- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Ahhh canim ahhhh ne yaptin sen oyleeebu hafta ancak o aldigin kilolari versen bari bu arada hepinize gecmis olsun. Hava degisikligi yaramamis.
Ay senin mesajları okurken yoruluyorum.ev temizlik badana eşya is düğün ne kadar üstüste gelmiş. Allah gücünü kuvvetini arttirsın.Ara yarım kase tahıl gevreği 1 çb süt
Öğle yarım tabak bezelye 1 parça hindi 1 kase yoğurt 1.5 dilim ekmek
Ara 1 muz sütlü kahve
Akşam 1 parça hindi yarım patates yarım dilim ekmek
Su 2 litre su
Bugün mutfağıda hallettim evi tümden süpürge tutup sildim eşyalarım yetişmedi yarın gelcek sabahtan kuafördeyim ayyy daha çok işim var bide temizlik derdine ütüler de birikti neyse ben bütün ramazan evi yoluna koymak uğraşcam heralde sonra gelsin tatil mutlu sonnn
Bence harika olur ama az karbonhidrat alsan iyi olur. Bu kadar az menuyle bunyen sarsilmasin allah korusun.Yarın sabah 2 yumurtadan peynirli omlet domates salatalık
Öğle Lorlu salata
Ara ananas
Akşam ton balıklı salata yisem nası olur
YaAa sen okurken yoruluyorsun beni düşün işte ne haldeyim sırt ağrısı buldum valla bu kansızlık ta halsizlik yapıyo ağır aksak yapmaya çalışıyorum işte(( çok Üzgünüm. Ekmeğe elimi bile sürmedim ama ağırdı yemekler menuler.bu hafta hedef koymayacagim sadece elimden geleni yapacağım.
Ay senin mesajları okurken yoruluyorum.ev temizlik badana eşya is düğün ne kadar üstüste gelmiş. Allah gücünü kuvvetini arttirsın.
Bence harika olur ama az karbonhidrat alsan iyi olur. Bu kadar az menuyle bunyen sarsilmasin allah korusun.
Normal öğünlerin yanında günde 1 bardak yeterli oluyor sadeceHiç bildirmeyim ben80.1 olmuşum
Bunu mu içiyoruz sürekli detoks için? Kaç gün iciyoruz?
çok geçmiş olsun canım,Hallolur hepsi yeter ki sağlık olsun,kendini hırpalama bu koşuşturmacada canim
Son gün yaptım işte canim
imkansız şekerim,nihauet regl oldum atarim odemimi detokstan daha kaldıysa tabi
Şaka bi yana dün araba oğlumu tutunca avucuma kusmustu, ben de çıkarmamak için yol boyunca tuttum kendimi ama eve gelince kötü oldum,sabaha kadar cikardim:-(bi şey de yok henüz:-(
koltukları döşetince bakarız hepsine birdenMenüm
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet az peynir domates salatalık 5 zeytin 1 bardak portakal suyu
Ara az kuru üzüm tuzsuz çerez
Akşam tavuk 1 kaşık pilav salata 1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Tv ünitesi aldım kızlar bellonodan çok güzel oldu
inşallah bende de aynı etki olur diyelim, çok teşekkü ettim canımher gün içebilirsin 1 bardak spor sonrası sınırlaması yok öğün arası gibi bile kullanabilirsin ben kabızlık çekiyodum aç karnına 3 yudum aldım 2 kere tuvalete çıktım :d
Tamam canım foto atarımçok geçmiş olsun canım,
koltukları döşetince bakarız hepsine birden
inşallah bende de aynı etki olur diyelim, çok teşekkü ettim canım
işte böyle arkadaşımhaftasonu gezideydim o yüzden yazamadım pazar günü menülerim karışık oldu ama kaçamağım yok sayılır dikkat ettim bu haftasonu
yaş ilerledikçe ayrı kalmak daha da zor geliyor sanki canım Allah kavuştursun en yakın zamanda inşallahgünaydın arkadaşlar
c.tesi menüm,
sabah 1 ceviz ve 1 bardak su
kahvaltı: 2 küçük dilim tost, 5 zeytin
öğle : patates yemeği - yeşil salata
akşam: mercimek çorbası , 4 kaşık patates püresi,
güm içinde 2,5 lt su, spor yok
pazar menüm
kahvaltılıklardan azar azar yedim, 2 dilim ekmek
saat 12,30 da istanbul anadolu yakasından , avrupa yakasına 3 saatte gidebildim
öğle ve akşam bir oldu saat 5 te misafirlikteydim
5 kaşık bezelye yemeği , 3 tane yaprak sarması, 1 kase cacık, 1 kase yeşil salata
akşam geç vakit evime geldim, hemen yattım
ben anne ve babama çok düşkünüm, 4 gün önce gelmişlerdi dün akşam memlekete gittiler,
çok özlemişim onlarla vedalaşırken kaç kere sarıldım bilemiyorum, ağlamaktan
başım ağrıdı ve daha geçmedi, inşallah bayramda görebilirim tekrar
Allah kavuştursun canım üzülme Allah hepsine uzun ömür versin başımızdan eksik etmesingünaydın arkadaşlar
c.tesi menüm,
sabah 1 ceviz ve 1 bardak su
kahvaltı: 2 küçük dilim tost, 5 zeytin
öğle : patates yemeği - yeşil salata
akşam: mercimek çorbası , 4 kaşık patates püresi,
güm içinde 2,5 lt su, spor yok
pazar menüm
kahvaltılıklardan azar azar yedim, 2 dilim ekmek
saat 12,30 da istanbul anadolu yakasından , avrupa yakasına 3 saatte gidebildim
öğle ve akşam bir oldu saat 5 te misafirlikteydim
5 kaşık bezelye yemeği , 3 tane yaprak sarması, 1 kase cacık, 1 kase yeşil salata
akşam geç vakit evime geldim, hemen yattım
ben anne ve babama çok düşkünüm, 4 gün önce gelmişlerdi dün akşam memlekete gittiler,
çok özlemişim onlarla vedalaşırken kaç kere sarıldım bilemiyorum, ağlamaktan
başım ağrıdı ve daha geçmedi, inşallah bayramda görebilirim tekrar
Günaydın canımgünaydın kızlar :)
Bu hafta sonu bende çok dikkat ettim ama sonuç yok dahahaftasonu gezideydim o yüzden yazamadım pazar günü menülerim karışık oldu ama kaçamağım yok sayılır dikkat ettim bu haftasonu
motivasyon a bakKızlar Günaydın
Bugün morelim çok bozuk 3 gündür son derece dikkatli beslenmeme rağmen kilom da hiç oynama olmamış çıldıtıciğim ya neden böyle oldu ki ana pes etmeyip cumaya kadar uğraşacam.bende şimdi 1 limon 15 dal maydonoz 1 bardak Suyumu mix gomdan geçirdim mideye indiriyorum ayrıca dün yazdığım menüyü yiyip birde kiraz sapı yeşil çay rezene ve tarçın demleyip içicem ya bakalım yarın sonuç ne olacak
yaş ilerledikçe ayrı kalmak daha da zor geliyor sanki canım Allah kavuştursun en yakın zamanda inşallah
Allah kavuştursun canım üzülme Allah hepsine uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin
Napayım elimizde bi bu var inşallah işe yararmotivasyon a bak
evet yaş ilerledikçe kıymetleri daha çok anlaşılıyor, Rabbim acılarını göstermesin cümlemizin
amin sanım , çok sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?