Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ama ama gitmetatilinin biteceği günü beklemiştik hep şimdi gideyim diyorsun:-( ama haklisin tabi ki yetişmek zor oluyor ... kim ister bilmiyorum ama ben yapamam ne yazık ki gonullu arkadaşa elimizden geldiğince yardım ederiz ama...izne ayrılsan da boş bırakma buralari

Sadece diyet hayatı değil şuan herşey üst üste acildeyiz kuzeyin ateşi dusmuyor

Amman miniğim benim yer onu teyzesi ona olmaz o zamanbenim dediğim.en iyisi doktoruna danışmak canım.
Danıştim canım sadece bitki cayi dedi.balgam söktürücü vs verdi bronşit olmasın diye.dünden elverişli daha iyi sanki :)
Sevgili ortim sadece 900 gr
Kız sadece yazmışsın bi de. Haftada 1 kg ideal olanı zaten.benim gibi + çıkma da
Çok geçmiş olsun anneler de bebekler de hasta olmasın hic ((
[/QUOTE]
Kiiiiz mezun mu oldun sen? Hayırlı olsun canimmm.darısı başıma artık. Kasımda ölüm orucu mu tuttun nasıl verdin 7 kg.? Bi de nisani soracağım 4 kg da hiç fena değil.
Dünkü menüm:
Sabah
1 haş yumurta
domates , salatalık
50 gr tb ekmek

ara: yok

Öğle:
1 tavuk but
1 kase yoğurt

ara: sade soda

Akşam:

ızgara köfte+ salata
Ne kadar sade ama kaliteli bi menu :) Merhaba bu arada.ben deneme suresindeyim daha.geçen hafta + cikmasaydim listedeydim ama bu haftaya kaldı aetik. 82.2 ile başladım hedef 70. 78.8 e kadar geldim 2 haftada.almasaydim iyiydi
ee kızlar ramazan geliyor. Ramazanda diyet uygulamalarınız neler?
Bende en çok bu sorunun cevabını merak ediyorum. Deneyimli hanımları örnek almam lazım çünkü bende ramazanda kilo alanlardanim ((
Selam kızlar,ben geldiim.nasilsiniz

@kimyager1508 nasilsin nasil gidiyor hamilelik,kac kg aldin.ben kizimi kucagima aldim darisi başına.
Hayırlı olsun bebisiniz.Güle Güle büyütün :)
Bu menu böyle sporla + mi çıktın? Tartım yanlış bence senin.
Allah yardimcin olsun kaptan.çocuk is ev sosyalik çok zor.seni çok çok iyi anlıyorum. Seni tanıdığıma çok memnun oldum ben. Inşallah hersey sakinlesir sende aramıza donersin
Sadece diyet hayatı değil şuan herşey üst üste acildeyiz kuzeyin ateşi dusmuyor[/QUOTE geçmis olsun. Şimdi nasıl paşa?

Günaydın kızlar. Yine gelemedim dün aksama kadar.
Yoğunluktan kosturmaktan yoruldum.gözümu açar açmaz bugün acil olan neler var diyerek plan yapmaya başlıyorum. Hiçbir işimi de ertelememeye çalışıyorum ama sanki 1 yıldır yatiyordum yeni yeni toparlamaya calisiyorum hayatımı dün oğlumun kontrolü vardı. Ordan gelirken toptanciya uğrayıp malzemeler aldım. Eve uğrayıp evdeki malzemeleri de aldım atolyeye geçtim. 2 ye kadar orda çalıştım.eve gelip evde devam ettim.5 e kadar.siparişleri teslim ettim.kızım kresten geldi.hazırlanıp çıktık. Kardeşimde bişeyler hazırlayıp yemek yedik arkadaslarla.oğlum balgam söktürücü yüzünden felaket kustu.9 da yeni velilere hayırlı olsuna geçtik. 12de eve dönüş. Makinaları aç. Ser. Evi topla derken 2.oğlum 5te uyandi bi daha da uyumadi. Şu an yeni uyumaya başladı. Eşim oglumu anneme götürecek 8de.kızımda kreşe gidecek.bende Kızımın kres pikniğe için 40 kişilik kısır yapacağım 11e kadar.üstelik kısır yapmayı da bilmem çamaşırı kim serecek evi kim supurecek aksama yemeği kim yapacak bilmiyorum. Daha siparislerim var yetişecek.
Bi gün bi yerlerde düşüp bayilcam o olacak

Bu arada dünu menüm
Öğle Çilekli yoğurt 2 kase.içine yulaf ezmesi attım.1/2 dilim ekmek ve beyaz peynir.
Ara eti form bisküvi.hurma.
Akşam karpuz vs.kahvaltilik.
Ve misafirlik ikramlarindan sadece sakızlı muhallebi :)

Menün güzel olmuş. Afiyet olsun.

sahurda yemek yiyorum , yumurta yemediğim için kahvaltı tarzı yapamıyorum, sadece tost olabiliyor bazen
iftarı hafif geçiriyorum çorba ve meyva yiyorum ( kavun yada karpuz )

Güzelmiş. Yinede proteini eksiltme ara ara yumurta yemeye çalış bence.

