Dünkü menüm,
Saat 11,00
1 salatalık
Saat 13,00
1 şiş tavuk ekmeksiz
çok az salata
3 bardak ayran
Saat 19,30
Fırında tavuk patates
(2 küçük parça tavuk,3-4 tane küp kesilmiş patates soğanı biberi bol yedim)
3 bardak ayran
2 lokma ekmeku
4 litre su
1 saat yürüyüş
sabah sabah güldüm vallahi
Çok yaşayın
O vakit can alıcı soruyu soralım , yaş kaç bacı?Bende çok takıntılıyim yaş konusuna
Kendi kendime söylemek bile istemiyorum o derece
Menünde ne yogurt ne de salata göremedimSabah
Yumurtalı kuru sogan kavurmasi
(2kuru sogan,2yumurta)
1 bardak şekersiz cay
Ara öğün
Sade türk kahvesi
Öyle
3kasik pilav
6 kaşık nohut
Ara öğün
1 kupa bitki cayi
Biraz cizi
Akşam
1avuc yaş fındık
Birşey canm istemesi
2.5litre su
150 ip
15 dk yürüyüş
Seni çok iyi anliyom canm kaynanamlarda öyleydi.köy evi köy işleri yemekle uğraşmışlar.hamur yemekten illalah geldi.allahtan çocukları gezdirmek amacıyla baya yürüyüş yaptım.gitmez o kilolar.ödem yapiyo çokBurda bende fenayim yaa.
Dönünce toparlanmam zaman alacak gibi.
Sıcaklardan canım bişey istemiyor, yinede yiyorum ama kendime göre biseyler deyil.
Hep bi içim kıyılıyor gibiyim.
3 gündür evindeyim, ocak fırın yok. Normal ekmek yetmiyoruz, hep katmer, çörek. Doydugum halde aç hissediyorum
Canım öncelikle kutlarım korumaya geçtiğin için, ömrün boyunca hep istediğin kiloda ol inşallahSevgili takımım bugün kayseriye geldik . Artık tatil ve kontrolsüz yemek faslı basladı. Menü veremeyebilirm.
@tostosi senle basladgimz yarış . Bugün bitse mi ki .çünkü ben cuma tartilamam. Bugün tartildm. Ve jübile mi yaptım. hedefim é ulaştım . Eki Görüntüle 2170017
Kaptanımmoni ben koruma ya devam burda olmaya devam etcem tabi de. Menü bu aksam mantılı neyin oldu yazsam mi yazmasam mi bundan sonra nasıl uygun gorurşün bikemedim. Ben yazmasam ipin ucunu kacirirm biliyorm ama işte yazınca da arkadaslar diyet menu ye alskin beni böyle gorunce rahatsız olanlar olabilir
Tamam canım,iyi tatillermoni kaptanim kısmet se yarın tatile çıkacam kilo bildiremezssem bu hafta muaf olayim
Hayırlı olsun miyoşum, rabbim damatlığını göstersinHerkese iyi geceler. Yeğenimiz sünnet oldu bugün, sabahtan beri onla ilgileniyoruz. Yazamıyorum kusura bakmayın..
Yine evden çıkarmen gördüm mesajı
[(Geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo)*100] / geçe haftaki kilo
Şöyle anlatayım, yediğin krep karatayda yenmez demedim kahvaltın için fazla olmuş dedim . Kahvaltıyın gerisi zaten yeterli idi .
Ayrıca yediklerin karataya uygun olsada karatayın bahsettiği gilisemik yük diye birşey var bundan bahsetmeye çalışmıştım
Bu haftakı fark kilonu yani 500gr verdin diyelim.
Onu geçen haftaki kilona bölüyorsun , çıkan sonucu 100 le çarpıyorsun.
Bugun hepimiz için çok az yedigimiz bi gün olur inşaallah
Yine evden çıkarmen gördüm mesajı
Dönjem ben size
Bu arada aranan 47 benim
gazozzzzz hariç güzel ...Dünkü menüm
Ilık limonlu su
Kahvaltı
1 kk b.peynir
Domates salatalık
6 adet zeytin
Çok az tereyağ bal
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğlen
Izgara et
Salata
1 bardak gazoz
Akşam
3 adet kayısı
Yarım armut
30 dk spor
2lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?