- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Canım dikkat et kendine:-(geçmiş olsun,rabbim şifa versin insallahCanım anlamadım az biraz rahatsızdim iki gündür . Öğleden sonra isyerimde soğuk soğuk terler akmaya başladı vücudumdan dizlerim titriyordu. İzin aldım evdeyim. Dinlendikten sonra dönüş yapicam size canım. Belim ilk haftaya gore daha iyi çok sukur canım. Sağol
Baldız oldum canımAnam ya baldız ya görümce oluyon desene,darisi başıma ya bizim oglan evde kaldı kız begendiremiyoruz adama
boyum 155:-( yarın ölçüp yazacağım aç niba canım,s sabahları geç kaliyorum bu aralar
ben de duaya gelirim xaniimm'-)belin nasıl oldu bu arada canim
Orti benim 1 tane ben işr başlayınca kara kara düşünüyorum vsllahi kadın ollmsk anne olmak çok zor ALLAH yardımcın olsun@WanHeda karpuz normal dilim 3 tane. Ama kelekti resmen :/ sakızlı muhallebiyide borcama döküp kakaolu bisküvi ile suslemisler ondan ince 1 dilim.kase değil yani :)
T tuba52 yemin ediyorum dün akşam kesintisiz 2.5 saat ayaktaydim.sonra bi ağlama geldi yorgunluktan. Ne yaptın de hiç. Oglanin bezi kızın sütü makina ser kurulari topla.Hayır elimde tezdir.yavaş degilimdir ama toparlayamiyorum bi türlü((
aslibo teşekkür ederim bi dahaki sefere deneyeceğim tarifini.gerçi uzun bi süre kısır görmek istemem sanırım :) 100 gr ince bulgur kullandım. Gerisini sen düşün :)))))
@katre-i dem çok geçmiş olsun.yaşı kaç bilmiyorum ama disten olabilir mi?
@sosyoloji12 benim ilk hafta 2.6verdigim gibi olmuş demekki. Ramazanda ne yapacağım ya bi akıl ver
geçmiş olsun canım, sudan mı acaba?Ben bu aralar suya takmış durumdayım da:)Kuzeyde enfeksiyon çıktı kanında takımın haline bak yarısının düğünü var (rabbim mitlu etsin)yarısının hastasınazara geldik
ya evet ramazan ne olacak?okul olmasa sahurdan sonra uyumam ama okul var, ne olacak bilemedim@WanHeda karpuz normal dilim 3 tane. Ama kelekti resmen :/ sakızlı muhallebiyide borcama döküp kakaolu bisküvi ile suslemisler ondan ince 1 dilim.kase değil yani :)
T tuba52 yemin ediyorum dün akşam kesintisiz 2.5 saat ayaktaydim.sonra bi ağlama geldi yorgunluktan. Ne yaptın de hiç. Oglanin bezi kızın sütü makina ser kurulari topla.Hayır elimde tezdir.yavaş degilimdir ama toparlayamiyorum bi türlü((
aslibo teşekkür ederim bi dahaki sefere deneyeceğim tarifini.gerçi uzun bi süre kısır görmek istemem sanırım :) 100 gr ince bulgur kullandım. Gerisini sen düşün :)))))
@katre-i dem çok geçmiş olsun.yaşı kaç bilmiyorum ama disten olabilir mi?
@sosyoloji12 benim ilk hafta 2.6verdigim gibi olmuş demekki. Ramazanda ne yapacağım ya bi akıl ver
canım yarın tartı günü ya elma tarçınlı süt ya da yoğurt olsun senin menünde. ev halkı da artık fırında patates(Kolay olabilir) ya da kahvaltı ile idare etsin:)Yorgun ayaklar güneşten yanmış kollarla kucakliyorum hepinizi. :)
Sıcak çocuklar açık hava pert etti kizimla beni. Yeni girdik eve.1 kasik yemek yok.fikrimde yok.halimde yok.yok yok yok :)))))
Öğlen 1 kase kısır .minik bir dilim kek.domates salatalık.1 tane de minik poğaça yedim. Minik derken hani şu cevizden az daha canlı büyüklükte pastane pogacalari varya beyaz peynirli ve maydonozlu ondan.
Ara az Kuruyemiş 1 dilim karpuz.1 kase yoğurtdu.aksama da yemek yok :)
bu adanaları öğlen mi yesen acaba??Kız tartı var yarın ne adanası???Slm kızlar ara yok öğlen de yemek yemedi işten güçten akşam 1 porsiyon Adana
ayran
Salata
1 parça lava ş
45 dak yürüyüş
Kızlar son 3 gün. Ramazan için tarifleriniz uygulamalariniz varmi? Börek baklava dayanmayacagim tabi ama sahurda ekmek yemezsem açlıktan tansiyonum 3 e düşer benim. Kilo vermeyi geçtim de almadan nasıl bitiririm derdine bağladım ben.ramazan sonunda da tatile gitcem bu bacaklarla hayatta şort falan giymem :/
Çok geçmiş olsun canım antibiyotik verdi heralde bebişe ah onlara gelecek bize gelse değil mi allah şifa versin canım evet hava tam hastalık ve düğün sezonu için ideal umarım hayırlı bi ramazan geçiririzKuzeyde enfeksiyon çıktı kanında takımın haline bak yarısının düğünü var (rabbim mitlu etsin)yarısının hastasınazara geldik
Çok geçmiş olsun canım umarım tez zamanda toparlarsinCanım anlamadım az biraz rahatsızdim iki gündür . Öğleden sonra isyerimde soğuk soğuk terler akmaya başladı vücudumdan dizlerim titriyordu. İzin aldım evdeyim. Dinlendikten sonra dönüş yapicam size canım. Belim ilk haftaya gore daha iyi çok sukur canım. Sağol
Selam kızlar,ben geldiim.nasilsiniz
kimyager1508 nasilsin nasil gidiyor hamilelik,kac kg aldin.ben kizimi kucagima aldim darisi başına.
inşallah kilo almada geçirebilir ben her ramazan 3 kilo alıyorumÇok geçmiş olsun canım antibiyotik verdi heralde bebişe ah onlara gelecek bize gelse değil mi allah şifa versin canım evet hava tam hastalık ve düğün sezonu için ideal umarım hayırlı bi ramazan geçiririz
Canım dediği gibi kas arttığı iÇin de olabilir,olcum yapıyor muydun ?bel,gogus karın falan.Oyy canım benim geçmiş olsun,rabbim şifa versin:-( kaça çıktı ateşi:-(
Okurken Yoruldum valla seni dusunemiyorum,rabbim kolaylık versin canım benim:-*
evet canım sporumu yapıyorum ama + çıkıyorum canım benim tartı diyetisyene göre 700 gr fazla çekiyordu zaten ama kendmi her hafta bu tartıdan tarttıgım için farketmez die düşündüm
teşekkür ederim canım hım öyle mi oldu dersin canım vucüt çok yumuşak ideal kiloya ulaştıgım içinde başlıyayım spora dedim ama bu sefer hedefe ulaşmadan + görürü oldum :/ sporuda bırakmak istemiyorumçünkü gerçekten toparlıyor bni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?