- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Canım az da yiyemiyorum daha fazlasını:-(600 Çok az değilmi canım.1200 civarı almak gerekiyor bildiğim kadarıyla
Allah kavuştursun canım benim:-*günaydın arkadaşlar
c.tesi menüm,
sabah 1 ceviz ve 1 bardak su
kahvaltı: 2 küçük dilim tost, 5 zeytin
öğle : patates yemeği - yeşil salata
akşam: mercimek çorbası , 4 kaşık patates püresi,
güm içinde 2,5 lt su, spor yok
pazar menüm
kahvaltılıklardan azar azar yedim, 2 dilim ekmek
saat 12,30 da istanbul anadolu yakasından , avrupa yakasına 3 saatte gidebildim
öğle ve akşam bir oldu saat 5 te misafirlikteydim
5 kaşık bezelye yemeği , 3 tane yaprak sarması, 1 kase cacık, 1 kase yeşil salata
akşam geç vakit evime geldim, hemen yattım
ben anne ve babama çok düşkünüm, 4 gün önce gelmişlerdi dün akşam memlekete gittiler,
çok özlemişim onlarla vedalaşırken kaç kere sarıldım bilemiyorum, ağlamaktan
başım ağrıdı ve daha geçmedi, inşallah bayramda görebilirim tekrar
Canım düzenini bozma patir patır gider arkasindan, moralin bozulmasinKızlar Günaydın
Bugün morelim çok bozuk 3 gündür son derece dikkatli beslenmeme rağmen kilom da hiç oynama olmamış çıldıtıciğim ya neden böyle oldu ki ana pes etmeyip cumaya kadar uğraşacam.bende şimdi 1 limon 15 dal maydonoz 1 bardak Suyumu mix gomdan geçirdim mideye indiriyorum ayrıca dün yazdığım menüyü yiyip birde kiraz sapı yeşil çay rezene ve tarçın demleyip içicem ya bakalım yarın sonuç ne olacak
Uç kere mi ne girdim.onemi yok bence girilenin.ama bahsettiğim site vardı ya hanı orda aldığım kaloriye gore ne kadar verdiğini gosteriyo.basta girmiştim orda egzersizi sonradan oraya da girmedim@yolcukardelen canım sen programa yaptıgın egzersizi yazıyor musun
YAZİO diye bi program canım, yediklerinin sadece kalitesine bakmakla kalmıyor protein,karbongidrat ve yağ oranlarını da gosteriyo.tavsiye ederim,memnum ben
Gecmis olsuuun, bu arada izinliyjen verdigin kilolar da dikkatimden kacmadi
Ne yaptiniz isteme isini ? Var mi bir gelisme ?
@Esrasi nin dugunu oldu mu ki ?
Slm kızlar sabah
salata domates
tereyağını a 2 yumurta
7 zeytin
1 avuç fındık
kk peynir
akşam 2 tabak taze fasulye
3 kaşık Yoğurtlu çorba
Menüm
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet az peynir domates salatalık 5 zeytin 1 bardak portakal suyu
Ara az kuru üzüm tuzsuz çerez
Akşam tavuk 1 kaşık pilav salata 1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Tv ünitesi aldım kızlar bellonodan çok güzel oldu
Slm kızla sabah
1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
kk peynir 7 zeytin
domates salata
öğle
1 tabak taze fasulye
1 taba k bulgur ppilavı
Akşam
1 su bardağı tarçınlı süt
pilavı fazla kaçırdım
Yaklaşık 1.5 sat temizlik yaptım
sütün artsın diye bulgur yedim ama pişman keşke az ye sevdim
Ara yarım kase tahıl gevreği 1 çb süt
Öğle yarım tabak bezelye 1 parça hindi 1 kase yoğurt 1.5 dilim ekmek
Ara 1 muz sütlü kahve
Akşam 1 parça hindi yarım patates yarım dilim ekmek
Su 2 litre su
Bugün mutfağıda hallettim evi tümden süpürge tutup sildim eşyalarım yetişmedi yarın gelcek sabahtan kuafördeyim ayyy daha çok işim var bide temizlik derdine ütüler de birikti neyse ben bütün ramazan evi yoluna koymak uğraşcam heralde sonra gelsin tatil mutlu sonnn
Sabahki sağlam kahvaltıyı devam ettirdim bugün.
