Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet geri döndüm
Mesajlara bakabildiğim kadar baktım @katre-i dem sürekli olmasa bile yazabildiğin Zamanlarda yazarsın bizi mesajsız bırakma

Onun dışında zaten hepimiz yardım ederiz aslibo ya elimizden geldiğince

@yolcukardelen gene kiloları vermiş

@aysedurmaz seni de tebrik ederim çok güzel

T tuba52 ekmeği kesince düştün çok iyi

Bende yarın squat A başlıyorum.
Bundan sonra her sabah erkenden 30 dk yüzüp 10*3 squatla başlıyorum Zaman'la artırıcam.

hoşgeldin canım, bende anca girebildim, aksi gibi bugünde yoğun du iş müşteriler vardı,
bu hafta dökülüyoruz resmen takım olarak, 4 arkadaşımız dışında bayağı kötüyüz kilo vermede
acilen toparlanmamız lazımmmmm kızlar , 1. bilem olmuştuk hatırlarsanız

Aynen Canım
İyiki ben daha fazla almamışım
Yoksa bir elim apple pie da bir elim hamburgerdeydi

Sen Nasıl oldun peki
Fizik tedavi Nasıl ?
Fotolarda inanılmaz incelme var

evet canım biraz perttim ben bu hafta , kamyon çarpmış gibiyim anlayamadım
bu perşembe günü randevu aldım rahim filmi çektiricem kimyager1508 sağolsun , onun çektirdiği merkeze gidicem
cuma da test sonuçlarını doktoruma göstericem, kafam allak bullak , inşallah sonuçlarım iyi çıkar

sorun çok , bebek olsa bile nasıl bakıcam bilemiyorum kızlar, sorular beynimde büyüyor, nasıl yapmalıyım sizce

1 - ev aldık 2 sene evvel taksidini ödüyoruz eşimle beraber, tek başına yetemiyor, ( evim kirada bende oradan gelirle kendi kiramı ödüyorum ) hem borç , hem ev geçimi çok zor altından kalkarız ben çalışmayınca, çünkü maaşı yüksek değil ( herkes bebek kısmeti ile gelir diyor hayırlısı )

2- iki kere bel fıtığı ameliyatı oldum, bebek olunca ona yetememekten korkuyorum, çünkü 3-5 kilo dışında ağır hiç bir şey taşıyamıyorum, ayağa kalkamıyorum v.s

3- benim kayınvalidem biz evlenmeden önce evvel vefat etmiş , benim ailem memlekette bana çok uzaklar
kardeşlerimde istanbul da ama hepimiz birbirimize çok uzak oturuyoruz

en önemlisi bu yardıma ihtiyacım olduğunda kimsem olmıcak

kafamda deli sorular , kafanızı şişirdim

Aynen Canım

Sen Nasıl oldun peki
Fizik tedavi Nasıl ?
çok sağol canım daha iyi gidiyor, teşekkür ederim

hadi hayırlısı olsun canımm inşaallaahh sonuçların çok iyi çıkar.

tatlım inan herkesin geçim derdi, çocuk bakma derdi oluyor ama Rabbim bi şekilde önünüze fırsat çıkarır. olmadı bi süre annenler yanına gelir kalır. ilk önce hayırlısıyla bi bebiş olsunda bunları düşünmek için çok erken. bunları düşünüp stres yapma boşuna.

Aynen Canım

Sen Nasıl oldun peki
Fizik tedavi Nasıl ?

bu arada tatilin nasıl geçti Rosecim, özlettin kendini , iyiki çabuk döndün canım arkadaşım
özlemişim valla seni

***10. TAKIM 467. ETAP***

katre-i dem(70.0///%) bildirimsiz izine ayrıldı.
WanHeda (98.7/98.1/0.6/%0,61)
breeze3547(62.3/62.6/+0.3/%-0.48)
aslibo (60.8 /60,7/0,1/%0,16)
RoseAnge (69.6/69.9/+0.3/%-0.43)
yolcukardelen (60.5/60/0,5/%0,83)
littlelamp (73.2/73.0/0.2/%0.27)
tuba52 (92.4/91/1,4/%1,51)

aysedurmaz (80.1/79,5/0,6/%0,75)Yeni üye, giriş kilosu:82.2 hedef kilosu:70 giriş tarihi:11,05,16

10.takım ortalaması:0.358

Deneme süresindeki üyeler

ses35 (72.5///%)Yeni üye, giriş kilosu:72.3 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16

sağol canım,hele bir bebek olsun bakalım dimi, Mevlam neylerse güzel eylermiş
ben dereyi görmeden paçaları iyice sıvadım anlaşılan

sağol canım,hele bir bebek olsun bakalım dimi, Mevlam neylerse güzel eylermiş
ben dereyi görmeden paçaları iyice sıvadım anlaşılan
aynen canımmm dur bakalım o güne kadar neler değişir neler? bende neler düşünüyordum neler neler oldu. onun için önceden plan yapmamak lazım.

canım @Ses35 bugün düğünleri var sanırım bildirim yapmadı henüz. bence listemizi yayınlayalım, ses35'i de haftaya listeye alırız. eger 20:00'ye kadar bildirim yaparsa listede düzeltme yaparız.

arkadaşlar kusura bakmayın ben şimdi girebildim okulun pikniği vardı
kilom 62.600 malesef 300 fazlam var ( bunun içinde hepinizden özür dilerim
canım o kadar spor yapıyorsun insülin direncin mi var acaba, menülerin de çok özenli çünkü.bi araştırmak gerekir sanırım
L littlelamp , @Ses35 kızlar siz kaldınız bildirim yapmayan.

