Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun canım

Sabah kahvaltısı
1 dilim buğday ekmeği
4 dilim peynir mikrodalgada erittim üstüne pulbiber serptim
1 büyük bardak su

Öğlen
Esmer spagetti
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Kekik
Beyaz peynir

Ara
1 sütlü kahve
1 şekersiz bisküvi

Akşama bilmiyorum acıkırsam bir meyve ya da bir bardak süt

Slm kızlar nasılsınız sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parça sucuk
biraz peynir
domates salata
birazcık tereyağını
ara yok
saat 4 te
8 yemekkaşığı kısır
domates salata
kısır üstüne 45 dk yürüdüm

Kızlar bana küstünüz mü söz bi daha gelmemezlik yapmıcam tahmin ettiğimden daha yoğun oldu

canım alıntı yapmışsın ama birşey yazdıysan gelmemiş

jillian yapıyorum canım

aslibo başarılar canım
Canım yazmaya çalışmıştım ama oğlumla öyle oldu uyuyakalinca gece yazamadim,simdi de piknik donusu ..ilk fırsatta yazacağım:-*

Kızlar bana küstünüz mü söz bi daha gelmemezlik yapmıcam tahmin ettiğimden daha yoğun oldu
Yok canım niye kuselim. Düğün nasıl geçti. Bu arada ben yoldayim. bugünde isyeri çok yoğundu . Çok yoruldum .şimdi Karamürsel e gidiyorum . Pazar akşam donucem. Sizler benim yoklugumu aratmayin olurmu. Pazartesi günü bakabilirim artık mesajlara . Gorusuruz iyi akşamlar kızlar .

ağzımda bir düdük , beden öğretmeni gibi, artık gerisini siz düşünün, allah ne verdiyse

geçmiş olsun canım
sağol canım , Aferin bana...kaptanım sadece et yedim,yagi mangalda almıştı.salata yedim tabi bi de.ekmek yemedim diyebilirim belki ceyrek dilim etmiştir yedigim. Tek suçum bi kaç yudum gazoz oldu bi çay bardağı etmez bence
Akşam da iki yağsız kepekli gevrek ile kavun

Sabah 1 muz + 1 dilim tam buğday ekmeği + 1 dilim peynir

Öğle 1 yumurtadan omlet + 3 zeytin + 1 dilim peynir + 2 dilim tam bugday ekmeği + 2 çk reçel + domates salatalık

Ara 10 badem + 10 kuru üzüm

Akşam 1,5 kase kısır

Ara 1 çb leblebi

1 saat yürüyüş + 30 dakika fitness + 3 lt su

Kaçmış metabolizma hızını cnim? Psikoloji inanılmaz etkiliyor onun için diyorum ben zor veriyorum dediğin an gerçekten zor ve az veriyorum.b u hafta ben kaç kilo vermiş insanım ooo bunu mu veremiycem de

canım ya sen bu kadar sporu nasıl yapıyorsun,hayranim valla

Canım sanmıyorum
Kimse online olmuyor pek
O yüzdendir
Hoşgeldin canım kürleri not ettim denicem tatil güzel geçmiş ucuz atlatmışın 300 gr la :))
Ne bileyim suçluluk duydum ya işte.düğün harika oldu ama çok ağladım kız verdik sonuçta çok duygulu anlardı gerçekten Allah mesut etsin kardeşciğimi.sana da iyi gezmeler canım.Kaptanlığın da hayırlı olsun :))

Menüm
Sabah 2 dilim peynir 1 dilim kızarmış ekmek Domates salatalık çay
Öğle 1 kase çorba 3 kaşık pilav 5 köfte 3 kaşık yoğurt
Ara 2 üçgen dilim karpuz
Ara 1 dilim kesme dondurma
Akşam 3 kaşık kıymalı bezelye 1 tane patlıcan dolması 2 kaşık yoğurt
Su 2 litre
Kızlar biraz dolu bi menü oldu biliyorum ama annem de yedik sonra kv de de yedik bugün böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…