geçmiş olsun canımDün akşam tansiuonum7-9 olunca akşam yemeği yedim yoksa etmeyecektim sadece tuzlu yeşil mercimek yemeği yedim.
Sabah da sahanda yumurta,4zeytin bir salatalık, bir tk bal ve bi parça ekmek. Tb ekmeği bulamadım ekmek yemiyorum iki gundur mümkün olduunca
Kızlar bana küstünüz mü söz bi daha gelmemezlik yapmıcam tahmin ettiğimden daha yoğun olduKızlar çook Özür diliyorum bırakın tartılmaya teli bile yeni elime yeni alıyorum size bakmadan yatmak istemedim ama en büyük telaşımız sorunsuz bitti çok şükür çok duygusal bir geceydi.geçen hafra evimde yerleşti ufak tefek şeyler kaldı ama mühim değil bundan sonra kendimi sadece kilo vermeye programlıyorum annemlerde kalıyoruz kilomu pazar sabahı tartılıp söyliyim olur mu tekrardan Özür dilerim liste işim yine haftaya kaldı
Kızlar bana küstünüz mü söz bi daha gelmemezlik yapmıcam tahmin ettiğimden daha yoğun oldu
Canım yazmaya çalışmıştım ama oğlumla öyle oldu uyuyakalinca gece yazamadim,simdi de piknik donusu ..ilk fırsatta yazacağım:-*
Yok canım niye kuselim. Düğün nasıl geçti. Bu arada ben yoldayim. bugünde isyeri çok yoğundu . Çok yoruldum .şimdi Karamürsel e gidiyorum . Pazar akşam donucem. Sizler benim yoklugumu aratmayin olurmu. Pazartesi günü bakabilirim artık mesajlara . Gorusuruz iyi akşamlar kızlar .Kızlar bana küstünüz mü söz bi daha gelmemezlik yapmıcam tahmin ettiğimden daha yoğun oldu
Canım sanmıyorum
Kimse online olmuyor pek
O yüzdendir
ağzımda bir düdük ,beden öğretmeni gibi, artık gerisini siz düşünün, allah ne verdiyse
sağol canım , Aferin bana...kaptanım sadece et yedim,yagi mangalda almıştı.salata yedim tabi bi de.ekmek yemedim diyebilirim belki ceyrek dilim etmiştir yedigim. Tek suçum bi kaç yudum gazoz oldu bi çay bardağı etmez bencegeçmiş olsun canım
Kaçmış metabolizma hızını cnim? Psikoloji inanılmaz etkiliyor onun için diyorum ben zor veriyorum dediğin an gerçekten zor ve az veriyorum.b u hafta ben kaç kilo vermiş insanım ooo bunu mu veremiycem decanım diyetisyene gitmiştim öyle birşey demedi sadece metebolizman yavaş dedi ilk zamanlar çok iyi gidiyordu 74 düm lk başladıgımda artık bi vucüt durdu o durdukça bnde psikolajik olarak kastım galiba stres oldum hedefe ulaşmadım diye sıktım kendimi galiba ..bu sefer daha kötü oldu ..aynen canım kendimi motive etmem lazım blkide olmulu düşünmem lazım
canım ya sen bu kadar sporu nasıl yapıyorsun,hayranim vallaSabah 1 muz + 1 dilim tam buğday ekmeği + 1 dilim peynir
Öğle 1 yumurtadan omlet + 3 zeytin + 1 dilim peynir + 2 dilim tam bugday ekmeği + 2 çk reçel + domates salatalık
Ara 10 badem + 10 kuru üzüm
Akşam 1,5 kase kısır
Ara 1 çb leblebi
1 saat yürüyüş + 30 dakika fitness + 3 lt su
Hoşgeldin canım kürleri not ettim denicem tatil güzel geçmiş ucuz atlatmışın 300 gr la :))Canım sanmıyorum
Kimse online olmuyor pek
O yüzdendir
Ne bileyim suçluluk duydum ya işte.düğün harika oldu ama çok ağladım kız verdik sonuçta çok duygulu anlardı gerçekten Allah mesut etsin kardeşciğimi.sana da iyi gezmeler canım.Kaptanlığın da hayırlı olsun :))Yok canım niye kuselim. Düğün nasıl geçti. Bu arada ben yoldayim. bugünde isyeri çok yoğundu . Çok yoruldum .şimdi Karamürsel e gidiyorum . Pazar akşam donucem. Sizler benim yoklugumu aratmayin olurmu. Pazartesi günü bakabilirim artık mesajlara . Gorusuruz iyi akşamlar kızlar .
Aynen canım ilk fırsatta tartıl onu yazar aslı daaslibo kaptancım kilo işini nası yapcaz geçen haftaki bildirim boş kaldı düğün yüzünden de yicem takibi yapamadım pek yarın tartılıp onu mu yazalım nası olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?