Bu haftakı fark kilonu yani 500gr verdin diyelim.Bayanlar bana cuma gelmeden yüzde hesaplamasıni öğretir misiniz ilk sayfaya baktım göremedim belki vardır diye teşekkürler simdişim
Bol Salata üstüne bol suBiri bana diyet yaparken niye kabız olunur söylermi ve diyetteyken bunu nasıl çözecem suyu zaten fazla içiyorum kuru kayısının şeker oranı yüksekmiş diyetisyen yeme dedi ne yapacan ben bi akıl verin
Orda yürüyüşlerin güzel oluyor fatmamAyy çok güzel sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyorum canım
Bakalım yıllardır yazlığa gider diyet yaparım birgün zayıflayıp diyet modunda olmadan gidermiyim acaba
Kuzucuk karatay ve montiğnac gibi gl endekdine dayalı beslenmelerde sonuç alabilmek için kanşekerini dalgalandırmamak lazım .Bugün sabah
2 haşlama yumurta
Avuç içi peynir
1 salatalık
5 zeytin
Ceviz
Ara(normalde yok ama baya açıktım adetten dolayı)
1 şeftali
2 kayısı
Biraz kavun
Akşam
Bir tabak pırasa
1 adet haşlanmış mısır
3 lt su 45 dk yürüyüş
Kavun normalde yasak ama çok şeker ihtiyacım vardı maglum adet onu öyle tamamladım artık
Hayırlı olsun pisicik rabbım damatlıgınıda göstersinHerkese iyi geceler. Yeğenimiz sünnet oldu bugün, sabahtan beri onla ilgileniyoruz. Yazamıyorum kusura bakmayın..
Gezegen bacım şu abla işini bi tutturamadınYolun açık olsun abla, güle güle gidin gelin
Bol Salata üstüne bol su
Miktarı önemli bollll salata üstüne bol suteşekkür ederim canım ama zaten salata her öğünde var sabah hariç suyuda günde 3 litre içiyorum
Gezegen bacım şu abla işini bi tutturamadın
Fatma 44 yaşında yani senden bir yaş büyük .
47 yaşında olan 2 bacımız vardı onlar kimdi sara ve bi bacı daha vardıya ...
İyi tatiller veromSevgili takımım bugün kayseriye geldik . Artık tatil ve kontrolsüz yemek faslı basladı. Menü veremeyebilirm.
@tostosi senle basladgimz yarış . Bugün bitse mi ki .çünkü ben cuma tartilamam. Bugün tartildm. Ve jübile mi yaptım. hedefim é ulaştım . Eki Görüntüle 2170017
Kaptanımmoni ben koruma ya devam burda olmaya devam etcem tabi de. Menü bu aksam mantılı neyin oldu yazsam mi yazmasam mi bundan sonra nasıl uygun gorurşün bikemedim. Ben yazmasam ipin ucunu kacirirm biliyorm ama işte yazınca da arkadaslar diyet menu ye alskin beni böyle gorunce rahatsız olanlar olabilir
Bak bende karıştırdımhiiiiine ben 47 değilim tızım 44 yaşındayım
Bak bende karıştırdım
Kimse 47 olan çıksın ortaya vanted.D
Bugün sabah
2 haşlama yumurta
Avuç içi peynir
1 salatalık
5 zeytin
Ceviz
Ara(normalde yok ama baya açıktım adetten dolayı)
1 şeftali
2 kayısı
Biraz kavun
Akşam
Bir tabak pırasa
1 adet haşlanmış mısır
3 lt su 45 dk yürüyüş
Kavun normalde yasak ama çok şeker ihtiyacım vardı maglum adet onu öyle tamamladım artık
Dünkü menüm,
Saat 11,00
1 salatalık
Saat 13,00
1 şiş tavuk ekmeksiz
çok az salata
3 bardak ayran
Saat 19,30
Fırında tavuk patates
(2 küçük parça tavuk,3-4 tane küp kesilmiş patates soğanı biberi bol yedim)
3 bardak ayran
2 lokma ekmek
4 litre su
1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?