ortalamamızı bilmediğim için dedim, 0.3 ün üzerindeysek iyi canım :):):):)Bu duraklama haftası olur haftaya atağa geçeriz inşallah:)Doğru hatırlıyorsun ama yok canım ortalamamız 0.3'ün üstünde olduğu için nota almıcaz ama sıralamamız baya düşük olacak.
ay sorma zaten bittim yaa.Canım iki tane topiğe adını ekliyeyim bi incele , spor konusunda motive eder biziooo bence guzel olur
jillian denemistim ben 1-2 ay once ve cok zorlanmistim
ama simdi iki ay gecti baslayabiliriz
ben simdi sporu artiracagim
ne kadar cok olursak ve ne karar verirsek uyarim canim
tamam canim bekliyorumortalamamızı bilmediğim için dedim, 0.3 ün üzerindeysek iyi canım :):):):)Bu duraklama haftası olur haftaya atağa geçeriz inşallah:)
ay sorma zaten bittim yaa.Canım iki tane topiğe adını ekliyeyim bi incele , spor konusunda motive eder bizi
ekledim canım bildirim gelmiştir.bi de aynı bayanın max30 günlüğüm var ama o dehşet bi şey ben yapamam galiba yatamam canim bekliyorum
olsun bu çabamiz sonuç verecek
az kaldi
ortalamamızı bilmediğim için dedim, 0.3 ün üzerindeysek iyi canım :):):):)Bu duraklama haftası olur haftaya atağa geçeriz inşallah:)
ay sorma zaten bittim yaa.Canım iki tane topiğe adını ekliyeyim bi incele , spor konusunda motive eder bizi
ucu ucuna geçtik ortalamamız 0.358 canım.ama şuana kadar açıklanan takımlar arası en düşük ortalamaya sahibizhaftaya çok daha iyi bi performans olur diye tahmin ediyorum.
canım paylaş detoksları diğer arkadaşlarda yapsınlar.canim haftaya ben 69 un altindayim
soz veriyorum
mukemmel 2 detoks ogrendim bu hafta gecen haftanin acisi cikacak
Sağlık olsun ilk üçe giremeyince sonuncu olsak da fark etmiyor ,sınırın altına da dusmedik,buna da şükür.ben de umitliyim haftadanucu ucuna geçtik ortalamamız 0.358 canım.ama şuana kadar açıklanan takımlar arası en düşük ortalamaya sahibizhaftaya çok daha iyi bi performans olur diye tahmin ediyorum.
ya ama bunlar hichkulağa hoshgelmiyor:-(Amerikan detokslar
evet kizlar çenem dusuk oldugu icin herkesle muhabbet kurdum
her seyden konustum
otelin spor salonunda hocalarla konustum dedim bana farkli bir seyler soyleyin
burda bu kulturde ne yapiyorsunuz zayiflamak icin detoks gibi
sag olsunlar ogrendiklerim
detoks 1
Lahana detoksu
1 kucuk lahana rendeleniyor
zencefil rende
maydonoz dogranmis
1 eksi yesil elma
karistiriliyor salata gibi
gunde iki kez ac karna sabah kalkar kalkmaz
ve aksam yemegi yerine
detoks 2
yesil elma
turp
1 salatalik
1 tutam ispanak
limon suyu
yarim bardak su
blenderda cekilip yatmadan aksam yemegi yerine.
Bu kaptan yardımcısı nin bugün pek faydası olamadı . Çok yogundum . fizik Tedaviden çıktım. Eve gidiyorum şimdi. önümüzdeki günlerde bakicaz durumlara benim sevgili rakibem . Yarın gorusuruz inşallah. Bu arada seninde annelik serüvenin bayağı yoğun geçmiş. Benim eşim özel sektörde çalışıyor aynı benim gibi. Bakalım ne olacak sonumuz. Eşimin isicanım o kadar spor yapıyorsun insülin direncin mi var acaba, menülerin zenli çünkü.bi araştırmak gerekir sanırım
evet canım ya ortalama ile nota falan almayız inşallah(Nota mı alıyoduk, doğru mu hatırlıyorum:):)?)
