Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Doğru hatırlıyorsun ama yok canım ortalamamız 0.3'ün üstünde olduğu için nota almıcaz ama sıralamamız baya düşük olacak.
ortalamamızı bilmediğim için dedim, 0.3 ün üzerindeysek iyi canım :):):):)Bu duraklama haftası olur haftaya atağa geçeriz inşallah:)
ooo bence guzel olur
jillian denemistim ben 1-2 ay once ve cok zorlanmistim
ama simdi iki ay gecti baslayabiliriz
ben simdi sporu artiracagim
ne kadar cok olursak ve ne karar verirsek uyarim canim
ay sorma zaten bittim yaa.Canım iki tane topiğe adını ekliyeyim bi incele , spor konusunda motive eder bizi

tamam canim bekliyorum
olsun bu çabamiz sonuç verecek
az kaldi

ucu ucuna geçtik ortalamamız 0.358 canım.ama şuana kadar açıklanan takımlar arası en düşük ortalamaya sahibiz haftaya çok daha iyi bi performans olur diye tahmin ediyorum.

ucu ucuna geçtik ortalamamız 0.358 canım.ama şuana kadar açıklanan takımlar arası en düşük ortalamaya sahibiz haftaya çok daha iyi bi performans olur diye tahmin ediyorum.

canim haftaya ben 69 un altindayim
soz veriyorum
mukemmel 2 detoks ogrendim bu hafta gecen haftanin acisi cikacak

breeze3535 canım yaaa ben senin kilo almana çok şaşırdım hem menülerin hem sporların çok iyi. bu hafta değişiklik mi yapsan acaba? vücudunu biraz şaşırtsan. mesela hergün spor yerine 2 günde bir yapsan, arada detoks falan yapsan.

Amerikan detokslar

evet kizlar çenem dusuk oldugu icin herkesle muhabbet kurdum
her seyden konustum
otelin spor salonunda hocalarla konustum dedim bana farkli bir seyler soyleyin
burda bu kulturde ne yapiyorsunuz zayiflamak icin detoks gibi
sag olsunlar ogrendiklerim

detoks 1

Lahana detoksu

1 kucuk lahana rendeleniyor
zencefil rende
maydonoz dogranmis
1 eksi yesil elma

karistiriliyor salata gibi
gunde iki kez ac karna sabah kalkar kalkmaz
ve aksam yemegi yerine

detoks 2

yesil elma
turp
1 salatalik
1 tutam ispanak
limon suyu
yarim bardak su

blenderda cekilip yatmadan aksam yemegi yerine.

Sağlık olsun ilk üçe giremeyince sonuncu olsak da fark etmiyor ,sınırın altına da dusmedik,buna da şükür.ben de umitliyim haftadan
ya ama bunlar hichkulağa hoshgelmiyor:-(

Bu kaptan yardımcısı nin bugün pek faydası olamadı . Çok yogundum . fizik Tedaviden çıktım. Eve gidiyorum şimdi. önümüzdeki günlerde bakicaz durumlara benim sevgili rakibem . Yarın gorusuruz inşallah. Bu arada seninde annelik serüvenin bayağı yoğun geçmiş. Benim eşim özel sektörde çalışıyor aynı benim gibi. Bakalım ne olacak sonumuz. Eşimin isi

Canım benim sen iyi ol da yaparız inşallah, dikkat et kendine:-*
Rabbim neylerse güzel e yler cancagizim -*

canım zaten çok zor kilo veren biriyim ve verdiğimi anında alma potansiyeli var 1 2 günde 5 kilo aldıgımı bilirim ki çok yemememe rağmen :/ şimdi birde durdu veremiyorym veremedikçe strese giriyorum daha kötü oluyor :/

canım bende yapıyorum şimdi onu 1. level bitti 2 ye başladım gerçekten işe yarıyor

Ben 65 e inene kadar sikilasmak istiyorum
yaklasik 5 kilom kaldi ama 5 kilo verip 10 kilo vermis gibi gorunmek istiyorum
su an programimda gunde 30 dk yuzme ve squat var
jillian a da baslarsak uyarim @yolcukardelen

canım bnde başladım tavsiye ederim kilo önmli ama ideal kiloya ulaşıp sıkılaşmayınca faydası olmuyor gerçekten kiloyla bir sıkılaşmakta önemli

bende öyle düşünüyorum canım spor saatlerimi değiştirmeyi düşünüyorum dukanın atak evresini düşünüyorum araştırmaya başladım ama bakalım hedefe az kalmışken bi gitmedi

canım bende yapıyorum şimdi onu 1. level bitti 2 ye başladım gerçekten işe yarıyor
canım dr gittin mi peki? Tahmin edebiliyorum tabi ki etkiler,takimda en iyi menüler ve spor sen de ama sonucunu goremiyorsun:-( bi de kendini böyle sartlamasan mi acaba s en zor veriyorum dedikce de olur,emin ol.bu hafta bi kilo vereceğim diye motive etsen kendini??sartlamak değil ama benlik algini değiştirmek azicik

canım diyetisyene gitmiştim öyle birşey demedi sadece metebolizman yavaş dedi ilk zamanlar çok iyi gidiyordu 74 düm lk başladıgımda artık bi vucüt durdu o durdukça bnde psikolajik olarak kastım galiba stres oldum hedefe ulaşmadım diye sıktım kendimi galiba ..bu sefer daha kötü oldu ..aynen canım kendimi motive etmem lazım blkide olmulu düşünmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…