@aysedurmaz canım bu haftaya listedesin. @Ses35 kilo verdiysen seni de listeye alıcaz.

bu hafta ki ortalamamız hiç iç açıcı değil
evet canım ya ortalama ile nota falan almayız inşallah(Nota mı alıyoduk, doğru mu hatırlıyorum:):)?)
sen gelmeden arayı açayım didim ama yetiştin gülüm be ya
sevgili kaptanım artık toparlarsın takımı, toplu mezdekeye mi alırsın, bahçeye çıkartıp ip mi atlatırsın bilemem

canım Allah evlenenin de bebeğin de rızkını verir derler ya inan doğru, sakın şimdiden bunları düşünüp de gücendirmeyesin takdiri...
ben eşimden önce atandım, atanır mı atanmaz mı beklemeden evlendik(ailesinin durumu da iyi değil hani destek olsalar) derken ağustosta biz evlendik, eylül başında eşim atandı.oğlum oldu erzurumdaydık o zaman, annemler doğuma gelebildiler sadece 22 günlükken gittiler.ilk dönemi izinle raporla kapattım, ikinci dönem kime emanet edecegim gurbet elde derken eşimle ders programım ayarlandı dönüşümlü baktık kimseye bırakmadan.Yıl bitti tayin isteyeceğiz, ailelere yakın olsun yardıma gelirer dedik.Eşimin ailesine bir bucuk saatlik ilçeye çıktı tayinim tam sevinecez derken olumsuz cevap aldık eşimin ailesinden.sebep bile söylemediler.kvalidem rahatsız bakamaz zaten ama görümcemi gönderebilirlerdi. görümcem eltimin çocuklarına bakıyordu(Lise 2,7. sınıf ve en küçüğü okula bu sene başladı).
derken okul açıldı arada daha bi sürü güzel tevafuk var da uzatmıyayım.Oğlum bir yaşında, kimseyi tanımıyoruz kime bırakırız derken benim okul yeni kayıt almamış az ders almamı seve seve kabul rttiler, eşimin okulu ikili öğretim yapma kararı aldı.ilk dönem boyunca eşim sabah ben öğleden sonra baktım, ikinci dönem bi sınıf daha verdiler bana öğleden sonra da gitmek zorunda kaldım ama bir gün sadece o gün de çok iyi bir komşu ablamız var ona bırakıyoruz sadece 1 saat.
gecen sene bu vakitler düşünsem asla aklıma gelmezdi ama kaderin üstünde bi kader var, nasibiyle doğuyor insan.Yeter ki sen kalbini temiz tut, rızık derdine düşme e mi benim canım rakibem:*
kii benim ki öyle büyük bi dert de değildi daha ne sıkıntıda olanlar var,rabbim nice kapılar açıyor.

kızlar kahvaltıda zeytin, krem peynirve bal yedim az az
ara bir muz ve sabah oğlumdan kalan bir çay tabağı yumurta:)
öğlen 3k yoğurt,yeşil mercimek yemeği bol acı döktüm üstüne de:):):)
şimdi de jill shared başladım ama 15 dk itibariyle halıya yapıştım, toktum ama artık nasıl yaktıysa çok açım şu an.Yeşil çay demledim üzüm ya da leblebi ile içeceğim
bir de 59u görünce dedim ama ucundan döndüm artıkk yarın halley yemek istiyorum aslibo caiz midir:):):)
htta dondurma da yemek istiyom canıma tak etti:):):):)Ama öğleden önce yemeye özen göstereceğim inşallah:)
R RoseAnge evet özletme bi daha kendini, uzun bi süre tatil yasak sana jüllian shared için ne düşünüyorsun aslibo yu da kandırıp yapsak mı?Hatta takımdan kanmaya gönüllü başka çıtırlarla falan:):):)

Doğru hatırlıyorsun ama yok canım ortalamamız 0.3'ün üstünde olduğu için nota almıcaz ama sıralamamız baya düşük olacak.

ooo bence guzel olur
jillian denemistim ben 1-2 ay once ve cok zorlanmistim
ama simdi iki ay gecti baslayabiliriz
ben simdi sporu artiracagim
ne kadar cok olursak ve ne karar verirsek uyarim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…