- 5 Şubat 2014
- 312
- 688
- 33
Teşekkür ederim biter bitmez başlarıım :)Olsun canım müsait olduğun her zaman katılabilirsinSınavlarında başarılar
Canım dediği gibi kas arttığı iÇin de olabilir,olcum yapıyor muydun ?bel,gogus karın falan.
Tartini bi kontrol et bozuk olabilir gercekten
anaam ne güzel kız annesi olmak de mi,hosgeldin tekrar aramıza
15 aylık diş degıl diş atesi asla 38 i gecmez suan 39.4 ates dusurucuyu vermek için beklıyorum.@WanHeda karpuz normal dilim 3 tane. Ama kelekti resmen :/ sakızlı muhallebiyide borcama döküp kakaolu bisküvi ile suslemisler ondan ince 1 dilim.kase değil yani :)
T tuba52 yemin ediyorum dün akşam kesintisiz 2.5 saat ayaktaydim.sonra bi ağlama geldi yorgunluktan. Ne yaptın de hiç. Oglanin bezi kızın sütü makina ser kurulari topla.Hayır elimde tezdir.yavaş degilimdir ama toparlayamiyorum bi türlü((
aslibo teşekkür ederim bi dahaki sefere deneyeceğim tarifini.gerçi uzun bi süre kısır görmek istemem sanırım :) 100 gr ince bulgur kullandım. Gerisini sen düşün :)))))
@katre-i dem çok geçmiş olsun.yaşı kaç bilmiyorum ama disten olabilir mi?
@sosyoloji12 benim ilk hafta 2.6verdigim gibi olmuş demekki. Ramazanda ne yapacağım ya bi akıl ver
Amman dıkkat havalar carpmasınYorgun ayaklar güneşten yanmış kollarla kucakliyorum hepinizi. :)
Sıcak çocuklar açık hava pert etti kizimla beni. Yeni girdik eve.1 kasik yemek yok.fikrimde yok.halimde yok.yok yok yok :)))))
Öğlen 1 kase kısır .minik bir dilim kek.domates salatalık.1 tane de minik poğaça yedim. Minik derken hani şu cevizden az daha canlı büyüklükte pastane pogacalari varya beyaz peynirli ve maydonozlu ondan.
Ara az Kuruyemiş 1 dilim karpuz.1 kase yoğurtdu.aksama da yemek yok :)
geçmiş olsun canım, sudan mı acaba?Ben bu aralar suya takmış durumdayım da:)
ya evet ramazan ne olacak?okul olmasa sahurdan sonra uyumam ama okul var, ne olacak bilemedim
canım yarın tartı günü ya elma tarçınlı süt ya da yoğurt olsun senin menünde. ev halkı da artık fırında patates(Kolay olabilir) ya da kahvaltı ile idare etsin:)
bu adanaları öğlen mi yesen acaba??Kız tartı var yarın ne adanası???
Çok geçmiş olsun canım antibiyotik verdi heralde bebişe ah onlara gelecek bize gelse değil mi allah şifa versin canım evet hava tam hastalık ve düğün sezonu için ideal umarım hayırlı bi ramazan geçiririz
inşallah kilo almada geçirebilir ben her ramazan 3 kilo alıyorum
amın kızlarArkadaşlar hasta olanlara ve bebişi hasta olanlara RABBİM hayırlı şifalar versin tez zamanda benim de boğazın ağrıyor kızıma biraz üşü tü diş ağrılar başladı boğaz ağrısına önerisi olan varmı
Kızlar,b en de 500gr verebilmisim,59u yine göremedim:--( akşam yemekleri çok önemli sonucuna ulastim, akşam süt ictigim haftalar bir kilo farkediyordu bu hafta hep az da olsa yemistim aksamlari
Tebrikler güzel. Benim eski diyetisyenden kalma örnek ramazan menüm var. Yarın paylaşmaya çalışırım. Eve bir gideyim deGünaydın
80.1 den 79.5 olmuşum bugün. Sadece 600 gr ama olsun vermisim ya :) zugurt tesellisi benimki. %0.75
Ramazan için menuler araştıracagim bugün. Umarım beklediğim performansı ramazanda yaşarım :/
Kızlar,b en de 500gr verebilmisim,59u yine göremedim:--( akşam yemekleri çok önemli sonucuna ulastim, akşam süt ictigim haftalar bir kilo farkediyordu bu hafta hep az da olsa yemistim aksamlari
hayırlı sabahlar ve cumanız mübarek olsun kızlar,
bu kaptan yardımcısı adayı da ilk günden pert çıktı ayol,
güncel kilom sadece 100 gr vermişim
dünkü sıkıntımın sebebi regl oldum, yoksa biraz daha fazla vermiştim
@WanHeda süpersin, listeyi düzenlemişsin canım
Eki Görüntüle 1841676 Eki Görüntüle 1841677 Eki Görüntüle 1841678
kızlar ilk resim, bu takıma girdiğim zamanlarday dı göbeğim yanlardan taşıyordu resimde de bayağı belli dar geliyordu ,çekmiştim farkı daha rahat görebilmek için, sonraki iki resim bu sabah çektim, aynı tunik daha rahat yapışmadan giyebiliyorum
toplam fark 65 - 60,7 = 4,30 kilo
dünkü menüm
sabah kalkınca 1 ceviz 1 bardak su
kahvaltı sadece 1 tane simit
öğle: mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
akşam: bezelye yemeği, yeşil salata, 1 tane k.paşa tatlısı
2 lt su içtim toplamda, spor rahatsız olduğum için yapamadım
fizik tedavime de gidemedim
Çok güzel kilo vermişsin tebriklerGünaydın kızlar 1.400.gram vermiştim güncel 91 kiloyum
Sağol bazen geç kalıyorum binde bir işe. Kahvaltılık getiremezsem simit alıyorum mecburen. İstemeden de olsa. Bir paket tatlı dan toplamda iki tane yedim . Gerisini eşim yediBence fark etmiş. Yanların gitmiş.
Cuma öncesi çok iyi diyemem kötü de değil.
Simit ve kemal paşa
Sağol bazen geç kalıyorum binde bir işe. Kahvaltılık getiremezsem simit alıyorum mecburen. İstemeden de olsa. Bir paket tatlı dan toplamda iki tane yedim . Gerisini eşim yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?