Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

600 Çok az değilmi canım.1200 civarı almak gerekiyor bildiğim kadarıyla
Canım az da yiyemiyorum daha fazlasını:-(
Allah kavuştursun canım benim:-*
Canım düzenini bozma patir patır gider arkasindan, moralin bozulmasin
@yolcukardelen canım sen programa yaptıgın egzersizi yazıyor musun
Uç kere mi ne girdim.onemi yok bence girilenin.ama bahsettiğim site vardı ya hanı orda aldığım kaloriye gore ne kadar verdiğini gosteriyo.basta girmiştim orda egzersizi sonradan oraya da girmedim
@yolcukardelen cim o yüklediğin hangi program ,canımcımmmm
YAZİO diye bi program canım, yediklerinin sadece kalitesine bakmakla kalmıyor protein,karbongidrat ve yağ oranlarını da gosteriyo.tavsiye ederim,memnum ben

Gecmis olsuuun, bu arada izinliyjen verdigin kilolar da dikkatimden kacmadi
Ne yaptiniz isteme isini ? Var mi bir gelisme ?
@Esrasi nin dugunu oldu mu ki ?

Tabii ki verdim. Sadece zaman kaybettim.
İsteme oldu babam verdi evde aile arası nişanı yaptık. Büyük ihtmalle 11/12 haziran nikahım olacak.

Slm kızlar sabah
salata domates
tereyağını a 2 yumurta
7 zeytin
1 avuç fındık
kk peynir
akşam 2 tabak taze fasulye
3 kaşık Yoğurtlu çorba

Fındık bir avuçta ne kadar var
10 taneden fazla olmamalı.

Bana menün az geldi.

Az yemişsin menü güzel.

Güzel menü.

Güzel menü olmuş.

Az yemek çözüm değil sağlıklı ve her besin grubundan dengeli yemek önemli.
Başarırsın.

günaydın kızlar :)

günaydın tatlım.

Güzelll

Dünkü menüm;

sabah:
Avuç içi kadar kepekli ekmek arası: 1 domates, kıvırcık peynir bir dilim hindi füme ile sandviç

ara: yok

Öğle:
Külbastı patlıcan püreli
50 gr tb ekmek

ara: 1 çay içtim 1 tane şeker döküyordum ki şekerin çoğu masaya döküldü.
Beni çay içerken göreceğiniz son seferdir.

ara: yok

Akşam: Evde yemek yoktu. 1 tane haşlanmış mısır yedim.

Su: 2 litreyi ancak geçtim.

Spor yok amaaaa yürüyüş yaptık seçille

çok güzel sevindim, hayırlı olsun inşallah nikahın canım

tamam canısı bakıcam programa, çok sağol

Günaydın canım

Bu hafta sonu bende çok dikkat ettim ama sonuç yok daha

canım ümitsiz olma haftaiçi verirsin bi durmuştur ben haftalardır gram gram veriyorum

tamam canım çünkü egzersiz ekleyince kolariyi çıkarıyor o yüzden sordum

tebrik ederim canım şimdiden az kalmış nihaka

Slm kızlar ben bi kaç gündür ekmek yeme më rağmen kilom da artış cvar anlam veremiyorum çok da yemek yemedi ama moralim bozuldu nerde hata yapıyorum acaba

Moralim zaten bozuk bu da Tux biber oldu sabah malesef moral bozukluğuna 2 poğaça biraz peynir yedim

Malesef ben strese girdiğimde yiyenlerdenim moralim sürekli bozuyorlar insanlar çok acımasız herkesin kusuru var illa bunu yüzlerine vurmak mı gerekiyor bazen kör şeytan diyor aç ağzını yum gözünü anlasınlar o zaman kalbin kırılması nasıl bir şeymiş sadece sabır diyorum ama takacak diye korkuyorum stresten sürüm etkileniyor kızım aç kalıyor huysuxlŞıyor ALLAH ta n tek dileği m nefsin hakim olayım sağlıklı bir şekilde şu kilolardan kurtulmayıkırılmaktan çok sıkıldım patlamaya hazır bomba haline getirdiler

Canım inşallah bende fazlasını canım istemiyo dediğim günleri görürüm.bakalım yarın tartı yla barışırız umarım

Allah mesut etsin tamamına erdirsin canım

Insanlar önce kendine baksın.hangi ayıplarını örtmek için başkalarıyla uğraşıyorlar acaba.sanki kendileri çok mükemmel allah aşkına onlar kim oluyor da insanı kilosuyla görünümüyle yargılıyor.Tuba cım biz kendimiz için kilo veriyoruz dışarıya kulaklarını tıka ve kendini bebişini düşün tamam mı canım

sadece sabır, bu ilk başlarda bol bol sabır diliyorum, içinde azim varsa eğer başarırsın, diğerlerine en büyük cevabın sağlıklı bir şekilde vereceğin kiloların, o da sadece senin sağlığın için en başta önemli olsun canım..

T tuba52 canım bozma moralini,insanlar kas yapayım erken de çıkardıkları gözün farkına varamiyorlar maalesef.ancak sen onlara sinirlenip yemek yerine onlara sinirlenip daha çok bilenmeli ve ddiyetine daha sıkı bağlanmalısin.kimyager hep der ya hanı bu kilolari bi anda almadik diye elbette vermek de zaman alacak.saglikli bi şekilde verirsin inşallah bi an once

tamam canısı bakıcam programa, çok sağol
Sen de sağol canım:-*
Evet cikarmasin diye de eklemiyorum ama kalori değerine bakiyorum sporun
Canım inşallah bende fazlasını canım istemiyo dediğim günleri görürüm.bakalım yarın tartı yla barışırız umarım
saglikliyken diyelim ama canım benim,normalde ben de fazlasıyla istahliyim hele ki tatlı konusunda

yolcukardelen, post: 46707304, member: 459709"] T tuba52 canım bozma moralini,insanlar kas yapayım erken de çıkardıkları gözün farkına varamiyorlar maalesef.ancak sen onlara sinirlenip yemek yerine onlara sinirlenip daha çok bilenmeli ve ddiyetine daha sıkı bağlanmalısin.kimyager hep der ya hanı bu kilolari bi anda almadik diye elbette vermek de zaman alacak.saglikli bi şekilde verirsin inşallah bi an once[/QUOTE]
İnşallah canım ama hala o kadar moralimbozuk ki aağlamak için kendimi zor tutuyorum

Çok haklısın canım azim var da işte bu yaşadıklarımı çok zoruna gidiyor ama malesef haklılar kilolu olmasam onlarda çene lerini açamaz lardı

Aynen ama ne bileyim hala daha laflar kulağıma çığlık ama Başara cam onlarda sunacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…