Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım dikkat et kendine:-(geçmiş olsun,rabbim şifa versin insallah

Baldız oldum canım
Bende ancak pazar yazarım

@WanHeda karpuz normal dilim 3 tane. Ama kelekti resmen :/ sakızlı muhallebiyide borcama döküp kakaolu bisküvi ile suslemisler ondan ince 1 dilim.kase değil yani :)
T tuba52 yemin ediyorum dün akşam kesintisiz 2.5 saat ayaktaydim.sonra bi ağlama geldi yorgunluktan. Ne yaptın de hiç. Oglanin bezi kızın sütü makina ser kurulari topla.Hayır elimde tezdir.yavaş degilimdir ama toparlayamiyorum bi türlü ((
aslibo teşekkür ederim bi dahaki sefere deneyeceğim tarifini.gerçi uzun bi süre kısır görmek istemem sanırım :) 100 gr ince bulgur kullandım. Gerisini sen düşün :)))))
@katre-i dem çok geçmiş olsun.yaşı kaç bilmiyorum ama disten olabilir mi?
@sosyoloji12 benim ilk hafta 2.6verdigim gibi olmuş demekki. Ramazanda ne yapacağım ya bi akıl ver

O
Orti benim 1 tane ben işr başlayınca kara kara düşünüyorum vsllahi kadın ollmsk anne olmak çok zor ALLAH yardımcın olsun

Yorgun ayaklar güneşten yanmış kollarla kucakliyorum hepinizi. :)
Sıcak çocuklar açık hava pert etti kizimla beni. Yeni girdik eve.1 kasik yemek yok.fikrimde yok.halimde yok.yok yok yok :)))))
Öğlen 1 kase kısır .minik bir dilim kek.domates salatalık.1 tane de minik poğaça yedim. Minik derken hani şu cevizden az daha canlı büyüklükte pastane pogacalari varya beyaz peynirli ve maydonozlu ondan.
Ara az Kuruyemiş 1 dilim karpuz.1 kase yoğurtdu.aksama da yemek yok :)

Kızlar son 3 gün. Ramazan için tarifleriniz uygulamalariniz varmi? Börek baklava dayanmayacagim tabi ama sahurda ekmek yemezsem açlıktan tansiyonum 3 e düşer benim. Kilo vermeyi geçtim de almadan nasıl bitiririm derdine bağladım ben.ramazan sonunda da tatile gitcem bu bacaklarla hayatta şort falan giymem :/

Kuzeyde enfeksiyon çıktı kanında takımın haline bak yarısının düğünü var (rabbim mitlu etsin)yarısının hastası nazara geldik
geçmiş olsun canım, sudan mı acaba?Ben bu aralar suya takmış durumdayım da:)
ya evet ramazan ne olacak?okul olmasa sahurdan sonra uyumam ama okul var, ne olacak bilemedim
canım yarın tartı günü ya elma tarçınlı süt ya da yoğurt olsun senin menünde. ev halkı da artık fırında patates(Kolay olabilir) ya da kahvaltı ile idare etsin:)
Slm kızlar ara yok öğlen de yemek yemedi işten güçten akşam 1 porsiyon Adana
ayran
Salata
1 parça lava ş
45 dak yürüyüş
bu adanaları öğlen mi yesen acaba??Kız tartı var yarın ne adanası???

Kuzeyde enfeksiyon çıktı kanında takımın haline bak yarısının düğünü var (rabbim mitlu etsin)yarısının hastası nazara geldik
Çok geçmiş olsun canım antibiyotik verdi heralde bebişe ah onlara gelecek bize gelse değil mi allah şifa versin canım evet hava tam hastalık ve düğün sezonu için ideal umarım hayırlı bi ramazan geçiririz

Çok geçmiş olsun canım umarım tez zamanda toparlarsin

Sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim kaşar
1 tk reçel
Öğle 1 lahmacun 1 bardak ayran
Ara oğlum dan kalan 3 lokma sandaviç
Akşam annemlerle yemeye çıkcaz hafif bişeyler yemeye çalışcam yazarım
Su 2 litre su 1 maden suyu

Selam kızlar,ben geldiim.nasilsiniz

kimyager1508 nasilsin nasil gidiyor hamilelik,kac kg aldin.ben kizimi kucagima aldim darisi başına.

canım benim hayırlı olsunnn, güle güle büyüt bebişini darısı başımaaaa

canım ben normal doğum istediğim için bekliyorum. 40. haftamız 21 haziranda dolacak ama bekliyoruz artık. çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım. rahat bi hamilelik geçiriyorum elhamdülillah. 37. hafta bitti 13 kilo aldım sen kaç kilo ile tamamladın?

selam kızlarrrrr nasılsınız bakayım???????? yarın tartı günü heyecan var mı heyecan?
aslibo tatlımm yeni kaptan adayımız olmuşsun hayırlı olsun. ben doğum yapana kadar 2-3 cuma sana tam destek verip elimden geldiğince yardımcı olurum. bende doğum yapıp fazla vakit ayıramamaktan çekindiğim için kaptan olmak istemedim. takımı boş bırakmayalım ama değilmi?????

inşallah kilo almada geçirebilir ben her ramazan 3 kilo alıyorum

Arkadaşlar hasta olanlara ve bebişi hasta olanlara RABBİM hayırlı şifalar versin tez zamanda benim de boğazın ağrıyor kızıma biraz üşü tü diş ağrılar başladı boğaz ağrısına önerisi olan varmı

***10. TAKIM 467. ETAP***

katre-i dem(70.0///%)
WanHeda (98.7///%)
breeze3547(62.3///%)
aslibo (60.8 ///%)
RoseAnge (69.6///%)
yolcukardelen (60.5///%)
littlelamp (73.2///%)
tuba52 (92.4///%)

10.takım ortalaması:

Deneme süresindeki üyeler

aysedurmaz (80.1///%)Yeni üye, giriş kilosu:82.2 hedef kilosu:70 giriş tarihi:11,05,16
ses35 (72.5///%)Yeni üye, giriş kilosu:72.3 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16

Canım dediği gibi kas arttığı iÇin de olabilir,olcum yapıyor muydun ?bel,gogus karın falan.
Tartini bi kontrol et bozuk olabilir gercekten
anaam ne güzel kız annesi olmak de mi,hosgeldin tekrar aramıza[/QUOTE]

ölçmüyordum canım ama geçen hafta ölçmeye başladım artık öyle takip etmeyi düşünüyorum bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…