Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptancım daha kaynaşamamıştık gitmekte nerden çıktı üzüldüm valla ama bazen hayatta birçok şey üst üste geliyor zorlaşıyor sende haklısın bende bi diyete başlayayım dedim evin işi düğün işi bide şu kansızlık işimi çok zorlaştırıyor hepsi bi araya geldi ama ben daha yeni başladım pes etmek yok umarım biran önce düzenin oturur ve geri dönersin

Sadece diyet hayatı değil şuan herşey üst üste acildeyiz kuzeyin ateşi dusmuyor
Oyy canım benim geçmiş olsun,rabbim şifa versin:-( kaça çıktı ateşi:-(
Okurken Yoruldum valla seni dusunemiyorum,rabbim kolaylık versin canım benim:-*

evet canım sporumu yapıyorum ama + çıkıyorum canım benim tartı diyetisyene göre 700 gr fazla çekiyordu zaten ama kendmi her hafta bu tartıdan tarttıgım için farketmez die düşündüm

teşekkür ederim canım hım öyle mi oldu dersin canım vucüt çok yumuşak ideal kiloya ulaştıgım içinde başlıyayım spora dedim ama bu sefer hedefe ulaşmadan + görürü oldum :/ sporuda bırakmak istemiyorum çünkü gerçekten toparlıyor bni[/QUOTE]
Canım dediği gibi kas arttığı iÇin de olabilir,olcum yapıyor muydun ?bel,gogus karın falan.
Tartini bi kontrol et bozuk olabilir gercekten
Evet 1 ay takilmistim burda,sonra hamile oldugumu öğrendim.cok şükür kizlarimla ugrasip duruyorum
@aysedurmaz tsk ederim

Cok gecmis olsun cnm.
anaam ne güzel kız annesi olmak de mi,hosgeldin tekrar aramıza

Sadece diyet hayatı değil şuan herşey üst üste acildeyiz kuzeyin ateşi dusmuyor
Çok geçmiş olsun canım ne oldu ki önemli bişey yoktur umarım
Kiiiiz mezun mu oldun sen? Hayırlı olsun canimmm.darısı başıma artık. Kasımda ölüm orucu mu tuttun nasıl verdin 7 kg.? Bi de nisani soracağım 4 kg da hiç fena değil.

Ne kadar sade ama kaliteli bi menu :) Merhaba bu arada.ben deneme suresindeyim daha.geçen hafta + cikmasaydim listedeydim ama bu haftaya kaldı aetik. 82.2 ile başladım hedef 70. 78.8 e kadar geldim 2 haftada.almasaydim iyiydi

Bende en çok bu sorunun cevabını merak ediyorum. Deneyimli hanımları örnek almam lazım çünkü bende ramazanda kilo alanlardanim ((

Hayırlı olsun bebisiniz.Güle Güle büyütün :)

Bu menu böyle sporla + mi çıktın? Tartım yanlış bence senin.

Allah yardimcin olsun kaptan.çocuk is ev sosyalik çok zor.seni çok çok iyi anlıyorum. Seni tanıdığıma çok memnun oldum ben. Inşallah hersey sakinlesir sende aramıza donersin[/QUOTE]
Normal canım daha bebişin çok ufak umarım hemen atlatırsınız

Kızlar yarın düğünümüz var evin işleri hallettim ama düğün telaşı pek giremiyorum Üzgünüm.
Kızlar listeyi kim yapacak yarın? Eda da meşgul bu aralar.bi de kimse çıkmayacak gibi aramızdan,b u durumda ne olacak ki??
Ben sadece telden giriyorum canım hiç bilemiyorum. sahipsiz mi kaldık biz şimdi

çok geçmiş olsun canım

Kızlar listeyi kim yapacak yarın? Eda da meşgul bu aralar.bi de kimse çıkmayacak gibi aramızdan,b u durumda ne olacak ki??

bilmiyorum ama ben yapabilir miyim sizlere bakarak en müsait ben oluyorum , tek sorun pazar neredeyse hiç nete giremiyorum ,en azından 1 hafta denerim, yarın olsun hayrolsun, @katre-i dem acaba ne der bu konuda

aslibo sen yap ben bi hafta kontrol edeyim yine yanınızda olurum liste işinize öğrenirsin bu süreçte özelden numarani at uygunsa whatsapptan da sorabilirsin herşeyi
Teşekkürler kızlar kuzey sebepsiz iki gundur ateşli ilk başta 38 i geçmiyordu artık 39.7 leri gorduk bi idrar testi kaldı hala çiş yaptiramadik enfeksiyon mu var acaba diye tek soru o onu bekliyoruz

Kızlar yarın düğünümüz var evin işleri hallettim ama düğün telaşı pek giremiyorum Üzgünüm.

