Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bilmiyordum ben face'de sayfasını takip ediyordum orda ablalar paylaşmış öyle yaptı annem

Bugün sabah
2 haşlama yumurta
Avuç içi peynir
1 salatalık
5 zeytin
Ceviz

Ara(normalde yok ama baya açıktım adetten dolayı)
1 şeftali
2 kayısı
Biraz kavun

Akşam
Bir tabak pırasa
1 adet haşlanmış mısır

3 lt su 45 dk yürüyüş

Kavun normalde yasak ama çok şeker ihtiyacım vardı maglum adet onu öyle tamamladım artık

Vaay ip bile atlamış

Yazmazsa ipin ucunu kaçırırmış
Kız kaçırmadığın günmü var

Yolun açık olsun abla, güle güle gidin gelin

Teşekkürler canım

Yarışımız ne olacak yenilgiyi kabul ediyomusun

Hayırlı olsun canım

Canım c.tesi yazarım inşaallah kilomu yazamazddamda bu hafta duzenimi kurar haftaya yenerim 2 olan kazanacak biliyorsun
Böyle hırslı tatlı bir rakip bulmus Ken yarışmadan çekilmeye hiç niyetim yok
Gerekirse 4 gungün aebebin diyetini yapar seni yine yenerim
Hiç şansın yok haciiii
Yeteri kadar gıcık olduysam
Kazanan biz kaybeden kilolardir canim

Vaaaay şok diyet yapar yine yenerim diyorsun heeee ama çok yanılıyorsun

Haklısın canım kilolardan kurtulalımda kimin kazandığı önemli değil seni tanıdığıma bende çok memnunum sende çok hırslı ve tatlı birisin birbirimizi gaza getirip düştüğümüzde elimizden tutup kaldırarak bu kilolardan kurtulacaz inşallah

Sana iyi tatiller diliyorum canım

Kayısı hoşafı (sekersiz)
Ceviz suyu
Kürü erik, kuru kayısı
Şeker oranı kuru meyvalarda fazla olur doğru ama sabah yersen akşama kadar yediğini yakarsın zaten

cevapladığın için teşekkür ederim canım
olmadı iki tane kuru kayısı yiyeyim yoksa olmayacak böyle

Bilmiyordum ben face'de sayfasını takip ediyordum orda ablalar paylaşmış öyle yaptı annem
Şöyle anlatayım, yediğin krep karatayda yenmez demedim kahvaltın için fazla olmuş dedim . Kahvaltıyın gerisi zaten yeterli idi .
Ayrıca yediklerin karataya uygun olsada karatayın bahsettiği gilisemik yük diye birşey var bundan bahsetmeye çalışmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…