim çikolata albenidir, hatrım için beni seviyosan ye canısı
müşteri geldi canimmm, yazamadım , hemen geldim geldimmmm
he he hep öyledir zaten,Canım benim ben haftasonuna hiç cozutmadigim kadar cozutunca aldım ki verdigimi onun için beni geçme ihtimalin yüksek:-( salı günü de misafirdim biliyon.dikkat ettim tabi ama bakalım yarın ne olacakama sen tok karna tartıldığında bile çok iyiydin:-( :-(
himm bi günde fark eder mi hemen?bugün doydum bin kalori olmadan,fotoyu gormussjndur.aksam da en fazla süt elma ikilisi olur,artik onu bile yapmıyorum açıkmadığım için.yarin tartıda fark etsin diye bugünlük böyle tamamlasam sıkıntı olur mu?
@katre-i dem sen ne dersin?protein kotami doldurdum nasıl olsakadtan gitmez de mi?
Haa yok bin olsun illaki derseniz kaç gündür browniler luppolar gözümün içine bakıyo,bi rer tane yesem bine ulaşmaya az kalır:-
Hi hi hi ne dersiniz bakem
Ayy geçer miyim dersin ,dusuk bi ihtimal gibi amahe he hep öyledir zaten,
her hafta öyle diyon, ama beni geçiyon, nolcek şindi ,
ohh afiyet olsun ekmeksiz ne güzelSlm öğlen
2 kase kıymalı tarhana çorbası
salata
yoğurt
1 elma
Ciddi misin albeni konusunda???? Kız ben de en çok onu severim,hatta en son yarı yıl tatilinde annemlere gideceğimde babam sormuştu oğlum için,ben de sakasina albeni demiştim.a adamcağız bi kutu olmuş,t abi oglumla yarıştım yerken,gunde uç tane yediğim bile oluyordu:--(ah ahhh
Ama ikna dayanamam diye aldirmadim evde yokçok şükür
Odem var canım ya bi hafta oluyo nerdeyse geceli,regl olamadım daha:-( nasıl yapayım kürü,ya da ne zaman iceyim? Yeşilçay kürüne ara verdim ama yoğurt kürünü bi gece daha yapacagim,s onra birakacagimCanim ödem varsa ise yarar mutlaka. Ama kaloriyu luppolarla albenilerle tamamlayacaksan yok yok kalsin gayet iyi boyle :)))
Ayy geçer miyim dersin ,dusuk bi ihtimal gibi amasöz bak geçersem az ceza vercem,iki saat yuruyus falan yeter
ohh afiyet olsun ekmeksiz ne güzelbırakıyorsun artik ekmegi
Kader ortağım:-( 60.5 in altına inersek birlikte yiyelim ne dersinher akşam işten çıkışta eve giderkene birde büyük boyu varya 1 tl ye satılan ondan almadan gitmiyordum, yolda yiyordum ama şimdi evde iki tane varrrr, yiyemedim bu hafta , cumayı beklicem kendime ödül için , artık yerim bir tane
tek dayanamayacağım çikolatadır, cancağazım
şaka yaptım şekerim tabi kii, sen iki saat yurursen beni gwcersin en iyisi 5dk mezdekekızzzzz ne iki saaati ben hasta ve yaşlı bir bayanım, yapılır mı bu bana , yarım saat yürüsem, totoşu koyacak yer arıyom anammm
Kader ortağım:-( 60.5 in altına inersek birlikte yiyelim ne dersin
Tabi zor olacak senin için ama hayır için çiğ tavuk misali yersin artıktamam ortiş , seni kıracağıma kafamı kırarım, bu hafta düşemezsem , inşallah haftaya 60,5 altına düşerim, belim biraz iyiye gidiyor, yavaş yavaş spora başlarım belki, 60,5 gördüğümüz an yicizz
Odem var canım ya bi hafta oluyo nerdeyse geceli,regl olamadım daha:-( nasıl yapayım kürü,ya da ne zaman iceyim? Yeşilçay kürüne ara verdim ama yoğurt kürünü bi gece daha yapacagim,s onra birakacagim
tansiyonumun çok düşmeyeceğini bilsem bende yapıcam,Canim büyük bardak suya 10-12 dal maydanoz ve yarim limon suyu koy blendirdan ggeçirip posasiyla birlikte iç Normalde sabah aAC karnina daha faydali ama aksam yemekten öncede icsen olur. YYoğurt kuru de ggöbeğe çok faydali. Ben sabah maydanoz aksam yyoğurtkuru yapiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?