Bende yiyemiyorum canım ya, salata sevmediğim için yıkaması hazırlaması da çin işkencesi gibi geliyorBen normalde onları verseler yemem kaptanım diyette mecburiyetten yiyorum
Bende severim de pek aklıma gelmiyorBen normalde onları verseler yemem kaptanım diyette mecburiyetten yiyorum
Geldikleri gibi giderler ama illa kovacaksın, iyilikle kendiliklerinden gitmezlerCanım karbonhidrat ağırlıklı yediğin zaman çok çabuk acıkırsın bunun sebebi kan şekerinin oynaması bu yüzden yedikçe yedirir sonra gelsin kilolar
Sağlık olsun canım, senin sıkıldığın havaları biz dört gözle bekliyoruzGeçmişi okudum geldim anca geldim temizlik yaptım yemek yaptım zaten sıcak valla sıkıldım havalardan
Sen gittin kociş geldi. Elektrik işlerini yapıyorHoşbuldum canımcım
Kolay gelsin ve hayırlı yolculuklar
Bi ton ilaç aldık geldik
Eve geldim malesef
Bende yiyemiyorum canım ya, salata sevmediğim için yıkaması hazırlaması da çin işkencesi gibi geliyor
Bende severim de pek aklıma gelmiyor
Vi'nin arkadaşı bizdeSen gittin kociş geldi. Elektrik işlerini yapıyor
Vi'nin arkadaşı bizde
Onu duyan pelin eve gitmek istedi
Kocişime kolay gelsin
Domates salatalık sevilmezmiiii
Bayılırım
Sınırsız yiyordum ama midemi genisletmesin diye azalttim mecbur
Pişmişini bende sevmem ama çiğ bayılırımSalatalık yine arada bir yiyorum ama domatesi öyle çok aramam zorda kalmadıkça yemem yemeğin içinde bile sevmiyorum pek
Harika olmuştur1 yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalik
Yesil biber
4 zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Sizce nasıl pasta tabagina koyayim dedim
Fazla geldi ek tabak yaptim
Sizce nasıl
Bende de ayni sorun varYa az yemezsem vücut çok isteyecek kendimi böyle dizginliyorum yoksa tutamam kendimi biliyorum regl olmuşum canım çikolata tatlı istiyor zaten zor dayanıyorum en iyisi böyle
Tuzu azalt,suyu artır , karbonu kes protein ve az ye ...Abla bizde istiyoruz ya ödemi nasıl attığını öğrenmeyi temiz havadanmidir nedir ellerim gözlerim hep şiş şiş oldu tabi bünye böyle havalara alışkın değil
derya hanım henüz akşamı yemedi eseniz bulguru tavsiye etmem bezelyenin yanına ya salata yada yogurt yiyin .Benim menüm
Sabah yarım litre limonlu su
Kahvaltı :
3 bardak çay 1 şekerli
1 haşlanmış yumurta
2 salatalık 1 domates
4 dilim keci Peynirı
2 zeytin
Ara:yeşil cay
Öğle: salata yoğurt
Aksam:bezelye 2 kaşık bulgur
Gezegen bacım etki tepki meselesi yediğin şeylerin gl endeksi yüksek ve kanşekerinde dalgalanmalar oluyor o yüzden sürekli aç hissedersin ..Pişmişini bende sevmem ama çiğ bayılırım
Katılıyorum bilmekle uygulamak çok farklı ...Arada bazen olabiliyor canım. Biz yine doğru olanı tavsiye edelim. Birimizin aklindan çıksa da, birimizde kalır. Zaten benim menüler çoğu zaman dehşet oluyor, sağlıklısını bilsekde çoğu zaman uygulayamıyoruz.
Tuzu azalt,suyu artır , karbonu kes protein ve az ye ...
Kuzucum kilo yapan yağ değil karbonhidratlardır .Açıkçası annem yapmış ve yarım yedim yağsız zaten eğer biliyorsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?