Ben sadece telden giriyorum canım hiç bilemiyorum. sahipsiz mi kaldık biz şimdi
Ben de bilgisayar a gelemiyorum pek:-( hep telefondan.kim evleniyor,ohh düğün var
çok geçmiş olsun canım
Sagolasin canım,gecmiyor ama:-(
bilmiyorum ama ben yapabilir miyim sizlere bakarak en müsait ben oluyorum , tek sorun pazar neredeyse hiç nete giremiyorum ,en azından 1 hafta denerim, yarın olsun hayrolsun, @katre-i dem acaba ne der bu konuda
Aslan rakibem yaparsın tabi heyttt beeanamm eee sen kaptan olursan ben napacam,nasil uğraşacam senle:::::-(((
ishal,kusma var mı canım?yolda usutmus olabilir mi?çok terliyorlar, hele ki saçı uzunsa:-(

Öğlen sadece 3tepeleme dolu kaşık yoğurt yedim,patlicanim var ama midem düğüm düğüm yiyemedim:-(

Evet 1 ay takilmistim burda,sonra hamile oldugumu öğrendim.cok şükür kizlarimla ugrasip duruyorum
@aysedurmaz tsk ederim

Cok gecmis olsun cnm.
yok canım ya kaptanlık zor iş, Allah yardımcıları olsun, bizim takım kaptanlarının
dün başka bir topikte te başladım 2 yada3 haftalığına geçici olarak kaptanlığa , bayağı zor her yazılanı sürekli takip etmek gerekiyor, bizim aramızda sınır olmaz rakibecimmmmmmm

inşallah tez zamanda şifa versin Rabbim, numaramı yazıyorum özelden kaptanım, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam görüşürüz

vayy yoğun insanhemen gelip orda da ugrasayim bu hafta basıldı canım, ben yerimde sayiyorum gibi , Yeşilçay da icmeyince .bugunluk bi kur yapsam mi diyorum,arti çıkmam ama fark da yok gibi

vayy yoğun insanhemen gelip orda da ugrasayim bu hafta basıldı canım, ben yerimde sayiyorum gibi , Yeşilçay da icmeyince .bugunluk bi kur yapsam mi diyorum,arti çıkmam ama fark da yok gibi

anne olmak isteyenler duada buluşalım topiği canısı, sen annesin ama gelmek istersen seni seve seve kabul ederim

Kardeşim evleniyor canım

[/QUOTE]

Vu huuuu, yillar sonra karne heyecani
Hepinize tesekkur ederim kizlar, darisi basiniza
Kizlar sormussunuz, hemen cevaplayayim. Kasim ayinda verdigim kilonun sebebi, 2,5 yildir araliksiz deli gibi yiyordum, kalori alimimi neredeyse yari yariya dusurdum birden. Mumkun oldugunca yuruyus de yapiyordum. Vucut soka girince patir patir gitti kilo
Nisan ayinda da mart ayinda izne ayrilmistim ama izinde de bos durmadim, kilo verdim. Yani o kilo kaybi 2 aylik

Kardeşim evleniyor canım
Anam ya baldız ya görümce oluyon desene,darisi başıma ya bizim oglan evde kaldı kız begendiremiyoruz adama
Canım senin boy kilo kaçtı spor yarışması topiğine yazdın mı ölçülerini
boyum 155:-( yarın ölçüp yazacağım aç niba canım,s sabahları geç kaliyorum bu aralar
anne olmak isteyenler duada buluşalım topiği canısı, sen annesin ama gelmek istersen seni seve seve kabul ederim
ben de duaya gelirim xaniimm'-)belin nasıl oldu bu arada canim

Canım anlamadım az biraz rahatsızdim iki gündür . Öğleden sonra isyerimde soğuk soğuk terler akmaya başladı vücudumdan dizlerim titriyordu. İzin aldım evdeyim. Dinlendikten sonra dönüş yapicam size canım. Belim ilk haftaya gore daha iyi çok sukur canım. Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…