Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar çook Özür diliyorum bırakın tartılmaya teli bile yeni elime yeni alıyorum size bakmadan yatmak istemedim ama en büyük telaşımız sorunsuz bitti çok şükür çok duygusal bir geceydi.geçen hafra evimde yerleşti ufak tefek şeyler kaldı ama mühim değil bundan sonra kendimi sadece kilo vermeye programlıyorum annemlerde kalıyoruz kilomu pazar sabahı tartılıp söyliyim olur mu tekrardan Özür dilerim liste işim yine haftaya kaldı

Günaydın kızlar dünkü menüm
sabah
Biraz peynir
1 dilim ekmek
1 su bardağı tarçınlı süt
ara yok
öğlen de 2 dilim ekmek biraz peynir ve domatesle geçiştirdim
akşama doğal olarak yemeğe saldırı bulundum
6 tane köfte
salata
1 bardak ayran
2 kaşık pirinç pilavı
dün çok düzensiz yedim yoğun bir gündü

Son düzenleme:
aslibo yeni kaptanimiz hayırlı olsun görevin :) bebekle ilgili sıkıntılarını kaygılarını çok iyi anlıyorum. Ama bütün arkadaşların dediği gibi gün doğmadan neler doğar. Gurbette olmamak yalnız olmamak anlamına gelmiyor inan. Misal ben. 2 aile de sulaleler de burda.ogluma hamile kaldığımda kızım 16 aylıkti. Ve bütün kontrollerime kizimla tek başıma dolmuşla veya yürüyerek gitmek zorunda kaldım. Eşim yeni ise girdiği için izin alması sorun oldu.alsa bile sadece bizi hastaneye birakabiliyordu.el kadar çocukla koca gobegimle saatlerce hastanede tahlil sonucu vs bekledigimi bilirim.ve 9 ay boyunca 17 kere hastaneye yatış verdi dr.6 hafta boyunca her çarşamba yatış cuma taburcu oluyordum.dr yatış verdiğinde bile izin isteyip kızımı esyalariyla anneme bırakıp geliyordum.1 bekar 1 evli iki kız kardeşim var.5 Teyzem 1 dayım var.kV tarafini hiç saymıyorum gorusmuyorduk zaten.tansiyonum 4e düşüp kaldırıma yigilinca bile bi elimde kızım vardı. Başını agrittim ama hep yalnizdim demeye getiriyorum.gurbet bahane anlayacağın. Kimseyi suclamiyorum.ben çağırınca onların işi oldu. Sonra da ben kirilip cagirmadim kimseyi.8.5 aylık hamileyken bile kontrolume kizimla gittim. Artik biliyorum ki Allah'a emanet yavrularim da ben de. O ndan başka kimsemiz yokmuş meğer kul olarak. RabbiM sağlık versin sana sen herseye yetersin emin ol.

Duygusal bi yazıyla selam bile vermeden giris yaptım aranıza. Kusura bakmayın kızlar. Herkesin kendine göre zor dönemleri olmuştur. Hele de hamileyken. Benim kızımda da oğlumda da çok çok çok zor günler oldu.hem madden hem manen dibe vurdum. O cosan hormon aylarında yapılanlar acılar unutulmuyor maalesef.9 ay yaşadığım sıkıntıları dogumumdan 1 saat sonra sinir krizi geçirip diyazemle uyutularak patladım maalesef. Yasatanlar sebep olanlar yardimci olmayanlar utansın diyip susmak da olmuyor mus megerse.ölmekten ilk kez çok korktum bunları yaşarken. Bana bişey olursa kızım yalnız kalırsa hamileyken diye dusundum hep. Rabbim yar ve yardımcısı olsun tüm annelerin.
Gelelim dün akşamki menüme.4 kuru köfte 1 er yemek kaşığı kizartma.patates Patlican biber. 1 büyük kase yoğurt.
Sabah 2 kepekli ekmekle tost ve 1 tk bal yedim şekersiz çayla.
Ara yok.Öğle yemeği de canım istemiyor ama acıktım. Yemezsem aksama kurt gibi acikiyorum. Sütle yulaf yiyeyim bari.pratik :)

Dün akşam tansiuonum7-9 olunca akşam yemeği yedim yoksa etmeyecektim sadece tuzlu yeşil mercimek yemeği yedim.
Sabah da sahanda yumurta,4zeytin bir salatalık, bir tk bal ve bi parça ekmek. Tb ekmeği bulamadım ekmek yemiyorum iki gundur mümkün olduunca

ağzımda bir düdük , beden öğretmeni gibi, artık gerisini siz düşünün, allah ne verdiyse

ucu ucuna geçtik ortalamamız 0.358 canım.ama şuana kadar açıklanan takımlar arası en düşük ortalamaya sahibiz haftaya çok daha iyi bi performans olur diye tahmin ediyorum.

takım arkadaşlarım dan önemli bir ricam olucak
bu yeni takım kaptanınıza en güzel hoşgeldin hediyesi olarak
bu hafta herkesin elinden geleni yapıp,

TAKIMIMIZI ÜST SIRALARA TAŞIMAK İSTİYORUM,

teşekkür ediyorum canım, evet gerçekten Allah yardımcımız olsun cümlemizin, bakalım zaman neler gösterecek

kızartma hem de akşam,

ara öğünde yulaf tok tutuyor, ben yoğurtla da yapıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…