öğle yemeğinde 1 kepçe tavuk suyu.1 parça haslama piliç but(miniklerden).2 yk makarna.
Ara 1 sb yarım yağlı süte 1 sb.kahvaltilik gevrek.
Akşam kahvaltilik.salatalık domates.1 kase etsuyuna sehriye çorbası.ekmek yok.
Inşallah bütün hafta böyle gider.Yada daha da az2 kg bari versem de mutlu olsam.ramazanda da kg alan biriyim ne yapcam bilmem ((((
günaydın kızlar :)
günaydın arkadaşlar
c.tesi menüm,
sabah 1 ceviz ve 1 bardak su
kahvaltı: 2 küçük dilim tost, 5 zeytin
öğle : patates yemeği - yeşil salata
akşam: mercimek çorbası , 4 kaşık patates püresi,
güm içinde 2,5 lt su, spor yok
pazar menüm
kahvaltılıklardan azar azar yedim, 2 dilim ekmek
saat 12,30 da istanbul anadolu yakasından , avrupa yakasına 3 saatte gidebildim
öğle ve akşam bir oldu saat 5 te misafirlikteydim
5 kaşık bezelye yemeği , 3 tane yaprak sarması, 1 kase cacık, 1 kase yeşil salata
akşam geç vakit evime geldim, hemen yattım
ben anne ve babama çok düşkünüm, 4 gün önce gelmişlerdi dün akşam memlekete gittiler,
çok özlemişim onlarla vedalaşırken kaç kere sarıldım bilemiyorum, ağlamaktan
başım ağrıdı ve daha geçmedi, inşallah bayramda görebilirim tekrar
Tabii ki verdim. Sadece zaman kaybettim.
İsteme oldu babam verdi evde aile arası nişanı yaptık. Büyük ihtmalle 11/12 haziran nikahım olacak.
Fındık bir avuçta ne kadar var
10 taneden fazla olmamalı.
Bana menün az geldi.
Az yemişsin menü güzel.
Güzel menü.
Güzel menü olmuş.
Az yemek çözüm değil sağlıklı ve her besin grubundan dengeli yemek önemli.
Başarırsın.
günaydın tatlım.
Güzelll
Canım az da yiyemiyorum daha fazlasını:-(
Allah kavuştursun canım benim:-*
Canım düzenini bozma patir patır gider arkasindan, moralin bozulmasin
Uç kere mi ne girdim.onemi yok bence girilenin.ama bahsettiğim site vardı ya hanı orda aldığım kaloriye gore ne kadar verdiğini gosteriyo.basta girmiştim orda egzersizi sonradan oraya da girmedim
YAZİO diye bi program canım, yediklerinin sadece kalitesine bakmakla kalmıyor protein,karbongidrat ve yağ oranlarını da gosteriyo.tavsiye ederim,memnum ben
çok güzel sevindim, hayırlı olsun inşallah nikahın canım
Günaydın canım
Bu hafta sonu bende çok dikkat ettim ama sonuç yok daha
tamam canım çünkü egzersiz ekleyince kolariyi çıkarıyor o yüzden sordumCanım az da yiyemiyorum daha fazlasını:-(
Uç kere mi ne girdim.onemi yok bence girilenin.ama bahsettiğim site vardı ya hanı orda aldığım kaloriye gore ne kadar verdiğini gosteriyo.basta girmiştim orda egzersizi sonradan oraya da girmedim
Tabii ki verdim. Sadece zaman kaybettim.
İsteme oldu babam verdi evde aile arası nişanı yaptık. Büyük ihtmalle 11/12 haziran nikahım olacak.
Bana menün az geldi.
Az yemişsin menü güzel.
Güzel menü.
Güzel menü olmuş.
Başarırsın.
günaydın tatlım.
