Kuzucum kilo yapan yağ değil karbonhidratlardır .
O yüzden yağdan kaçınmadım hiç ( kızartma hariç). Diyet yaparken kaçınılması gereken nişasta bazlı karbonhidratlardır ...
Karataya göre yorum istediğinden ona göre yorum yaptım
Karbon yemediğim için pek açlık yok .Oyy ablam aç mısın. Yahu . Aksamin saati kaç?
Vaay ip bile atlamışBende menümü yazayım
Sabah : 1 yumurta
5 zeytin
Azıcık peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık
2 bardak çay
Ara : yarım lt yeşil çay
Yarım şeftali- 4 kayısı
Akşam : 2 köfte
Az patates (kızartma değil çok az zeytin yağıyla fırında pişti)
Su : 2 lt
Spor : 6988 adım
50 ip atlama
Yazmazsa ipin ucunu kaçırırmışSevgili takımım bugün kayseriye geldik . Artık tatil ve kontrolsüz yemek faslı basladı. Menü veremeyebilirm.
@tostosi senle basladgimz yarış . Bugün bitse mi ki .çünkü ben cuma tartilamam. Bugün tartildm. Ve jübile mi yaptım. hedefim é ulaştım . Eki Görüntüle 2170017
Kaptanımmoni ben koruma ya devam burda olmaya devam etcem tabi de. Menü bu aksam mantılı neyin oldu yazsam mi yazmasam mi bundan sonra nasıl uygun gorurşün bikemedim. Ben yazmasam ipin ucunu kacirirm biliyorm ama işte yazınca da arkadaslar diyet menu ye alskin beni böyle gorunce rahatsız olanlar olabilir
Yolun açık olsun abla, güle güle gidin gelinmoni kaptanim kısmet se yarın tatile çıkacam kilo bildiremezssem bu hafta muaf olayim
Hayırlı uğurlu olsun canımHerkese iyi geceler. Yeğenimiz sünnet oldu bugün, sabahtan beri onla ilgileniyoruz. Yazamıyorum kusura bakmayın..
moni kaptanim kısmet se yarın tatile çıkacam kilo bildiremezssem bu hafta muaf olayim
Herkese iyi geceler. Yeğenimiz sünnet oldu bugün, sabahtan beri onla ilgileniyoruz. Yazamıyorum kusura bakmayın..
Yolun açık olsun abla, güle güle gidin gelin
Yarışımız ne olacak yenilgiyi kabul ediyomusun
Hayırlı olsun canım
[(Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo)*100] / geçe haftaki kiloBayanlar bana cuma gelmeden yüzde hesaplamasıni öğretir misiniz ilk sayfaya baktım göremedim belki vardır diye teşekkürler simdişim
Teşekkürler canım
Canım c.tesi yazarım inşaallah kilomu yazamazddamda bu hafta duzenimi kurar haftaya yenerim 2 olan kazanacak biliyorsun
Böyle hırslı tatlı bir rakip bulmus Ken yarışmadan çekilmeye hiç niyetim yok
Gerekirse 4 gungün aebebin diyetini yapar seni yine yenerim
Hiç şansın yok haciiii
Yeteri kadar gıcık olduysam
Kazanan biz kaybeden kilolardir canim
Kayısı hoşafı (sekersiz)
Ceviz suyu
Kürü erik, kuru kayısı
Şeker oranı kuru meyvalarda fazla olur doğru ama sabah yersen akşama kadar yediğini yakarsın zaten
Şöyle anlatayım, yediğin krep karatayda yenmez demedim kahvaltın için fazla olmuş dedim . Kahvaltıyın gerisi zaten yeterli idi .Bilmiyordum ben face'de sayfasını takip ediyordum orda ablalar paylaşmış öyle yaptı annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?