- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Insallah çabucak hedeflediğin kiloya ulaşırsın canım. Çok geçmiş olsuncanım benim kalp kapağı ileri derecede hasar varmış amaliyat oldum protez kapak taktilar
3 buçuk ay oldu ameliyat olali
hem dogum kilomdan kurtulmak istiyorum hemde kilo almak yasak bana onun için ideal kiloma gelmek istiyorum inşallah sabitlerim kilomu..
iki haftadir calisiyorum izinlerim bitti artik yarindan itibaren yuruyuslerede baslayacagim
Suyun ve sporun süper canim
Hep okuyorum ama yoğun olunca yazamıyorumÖzledik canım senin takımdaki aktifligini
inşallah hedefimize sağlıkla ulasiriz .Insallah çabucak hedeflediğin kiloya ulaşırsın canım. Çok geçmiş olsun
Abla köydeydim şebeke yok girmeye çalıştım ama giremedimben bir aydan fazla yokum kardeşimin düğünü var spor diyet ve tartıya ara verme istiyorumE Ezgi osman >> kilo bildirmedin, inşallah vir sorun yoktur. Bu hafta süper bir sonuç bekliyorum senden haberin olsun. Çok kızdım sana.
@miyaww_ >>kuzum bu hafta daha güzel sonuç alacağından eminim.
@Zhre_ >>kafanı kırcam senin, hele bu hafta süper bir eksi ile gelmede gör bak neler ediyorum.
Mor Vampirella >>harika bir yüzden vardı bu hafta inşallah devamı da geleclk kuzum.
@guziss35 >> kuzum artık gramlar değil kilolar verme zamanı
@Gurbetkusu91 >> mezuniyetini kutlarım canımhayatın boyunca asla kilo sorunun olmasın inşallah
@Monaalizza >> bu hafta az da olsa kilo almış olmana üzüldüm kuzum, daha dikkatle güzel bir yüzde bekliyorum bu hafta senden
@Dumbledore >> harikasınaynı başarıyı bekliyorum
@Ssy8491 >> herzamanki gibi yine muhteşemsinaynen devam
Y Ya habibi >>tatil sonrası inşallah artık güzel kilolar vereceksin inanıyorum
@Sarayca >> kuzum güzel yüzdeler artık gelsin
@Antepia27 fatmam biraz daha gayret canımcım, menüler düzene girsin artık inşallah
@divinity >> azimli hatun senden güzel şeyler bekliyorum
@Zerosima >> güzel gelinim çok az kaldı mezuniyetebu azimle kuğu gibi gelin olacaksın inşallah
@evinizinmimarı >> aynı başarının her hafta geleceğine innaıyorum kuzum
@aeben >> 6 lı rakamlar çok yakıştı canımartık güzel yüzdeler gelecek
vorones >> 58 muhteşem devamı gelsin inşallah
Ve yeni kızçelerim,
@sara_28tostosi gamze21 @ozlemkartal @Deryagundz13 @Asivemavi34
Tekrar hoşgeldiniz, güzel kilolar vermenizi diliyorum.
Çorba canımHerle nası bisiki
Allah hayırlı uğurlu etsin canımAbla köydeydim şebeke yok girmeye çalıştım ama giremedimben bir aydan fazla yokum kardeşimin düğünü var spor diyet ve tartıya ara verme istiyorum
benim komsum çiğ köfteci bizede arada verir yoksa ben çiğköfte almam eveCanım cigkofte cektiiiiiii
Teşekkür ederim canım biliyormusun akşam o dört kaşık kabak yemeğini yemeyecektim ama gece acıkırım diye yedim yoksa çorba salata ve yoğurt fazla bile geldi
Teşekkür ederim canımcımTebrik ederim canım
Cankm sana iyi tatiller.. bişi olmaz o kadarcıktan keyfini cıkar tatilinin.. her zaman tatil yapmıyoruz sonuctaYok artık . Alaaaaa ben ramazan in başından beri 59 kusurum hep de öyle oldu bi iki kere 58 ı ucundan gördüm.
Oynamıommmm ben yaaaa. Hele ben yarın tatile yola cikacam ki baskül de yok orda . Bol bol yerim de. Kombeler mantilar. .. vay arkadassss !! Neyse du bakem bıraktım sanma yarışı da . Ben biraz dusunuiyimmm
Ay evet suyu çok içiyorum bazen 4 litre bile oluyor. Ehliyete yazıldim kursa da yürüyerek gidip geliyorum tempolu halde normalde bir gidiş 40 dk bugün dönüşü dolmuşla döndüm misafir gelicek diye anneme yardıma gittim
Canım benim 57 bıgün tartımPAZARTESİ TARTISI 16TEMMUZ
PAZARTESİ
@miyaww__>>?
@Zhre_>>muaf
E Ezgi osman >>?
Mor Vampirella >>62,6
@guziss35>>?
@Monaalizza>>?
Y Ya habibi >>101,9
@Dumbledore>>sabit
@Sarayca >>?
@Antepia27>>110,5
@Ssy8491 >>muaf
@divinity>>?
@evinizinmimari>>
@Zerosima >>55,6
@aeben >>71,5
@vorones >>59,4
@sara_28>>105,5
@tostosi>>?
@gamze21>>71,2
@ozlemkartal>>99,9
@Deryagundz13>>82
@asivemavi34>>?
D Drdentist >>71.5
@birumut55>>55
Sanırım doğru yaptım yanlışım varsa düzeltebilir misiniz hanımlar
Emzirmek için bol bol su içmen yeterli bu saatte yağda yumurta yenirmi kiloyu geçtim sağlığa zarar[/QUOTE
Heh işte aynı senin 55 benim 58 gibi. 58 in altına dustugum 10 sene oncedir. Gerçi bi 56 görmüştüm o da baskül farklıydıCankm sana iyi tatiller.. bişi olmaz o kadarcıktan keyfini cıkar tatilinin.. her zaman tatil yapmıyoruz sonucta
Benim için fazla bi kiloydu genelde kilom 55 benim de yani 55in altına inmek cok zor oluyor benim için de..55 ten sonra yarısmayı unutabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?