Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Normalde tansiyonun düşük mu ki?
normalde değil ama örnek geçen sene bazen günde iki kere bazen 1 kere yeşil çay içiyordum 10 yada 15 gün sonra tansiyonum çok düşmüştü, içmeyi bırakınca toparlandım, bu maydanoz kürüde direkt sabah aç karnı ve yarım limon ile yapılıyor değil mi, o kadar limon tansiyonu bayağı etkiler diye düşünüyorum,

bende çok oynak bir tansiyon var,
bir düşüyor 70,40
bazen de bir çıkıyor 12 ye 12 falan oluyor

blendirdan geçirmeyi yesem ya da doğrayıp,ben sabah mümkün değil çalıştıramaz,oglum uyanır:-(

Yeşil cayi bende icemem canim. Benimde hemen tansiyonumu düşürür. Maydanoz çok etkilememişti ama sen yinede temkinli davran nolur nolmaz.
blendirdan geçirmeyi yesem ya da doğrayıp,ben sabah mümkün değil çalıştıramaz,oglum uyanır:-(
canim o zaman aksam yemekten yarim saat once yada yemekten 2 saat sonra ic. M masalimsi aksamlari iciyordu. Faydasi oluyor diyordu

tamam canım, haftada 1 yada 2 kere akşamları yemekten 2 saat sonra uygun, tansiyonum düşse bile yatar uyurum

7.30gibi yedim, 9.30da maydanoz kuru yapsam,iki saat sonra da yoğurt kürü abartmis mi olurum.
tamam canım, haftada 1 yada 2 kere akşamları yemekten 2 saat sonra uygun, tansiyonum düşse bile yatar uyurum

Kızlar kahvaltıya gitmeden

Güncel kilom 69,6 (ev tartısı dün)
Burada 68,5 ( az önce tartıldım )

Giremezsem durum böyle
biZden ayrılmak sana yaramamış bak hem en erimisin

Tatlim bi kere dene eğer tansiyonunun oynatirsa bidaha içme. Sonuçta saglik daha önemli. Birde sen gebelik düşünüyorsun ya yumurtlamadan sonra içme. Ben öyle yapıyordum. Adet olunca baslayip 15 gün içip birakiyordum adet olana kadar yeşil cay falan hic bisey icmiyordum. Ne olur ne olmaz diye. Seninde aklinda olsun :))

tövbe ettim bi süre dondurulmuş balığa zaten taze alırım yersem

Merhaba kızlar bugünki menüm
Sabah 1 muz + 1 bardak süt
Öğle 1 muz + 2 küçük tuzlu kurabiye + 1 bardak süt
Ara 1 grissini + 1 muz
Akşam 1 muz + 1 bardak süt
Ara 1 bardak ayran+ 1 grissini

Bugün hafif geçireyim dedim muz detoksu gibi falan ama tam yapamadım böyle saçma bi menü oldu

30 dakika yürüyüş + 15 dk koşu + 2 kere aslibo aerobik cezası
Cezamda bitmiş oldu
3 lt su

Olur bence canim. Zaten yoğurt kurune ara verecektin. 15 gün maydanoz kuru yapqrsin sonra ara verirsin
Maydanoz yaptım canım,b ir bardak cok geldi bana:-( yarına az da olsa fayda etse vardır yine deyarın akşam kvaliemlere gidiyoruz,pazar döneceğiz,pazar baslarim artık yapmayaallah razı olsun canım yardımların icin:-*
muz kabız yapmasin hocam?

Daha öncede denemiştim canım yapmamıştı hep öyle bilinir aslında ama yapmadı bni daha

[QUOTE="kimyager1508, post: 46660673, membesavaşıyor Masaallahh menulerini çok güzel duzelttin. Artik ekmeği falan çok aramiyosun değil mi? Zaten biseyi 10-12yemeyince damak tadini unuturmus.[/QUOTE]
Canım vallahi yememek için kendimle resmen savsşıyorum inşallah yavaşyavaş aazaltır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…