sen gelmeden arayı açayım didim ama yetiştin gülüm be ya
sevgili kaptanım artık toparlarsın takımı, toplu mezdekeye mi alırsın, bahçeye çıkartıp ip mi atlatırsın bilemem
canım Allah evlenenin de bebeğin de rızkını verir derler ya inan doğru, sakın şimdiden bunları düşünüp de gücendirmeyesin takdiri...
ben eşimden önce atandım, atanır mı atanmaz mı beklemeden evlendik(ailesinin durumu da iyi değil hani destek olsalar) derken ağustosta biz evlendik, eylül başında eşim atandı.oğlum oldu erzurumdaydık o zaman, annemler doğuma gelebildiler sadece 22 günlükken gittiler.ilk dönemi izinle raporla kapattım, ikinci dönem kime emanet edecegim gurbet elde derken eşimle ders programım ayarlandı dönüşümlü baktık kimseye bırakmadan.Yıl bitti tayin isteyeceğiz, ailelere yakın olsun yardıma gelirer dedik.Eşimin ailesine bir bucuk saatlik ilçeye çıktı tayinim tam sevinecez derken olumsuz cevap aldık eşimin ailesinden.sebep bile söylemediler.kvalidem rahatsız bakamaz zaten ama görümcemi gönderebilirlerdi. görümcem eltimin çocuklarına bakıyordu(Lise 2,7. sınıf ve en küçüğü okula bu sene başladı).
derken okul açıldı arada daha bi sürü güzel tevafuk var da uzatmıyayım.Oğlum bir yaşında, kimseyi tanımıyoruz kime bırakırız derken benim okul yeni kayıt almamış az ders almamı seve seve kabul rttiler, eşimin okulu ikili öğretim yapma kararı aldı.ilk dönem boyunca eşim sabah ben öğleden sonra baktım, ikinci dönem bi sınıf daha verdiler bana öğleden sonra da gitmek zorunda kaldım ama bir gün sadece o gün de çok iyi bir komşu ablamız var ona bırakıyoruz sadece 1 saat.
gecen sene bu vakitler düşünsem asla aklıma gelmezdi ama kaderin üstünde bi kader var, nasibiyle doğuyor insan.Yeter ki sen kalbini temiz tut, rızık derdine düşme e mi benim canım rakibem:*
kii benim ki öyle büyük bi dert de değildi daha ne sıkıntıda olanlar var,rabbim nice kapılar açıyor.[/QUOT
Aman Allahım ne aşamaları atlatmış siniz . Valla kutlarım canım.
Canım benim sen iyi ol da yaparız inşallah, dikkat et kendine:-*Bu kaptan yardımcısı nin bugün pek faydası olamadı . Çok yogundum . fizik Tedaviden çıktım. Eve gidiyorum şimdi. önümüzdeki günlerde bakicaz durumlara benim sevgili rakibem . Yarın gorusuruz inşallah. Bu arada seninde annelik serüvenin bayağı yoğun geçmiş. Benim eşim özel sektörde çalışıyor aynı benim gibi. Bakalım ne olacak sonumuz. Eşimin isi
canım o kadar spor yapıyorsun insülin direncin mi var acaba, menülerin de çok özenli çünkü.bi araştırmak gerekir sanırım
evet canım ya ortalama ile nota falan almayız inşallah(Nota mı alıyoduk, doğru mu hatırlıyorum:):)?)
