Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@littlelamp geçmiş olsun @aysedurmaz eve gidince mutlaka tartil cumayi bekleme bu haftaki kilon kabul edeceğim
Hiç bildirmeyim ben 80.1 olmuşum
Bunu mu içiyoruz sürekli detoks için? Kaç gün iciyoruz?

Iyi pazarlar.
Kimler kaç kilo verdi bilmiyorum ama vermeyip sabit kalanları bile tebrik ediyorum.78.8 den 80.1e yükseldim. 4 günde yediklerime bakarsanız 1.3 ten daha fazla almış olmam lazımdı her gün yeni bi evde olmak ve ikramları geri cevirememek yüzünden oldu.hataliyim pismanim
Yuzde hesapliyor muyuz alınca 1.65

Bugün tekrar Start verdim. Kilo Aldık diye ölmedik dedim.moralim düştü ama sevkim arttı.konya kocaeli istanbul Sakarya Eskişehir Afyon Akşehir guzergahli 4 günlük yolculugumuz dün gece 1 de evimizde son buldu. Yanımıza bolca hapsuruk,burun akıntısı ve öksürük almisiz. Ailece kirginiz bende bunu lehime çevirip istahsizligimi sporla birlestirmeyi düşünüyorum. Dışarısi çok yağmurlu o yüzden leslie ile evdeyim bugün. Yarın da ise gitmeden önce minisleri gonderip 1 saat yaparım diye düşündüm. Bugün lifalif alacağım. Detokslar bana iyi gelmiyor en iyisi yulaf kepek arttırmak. Yoğurt ekliyorum bugün hayatıma. Başka ne yapabilirim kızlar? Ramazanda kilo alan biri olarak o zamana kadar bari 76 olayım dedim.haftaya da + ile girersem çok düşer moralim.
Bugün kahvaltim 1.5 rafadan yumurta.2 dilim tam buğday ekmeği. 1 tk bal.yarım ceviz.1 tk kaymak.1 tk kuflu peynir.şekersiz çay.
Sıkı kahvaltı zinde tutuyor diye yedim.Bugunluk ekmek haddim doldu. :)

Sirke iyifikir veya kabuklarını soyabilirsin canım
Kabuklarını söyuyorum canım ama yine de oldu.h ele ki oğlum hiç yemez kabuklu bu gece de o çıkardı hep:-(yavrum suzuldu hemen. Donus yolundayiz şimdi,bi varabilirsek evimize
canım aklındaolsun şunu yapabilirsin böyle gezme durumlarında: diyette olduğunu, emek verdikleri için tarzlarına b akmak istediğini ama tabağını bitiremeyecegini,gerekirse tabağını senin minik minik hazirlayabilecegini şöyle.bazen asla ikna edemiyorsun ev sahibini biliyorum ama zorla yedirecek halleri yok nasılsa.biz kararlı olduktan sonra değil mi? En olmadı dersin benim bu bir dilim keki eritmek için şu kar yurumem lazım,borek için şu kadar vs. En iyisi yememek diye biliyorum ne kadar zor olduğunu, eminim iki gün sonra izmire gidince annemlerle savaşım başlayacak benim de.

Aaaaah ah.dinlemiyorlar ki.ilk kez geliyorsun.ara ver rejime.bende mi buldun kiloyu.eve git kostur bol bol.darilirim bak.tamam diyenlerin düşen yüz ifadeleri (( inan depresyona girdim kilolarim yüzünden bile dedim.yalan da değil hani
Geçmiş olsun size de.biz de hastalandik döndük evimize.araba sıcak durduğumuz yerlerde esinti derken kaptık.kızım için sık sık wc molası verince daha katmerli oldu.

Geç de olsa günaydın diyeyim donus yolundayiz,bugun daha iyyim ama oğlum kötü bugün de.
Kahvaltıda bi dlm tb ekmeği,bir salatalık , 4-5dlm kese peyniri
Çok geçmiş olsun canım biz neyse ama çocuklar hasta oldu mu hayat duruyor çok zor bebiklerimizi öyle görmek ona gelecekler hep bize gelsin istiyoruz ama çocuk işte hasta ola ola büyüyorlar umarım hemen atlatır yavrun bizim ki de 2 gündür hafif atesliydi çok şükür daha iyi bugün
Size de çok geçmiş olsun canım hemen atlatın inşallah

Ahhh canim ahhhh ne yaptin sen oyleee bu hafta ancak o aldigin kilolari versen bari bu arada hepinize gecmis olsun. Hava degisikligi yaramamis.

Slm kızla sabah
1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
kk peynir 7 zeytin
domates salata
öğle
1 tabak taze fasulye
1 taba k bulgur ppilavı
Akşam
1 su bardağı tarçınlı süt
pilavı fazla kaçırdım
Yaklaşık 1.5 sat temizlik yaptım
sütün artsın diye bulgur yedim ama pişman keşke az ye sevdim

G
[QUOTolsun "Ses35, post: 46696074, member: 756895"]Çok geçmiş olsun canım biz neyse ama çocuklar hasta oldu mu hayat duruyor çok zor bebiklerimizi öyle görmek ona gelecekler hep bize gelsin istiyoruz ama çocuk işte hasta ola ola büyüyorlar umarım hemen atlatır yavrun bizim ki de 2 gündür hafif atesliydi çok şükür daha iyi bugün

Size de çok geçmiş olsun canım hemen atlatın inşallah[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım benim

Çok geçmiş olsun canım

Ah ahh dinlenenler bilirim de biz de böyle olunca hep başa sariyoruz değil mi:-( ama moralini bozma, bu hafta yoğurda ağırlık vererek aldıklarını verirsin inşallah hemen
Tesekkur ederim,size de geis olsun, evet hemen terliyorlar ama bizimki bezli olunca durmamız gerekmedi çok şükür,u stunu de arabada degistirdim.
Bir an önce iyilesirler i inşallah canim
Ayy sorma de mi canım ya,onlari o halde görmek:-( böyle böyle buyuyorlar işte...
Geçmiş olsun dizede canimm
Tesekkur ederim canım benim
sütun daha az kalorili şeylerden de artar ama uzulme g.indeksi dusuk,gec acıktırır en azından.sadece yanında yoğurt tüketmeye çalış protein için,cunku bulgurda hiçbiri yok:-(

bu da benim bugünkü ywdiklerimle,hepsinden az az işte. Süt iciyorum şimdi de, günlük sütun kalorisi nedir bilemedim,rastgele ekledim artık.istahim yok hala ama vücut kıtlık sinyali vermesin diye yemeye çalışıyorum sık sık.gecen hafta da dusuk kalori ile beslenmistim çarşamba perşembe.yarin topladım biraz daha inşallah.
Şimdi de yazılı hazırlıyorum:-(

600 Çok az değilmi canım.1200 civarı almak gerekiyor bildiğim kadarıyla

Ara yarım kase tahıl gevreği 1 çb süt
Öğle yarım tabak bezelye 1 parça hindi 1 kase yoğurt 1.5 dilim ekmek
Ara 1 muz sütlü kahve
Akşam 1 parça hindi yarım patates yarım dilim ekmek
Su 2 litre su
Bugün mutfağıda hallettim evi tümden süpürge tutup sildim eşyalarım yetişmedi yarın gelcek sabahtan kuafördeyim ayyy daha çok işim var bide temizlik derdine ütüler de birikti neyse ben bütün ramazan evi yoluna koymak uğraşcam heralde sonra gelsin tatil mutlu sonnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…