Güzelll
TEbrik ederim canımcanım ümitsiz olma haftaiçi verirsin bi durmuştur ben haftalardır gram gram veriyorum
tamam canım çünkü egzersiz ekleyince kolariyi çıkarıyor o yüzden sordum
tebrik ederim canım şimdiden az kalmış nihaka
Canım inşallah bende fazlasını canım istemiyo dediğim günleri görürüm.bakalım yarın tartı yla barışırız umarımCanım az da yiyemiyorum daha fazlasını:-(
Allah mesut etsin tamamına erdirsin canımTabii ki verdim. Sadece zaman kaybettim.
Bana menün az geldi.
Az yemişsin menü güzel.
Güzel menü.
Güzel menü olmuş.
Başarırsın.
günaydın tatlım.
Güzelll
Insanlar önce kendine baksın.hangi ayıplarını örtmek için başkalarıyla uğraşıyorlar acaba.sanki kendileri çok mükemmel allah aşkına onlar kim oluyor da insanı kilosuyla görünümüyle yargılıyor.Tuba cım biz kendimiz için kilo veriyoruz dışarıya kulaklarını tıka ve kendini bebişini düşün tamam mı canımMalesef ben strese girdiğimde yiyenlerdenim moralim sürekli bozuyorlar insanlar çok acımasız herkesin kusuru var illa bunu yüzlerine vurmak mı gerekiyor bazen kör şeytan diyor aç ağzını yum gözünü anlasınlar o zaman kalbin kırılması nasıl bir şeymiş sadece sabır diyorum ama takacak diye korkuyorum stresten sürüm etkileniyor kızım aç kalıyor huysuxlŞıyor ALLAH ta n tek dileği m nefsin hakim olayım sağlıklı bir şekilde şu kilolardan kurtulmayıkırılmaktan çok sıkıldım patlamaya hazır bomba haline getirdiler
Malesef ben strese girdiğimde yiyenlerdenim moralim sürekli bozuyorlar insanlar çok acımasız herkesin kusuru var illa bunu yüzlerine vurmak mı gerekiyor bazen kör şeytan diyor aç ağzını yum gözünü anlasınlar o zaman kalbin kırılması nasıl bir şeymiş sadece sabır diyorum ama takacak diye korkuyorum stresten sürüm etkileniyor kızım aç kalıyor huysuxlŞıyor ALLAH ta n tek dileği m nefsin hakim olayım sağlıklı bir şekilde şu kilolardan kurtulmayıkırılmaktan çok sıkıldım patlamaya hazır bomba haline getirdiler
Sen de sağol canım:-*tamam canısı bakıcam programa, çok sağol
Evet cikarmasin diye de eklemiyorum ama kalori değerine bakiyorum sporuncanım ümitsiz olma haftaiçi verirsin bi durmuştur ben haftalardır gram gram veriyorum
tamam canım çünkü egzersiz ekleyince kolariyi çıkarıyor o yüzden sordum
tebrik ederim canım şimdiden az kalmış nihaka
saglikliyken diyelim ama canım benim,normalde ben de fazlasıyla istahliyim hele ki tatlı konusundaCanım inşallah bende fazlasını canım istemiyo dediğim günleri görürüm.bakalım yarın tartı yla barışırız umarım
sadece sabır, bu ilk başlarda bol bol sabır diliyorum, içinde azim varsa eğer başarırsın, diğerlerine en büyük cevabın sağlıklı bir şekilde vereceğin kiloların, o da sadece senin sağlığın için en başta önemli olsun canım..
Çok haklısın canım azim var da işte bu yaşadıklarımı çok zoruna gidiyor ama malesef haklılar kilolu olmasam onlarda çene lerini açamaz lardısadece sabır, bu ilk başlarda bol bol sabır diliyorum, içinde azim varsa eğer başarırsın, diğerlerine en büyük cevabın sağlıklı bir şekilde vereceğin kiloların, o da sadece senin sağlığın için en başta önemli olsun canım..
Aynen ama ne bileyim hala daha laflar kulağıma çığlık ama Başara cam onlarda sunacaktırInsanlar önce kendine baksın.hangi ayıplarını örtmek için başkalarıyla uğraşıyorlar acaba.sanki kendileri çok mükemmel allah aşkına onlar kim oluyor da insanı kilosuyla görünümüyle yargılıyor.Tuba cım biz kendimiz için kilo veriyoruz dışarıya kulaklarını tıka ve kendini bebişini düşün tamam mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?