sen gelmeden arayı açayım didim ama yetiştin gülüm be ya
sevgili kaptanım artık toparlarsın takımı, toplu mezdekeye mi alırsın, bahçeye çıkartıp ip mi atlatırsın bilemem
canım bende yapıyorum şimdi onu 1. level bitti 2 ye başladım gerçekten işe yarıyorkızlar kahvaltıda zeytin, krem peynirve bal yedim az az
ara bir muz ve sabah oğlumdan kalan bir çay tabağı yumurta:)
öğlen 3k yoğurt,yeşil mercimek yemeği bol acı döktüm üstüne de:):):)
şimdi de jill shared başladım ama 15 dk itibariyle halıya yapıştım, toktum ama artık nasıl yaktıysa çok açım şu an.Yeşil çay demledim üzüm ya da leblebi ile içeceğim
bir de 59u görünce dedim ama ucundan döndüm artıkk yarın halley yemek istiyorumaslibo caiz midir:):):)
htta dondurma da yemek istiyom canıma tak etti:):):):)Ama öğleden önce yemeye özen göstereceğim inşallah:)
R RoseAnge evet özletme bi daha kendini, uzun bi süre tatil yasak sanajüllian shared için ne düşünüyorsun aslibo yu da kandırıp yapsak mı?Hatta takımdan kanmaya gönüllü başka çıtırlarla falan:):):)
Ben 65 e inene kadar sikilasmak istiyorum
yaklasik 5 kilom kaldi ama 5 kilo verip 10 kilo vermis gibi gorunmek istiyorum
su an programimda gunde 30 dk yuzme ve squat var
jillian a da baslarsak uyarim @yolcukardelen
bende öyle düşünüyorum canım spor saatlerimi değiştirmeyi düşünüyorum dukanın atak evresini düşünüyorum araştırmaya başladım ama bakalım hedefe az kalmışken bi gitmedibreeze3535 canım yaaa ben senin kilo almana çok şaşırdım hem menülerin hem sporların çok iyi. bu hafta değişiklik mi yapsan acaba? vücudunu biraz şaşırtsan. mesela hergün spor yerine 2 günde bir yapsan, arada detoks falan yapsan.
canım zaten çok zor kilo veren biriyim ve verdiğimi anında alma potansiyeli var 1 2 günde 5 kilo aldıgımı bilirim ki çok yemememe rağmen :/ şimdi birde durdu veremiyorym veremedikçe strese giriyorum daha kötü oluyor :/
canım dr gittin mi peki? Tahmin edebiliyorum tabi ki etkiler,takimda en iyi menüler ve spor sen de ama sonucunu goremiyorsun:-( bi de kendini böyle sartlamasan mi acaba s en zor veriyorum dedikce de olur,emin ol.bu hafta bi kilo vereceğim diye motive etsen kendini??sartlamak değil ama benlik algini değiştirmek azicikcanım bende yapıyorum şimdi onu 1. level bitti 2 ye başladım gerçekten işe yarıyor
canım diyetisyene gitmiştim öyle birşey demedi sadece metebolizman yavaş dedi ilk zamanlar çok iyi gidiyordu 74 düm lk başladıgımda artık bi vucüt durdu o durdukça bnde psikolajik olarak kastım galiba stres oldum hedefe ulaşmadım diye sıktım kendimi galiba ..bu sefer daha kötü oldu ..aynen canım kendimi motive etmem lazım blkide olmulu düşünmem lazımcanım dr gittin mi peki? Tahmin edebiliyorum tabi ki etkiler,takimda en iyi menüler ve spor sen de ama sonucunu goremiyorsun:-( bi de kendini böyle sartlamasan mi acaba s en zor veriyorum dedikce de olur,emin ol.bu hafta bi kilo vereceğim diye motive etsen kendini??sartlamak değil ama benlik algini değiştirmek azicik
canım diyetisyene gitmiştim öyle birşey demedi sadece metebolizman yavaş dedi ilk zamanlar çok iyi gidiyordu 74 düm lk başladıgımda artık bi vucüt durdu o durdukça bnde psikolajik olarak kastım galiba stres oldum hedefe ulaşmadım diye sıktım kendimi galiba ..bu sefer daha kötü oldu ..aynen canım kendimi motive etmem lazım blkide olmulu düşünmem lazım
canım bnde başladım tavsiye ederim kilo önmli ama ideal kiloya ulaşıp sıkılaşmayınca faydası olmuyor gerçekten kiloyla bir sıkılaşmakta önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?