Slm ara 1 çay bardağı tarçınlı süt
öğlen 4 kaşık yumurtalı kıyma
1 dilim ekmek
1 kase cacık
Afiyet olsun güzell :)

Ara 1 salatalık 1 dilim ekmek
akşam
5 yemek kaşığı yoğurt
1 tabak haşlanmış taze fasulye çok az yağda ka vurdum
1 dilim ekmek

Güzell :)

Sporun harika.
Çok spor yapman kas kütleni arttırıyor olabilir. Benim hatama düşme canım. Yediklerine dikkat et. Tuzlu yeme

Karpuz kaç dilim o çok önemli. Şekerli olduğu için dikkat etmelisin.
Bana menün az gibi geldi ama sakızlı muhallebi ne kadardı söyle bakayım

Günaydın kızlar

dünkü menüm;
1 dilim tb ekmek
1 haş yumurta
1 kk peynir
domates salatalık

ara: yok

Öğle:
4 tane köfte
1 kase yoğurt
2 tane mercimek köftesi

Ara: yok

Akşam:
tavuklu bezelye yemeği
1 dilim ekmek

Su: 2 litreyi geçti.
spor: yarım saat tempolu yürüyüş.

Sadece diyet hayatı değil şuan herşey üst üste acildeyiz kuzeyin ateşi dusmuyor

geçmiş olsun canım

Bu menu böyle sporla + mi çıktın? Tartım yanlış bence senin.

Allah yardimcin olsun kaptan.çocuk is ev sosyalik çok zor.seni çok çok iyi anlıyorum. Seni tanıdığıma çok memnun oldum ben. Inşallah hersey sakinlesir sende aramıza donersin[/QUOTE]

evet canım sporumu yapıyorum ama + çıkıyorum canım benim tartı diyetisyene göre 700 gr fazla çekiyordu zaten ama kendmi her hafta bu tartıdan tarttıgım için farketmez die düşündüm

teşekkür ederim canım hım öyle mi oldu dersin canım vucüt çok yumuşak ideal kiloya ulaştıgım içinde başlıyayım spora dedim ama bu sefer hedefe ulaşmadan + görürü oldum :/ sporuda bırakmak istemiyorum çünkü gerçekten toparlıyor bni

Allah yardımcı olsun ortş valla okurken bile korktum

evet canım sporumu yapıyorum ama + çıkıyorum canım benim tartı diyetisyene göre 700 gr fazla çekiyordu zaten ama kendmi her hafta bu tartıdan tarttıgım için farketmez die düşündüm

teşekkür ederim canım hım öyle mi oldu dersin canım vucüt çok yumuşak ideal kiloya ulaştıgım içinde başlıyayım spora dedim ama bu sefer hedefe ulaşmadan + görürü oldum :/ sporuda bırakmak istemiyorum çünkü gerçekten toparlıyor bni[/QUOTE]

sporu bırakma. Benim son deneyimim şu oldu. Normalde 1 saat yürüyüorduysan 1,5 saat yürü ama spor şeklini değiştirme. Kas kütlen artmıştır.

teşekkür ederim canım, en son ben yumurtayı kahvaltı da 6 yaşımda zorla yedirmeye çalıştılar, oda kötü sonla bitti sofraya istiğfar etmiştim, eşime pişirirken bile , hele kırarken bakmadan kırıyorum, midem kalkıyor, yersem istiğfar ederim, kokusuna hiç tahammülüm yok, keklerde bile kokusunu duymayayım diye, bir sürü bir şey katıyorum

yiyenlere afiyet olsun gerçekten dayanamıyorum, sağol yine de

bu kadar yemeğe ve spora şaşırdım gerçekten canım

Allah kolaylık versin , ben sana kendi yaptığım kısır tarifi vereyim

1 su bardağı bulgur 6 yada 8 kişilik düşünürsen

1 bardak bulgur ayıklanacak, 1 bardak sıcak su konularak tencerede şişmesi için demlenecek
ben sıcak suyun içine salçayı koyuyorum kaynatıyorum, pratik olması için , sonradan salçayı yoğurmak biraz zor geliyor bana, bulgur demlendikten sonra, çok ince kıyılmış - marul ,maydanoz, yeşil soğan , kuru soğan, pul biber, v.s
katılır, yağ, tuz ve limon eklenerek bitirilir,

bu benim tarifim , inşallah güze olur

sporu bırakma. Benim son deneyimim şu oldu. Normalde 1 saat yürüyüorduysan 1,5 saat yürü ama spor şeklini değiştirme. Kas kütlen artmıştır.[/QUOTE]
tamam canım teşekkür ederim eskiden 1 saat yürüyüordum şimdi 45 dakika yürüyüş 15 dakika koşu olarak yapıp değiştirdim ama yine olmadı bundan sonra sabahları yürümeyi düşünüyorum bakalım o zaman nolcak
günaydın kızlar,

kaptanımız gerçekten sıkıntı da belli, kim yapmak istiyor, geçici olarak veya kim yapsın istersiniz kaptan yardımcılığı

bende bilmiyorum ki canım başarabilcek olan biri olabilir isteyen biri varsa benim için kim oldugu önemli değil

bu kadar yemeğe ve spora şaşırdım gerçekten canım

evet canım malesef başka düzene girmeme lazım ya da çok takılıyorum tartıya artık takıntı yapmamam lazım ya da

Günaydın için geç bi saat sanırım ama günaydın pek aktif olamadım bu hafta hastalıklar buktu belimi:-(
Midem kötü olunca kur de yapamadim bu hafta.sanirim eşleşmeler de tetikliyor su bizi bu hafta eslesmeyince bi durgun mu geçti ya da bana mı öyle geliyor giremeyince
Sabah tb ekmeğinden tost, salatalık ve bal yedim. Dun yediklerimi programa girince foto atarim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…