Tşk ederim canım sağolÇok güzel kilo vermişsin tebrikler
Benim ilk sezeryan olunca bu da oyle oldu maalesef.ben ilkinde 13 almıştım.Şimdi 12 aldım,kizim emdikce ben de yiyecek seyler ariyorum.canım benim hayırlı olsunnn, güle güle büyüt bebişinidarısı başımaaaa
canım ben normal doğum istediğim için bekliyorum. 40. haftamız 21 haziranda dolacak ama bekliyoruz artık. çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım. rahat bi hamilelik geçiriyorum elhamdülillah. 37. hafta bitti 13 kilo aldımsen kaç kilo ile tamamladın?
Hayırlı olsun canım gule gule büyüt takımdan kopma o yıyecsk seylere aldanma: )Evet 1 ay takilmistim burda,sonra hamile oldugumu öğrendim.cok şükür kizlarimla ugrasip duruyorum
@aysedurmaz tsk ederim
Cok gecmis olsun cnm.
Eki Görüntüle 1841676 Eki Görüntüle 1841677 Eki Görüntüle 1841678
kızlar ilk resim, bu takıma girdiğim zamanlarday dı göbeğim yanlardan taşıyordu resimde de bayağı belli dar geliyordu ,çekmiştim farkı daha rahat görebilmek için, sonraki iki resim bu sabah çektim, aynı tunik daha rahat yapışmadan giyebiliyorum
toplam fark 65 - 60,7 = 4,30 kilo
Gunaydın atesı 39 un altına dustu sukur ama hala var 38.7 de suan tartılmayı bırakın wcye ayrılamıyorum az sonra annem gelecek ınsallah
Benim ilk sezeryan olunca bu da oyle oldu maalesef.ben ilkinde 13 almıştım.Şimdi 12 aldım,kizim emdikce ben de yiyecek seyler ariyorum.
Maşallah ortim. HarikasınGünaydın kızlar 1.400.gram vermiştim güncel 91 kiloyum
Çok şükür düşüşe geçmiş ateşi. Allah yardımcınız olsun.Gunaydın atesı 39 un altına dustu sukur ama hala var 38.7 de suan tartılmayı bırakın wcye ayrılamıyorum az sonra annem gelecek ınsallah
Anaaam yine mi en çıtır benimhayırlı sabahlar ve cumanız mübarek olsun kızlar,
bu kaptan yardımcısı adayı da ilk günden pert çıktı ayol,
güncel kilom sadece 100 gr vermişim
dünkü sıkıntımın sebebi regl oldum, yoksa biraz daha fazla vermiştim
@WanHeda süpersin, listeyi düzenlemişsin canım
Ben kutu süt icmemeye çalışıyorum canım, paketlenmislerden elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorumTebrikler güzel. Benim eski diyetisyenden kalma örnek ramazan menüm var. Yarın paylaşmaya çalışırım. Eve bir gideyim de
Tebrikler. Süt benide çok etkiler. Laktozsuz süt içmeyi dene.
Günaydın canım.
hiç yoktan iyidir 100 gr.
Merak etme hallederiz.
işte büyük,supersin canımGünaydın kızlar 1.400.gram vermiştim güncel 91 kiloyum
sabit olsan iyi olurdu ama sağlık olsun canım,elinden geleni yaptığından hiç şüphem yok:-*Kızlar çok üzgünüm o kadar dikkat ettim ama güncel kilom 69,9
Gene de dün daha çok dikkat etmiştim
Akşamları yemedim çok ama +300
Üzüldüm ama
Çok geçmiş olsun csnım benim inşallah hemen düzelir meleğinaysedurmacanım st: 46766095 .!.:Maşallah ortim. Harikasın
Çok şükür düşüşe geçmiş ateşi. Allah yardımcınız olsun.
Eki Görüntüle 1841676 Eki Görüntüle 1841677 Eki Görüntüle 1841678
kızlar ilk resim, bu takıma girdiğim zamanlarday dı göbeğim yanlardan taşıyordu resimde de bayağı belli dar geliyordu ,çekmiştim farkı daha rahat görebilmek için, sonraki iki resim bu sabah çektim, aynı tunik daha rahat yapışmadan giyebiliyorum
toplam fark 65 - 60,7 = 4,30 kilo
Değişen şeyler görüyorum.
kimyager1508 canım peki sen nasılsın ?
Az kaldı , ne güzel
Heyecanlı mısın ?
Hoşgeldin tatlim. Tatili 300 gr la iyi atlatmissin. Birazda yol yorgunluğu ödem falan vardır. Haftaya daha iyi olursun.
Bende iyiyim ama sicaklar basladi sicaklarla aram hic iyi değil. Bu hafta kosturmacayla geçiyor KKardeşimin nikahi kina gecesi annenin rahatsizligi falan. Yarinda düğün var. Onu da atlattik mi sonra doğumu beklicez :)) senin tatil nasil geçti?
Çok sevindim iyi olmana
Yoğun olmasıda iyi
Nasıl geçtiğini anlamazsın
Benim tatil de iyiydi
Tatilde bile fazladan spor yaptım
Yedim ama sonuçta 300 gramla kapattım
Bu hafta dikkat etmezsem birden çıkar kilom
Ama çok dikkat edersem hızlı inerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?